Wilt u met een medium of paragnost praten?

Regenboog aura betekenis & persoonlijkheid

De regenboog aura is een waar geschenk, een van de zeldzaamste aura's waarmee een individu gezegend kan worden en uitgesproken positief van aard. Deze aura wordt, zoals de naam al aangeeft, aangeraakt door een breed scala aan kleuren, wat een diepe symboliek is van hun begrip voor de mensen om hen heen. Het idee dat mensen met een regenboog aura genezers zijn, is waar, maar niet op de manier die sommige mensen misschien denken. Voor regenbogen manifesteert het zich gewoon als een constante drang om de mensen in nood rondom hen te helpen en dat ze gewoonlijk uitblinken op elk gebied van genezing, zij het therapeutisch, aura healing, of zelfs conventionele medische behandeling. Zij met een regenboog aura gaan door het leven en koesteren elk moment alsof het hun eerste is en gemakkelijk hun laatste kan zijn, en daarom zul je hen niet vaak vinden in de drukte van de menigte. In het volgende artikel zullen we je meer vertellen over de intrigerende eigenschappen van de regenboog aura.

persoonlijkheidskenmerken voor regenboog aura's

Regenbogen hebben een interessante mix van persoonlijkheidskenmerken waardoor ze gemakkelijk te aanbidden zijn maar moeilijk te begrijpen. Om te beginnen hebben ze vaak een sterke, energieke en levendige persoonlijkheid die heel duidelijk is in wat ze verlangen, en toch wordt dit gekoppeld aan een gevoelige ziel die men meestal aantreft bij een uiterst passief persoon. Mensen met een regenboog aura kunnen nooit buigen of buigen in het aangezicht van tegenspoed of uitdaging, maar hun hart doet gemakkelijk pijn, vooral voor andere mensen. Net zoals hun aura alle soorten kleuren weerspiegelt, zo ook hun vriendschappen. Dit is een aura van open aanvaarding zonder verwachtingen of regels, hoog aangeschreven als een van de vriendelijkste aura's die er bestaan. Hoewel bekend is dat aura's kunnen schommelen, zijn regenboog aura's zo stabiel als een aura maar kan zijn, duidelijk zichtbaar zelfs in de kindertijd. De rauwe vreugde die regenboogkinderen uitstralen in het simpele feit dat ze leven en meer ontdekken van de wereld waarin ze leven, overtreft die van andere kinderen.

Individuen met een regenboog aura zijn gepassioneerd over elke beslissing die ze nemen. Zelfs als ze het niet verbaal kunnen uitleggen, weten ze gewoon of iets de juiste keuze is of niet en laten ze zich niet van de wijs brengen. Egoïsme is onbestaande omdat zij te allen tijde een leven van dienstbaarheid leiden. Hoewel elke Regenboog uniek is, is de kans dat een Regenboog paranormale gaven heeft of een spirituele verbinding met mensen die erin geloven aanzienlijk groter dan gemiddeld voor andere aura's.

Deze vermogens stellen hen in staat om mensen op een andere manier te dienen dan in gewone beroepen als arts of therapeut. De regenboog aura is op unieke wijze uitgerust om energie aan anderen te schenken door weerstand te bieden aan de negativiteit die ertoe zou leiden dat men zich zou moeten concentreren op zichzelf. Zelden zul je een Regenboog vinden in een langdurige depressie, verdriet of schuldgevoel. Deze gevoelige zielen kunnen gemakkelijk gekwetst worden, maar gaan snel verder met het grootste doel van hun leven, namelijk dienstbaarheid.

Geef een online spirituele reading om meer te leren over de manifestatie van een regenboog aura.

Liefde en vriendschap met regenbogen

Vriendschap, zoals eerder vermeld, is gemakkelijk te verkrijgen met elke Regenboog die je tegenkomt. Ze zijn extravert en bescheiden en sluiten gemakkelijk vriendschappen zonder de verdedigingsmuren die andere kwetsbare mensen wel hebben. Regenbogen houden zich over het algemeen niet bezig met het met geweld veranderen van mensen of hen uitschelden voor hun daden. Zij zijn zuiver positief gericht en zullen gewoon ophouden om te gaan met hen die niets dan onheil brengen aan hen die zij ontmoeten. Mensen met een regenboog aura zijn betrouwbare en loyale vrienden, die je steunen wanneer je in nood bent. Degenen die een constante stroom van aandacht nodig hebben, zullen vriendschap met een regenboog als frustrerend ervaren, omdat ze te vaak afgeleid worden door de benarde omstandigheden van anderen om oppervlakkige behoeftes te bevredigen.

Intieme relaties met een regenboog zullen onmetelijk liefdevol en hartstochtelijk zijn. Ze maken tijd voor hun partner en koesteren elk moment dat ze met hem of haar doorbrengen.

Conflicten kunnen Er zullen zeker wrokgevoelens ontstaan als ze worden gekoppeld aan iemand die ook een sterke wil heeft, maar er zal geen wrok worden gekoesterd en de Regenboog zal altijd streven naar harmonie. Personen met een regenboog aura voelen zich natuurlijk aangetrokken tot diegenen die hun liefde delen om de mensen van de wereld te helpen. Hoewel het niet noodzakelijk is om deel te nemen aan hun levensstijl die gewijd is aan dienstbaarheid, kan het stressvol zijn om een partner te hebben die geen steun toont voor wat hen drijft. Het komt vaak voor dat regenbogen hun partner ontmoeten op het werk, omdat veel van de beroepen die ze beoefenen mensen aantrekken die ook graag anderen helpen. Verwacht alleen een serieuze relatie als een Regenboog jouw kant opkijkt; ze hebben geen interesse in kortstondige, wellustige escapades die uiteindelijk zullen uitdoven.

Regenbogen op de werkvloer

Regen op de werkvloer zijn plichtsgetrouw, vaak bereid om tot uitputting te werken als dat betekent dat ze een extra persoon kunnen helpen in hun dag. Ze functioneren het best in de frontlinie, omdat ze gek kunnen worden van de handenvrije benadering van een leidinggevende positie. Van dit optimistische, sprankelende stel zal geen drama komen en ze zullen opdrachten altijd op tijd af hebben. Wat ze missen aan ambitie, maken ze meer dan goed met een rauwe gedrevenheid als ze de juiste baan hebben. Regenbogen die de pech hebben te moeten werken buiten een carrière die goed past bij hun aangeboren verliezen veel van hun glans. Toch zullen ze nooit een onruststoker worden.

De aura van de regenboog is krachtig, even helder en bijzonder als elk van de kleuren waaruit hij is samengesteld. Als natuurlijke genezers willen zij de wereldbevolking op alle mogelijke manieren helpen. Hun constante optimisme en positieve kijk op het leven stralen naar buiten en besmetten, bij gebrek aan een betere term, iedereen die zij ontmoeten. Ze bruisen van energie en hebben de onblusbare drang om van de wereld een betere plek te maken. Slechts weinigen kunnen een Rainbow ontmoeten en zeggen dat ze niet onder de indruk zijn.

Spreek met een helderziende op Keen voor meer inzichten!