Wilt u met een medium of paragnost praten?

Probeer deze rituelen om zaadjes te planten voor je succes!

De lente is begonnen en het is belangrijk om de seizoenen te gebruiken om je eigen groei te sturen. Hier zijn wat ideeën om je te helpen groeien en bloeien in geluk!!

Plant een bloem

De lente is een tijd voor groei, want dat is waar we naar streven als we door het leven gaan. Dit is een geweldige tijd om deze ervaring te delen met Moeder Natuur, terwijl zij de aarde voorbereidt op een nieuw seizoen. Het maakt niet uit of je in het centrum, de buitenwijken of op het platteland woont, je kunt Moeder Natuur naar je persoonlijke ruimte brengen. Dit is een gemakkelijke routine die blijft geven en ons het belang van zelfzorg leert, terwijl we de natuur en onszelf koesteren.

U kunt beginnen met een zaadje of een zaailing, en als u een gemakkelijke tuinset voor thuis koopt of alleen een eerste plant, kunt u dit plan in actie brengen! Zet hem op je vensterbank en neem het in je dagelijkse routine op om deze plant te verzorgen met water, zon en natuurlijk een goed gesprek. Zie hoe deze creatie van de natuur tot volle bloei komt, of je nu kiest voor een bloem of een tomatenplant. Dit gaat over jou, dus er is geen verkeerde keuze, en voor degenen die zeggen dat ze een "zwarte duim" hebben, pak een cactus, want die zijn erg stevig! Als je ziet hoe hij groeit, zie je jezelf ermee opbloeien. Pas diezelfde zorg toe op jezelf en koester je innerlijke ziel terwijl je ook opbloeit.

Ritueel voor jou

Gebruik witte salie en neem de tijd om jezelf te aarden en te centreren, terwijl je het leven vertraagt en Denk na over je innerlijke kern: niet de problemen die je plagen, maar je eigen essentie, het deel dat je maakt tot wie je bent! Laat de salie branden en laat de rook om je heen stromen, terwijl je de kruiden inademt, terwijl je baadt in de kalmte en je wezen reinigt. Gebruik deze energie om op te ruimen wat niet in je geest hoeft te zijn. Laat de stress van je afglijden door je zorgen te maken over dingen in het leven die in werkelijkheid niet jouw zorg zijn, en ga met een frisse blik van deze ervaring het pad op dat je zoekt.

Kristallen

Het gebruik van kristallen bestaat al sinds het begin der tijden. Ze zijn een onderdeel van Moeder Natuur en haar helende kracht brengt ons groei en kalmte. Hier zijn een paar kristallen die kunnen worden gebruikt om je uit het donker te halen en de lente in te leiden. Je kunt ze dragen, in je zakboekje bewaren of gewoon op je dressoir zetten als je de dag begint door je op hun energie te concentreren. Absorbeer ze in je energie om je dag te beginnen. Gebruik de kristallen die je aanspreken, want iedereen resoneert op zijn eigen frequentie. Dit is waar het allemaal om draait: jouw pad, jouw energie en jouw keuzes. Neem de tijd om de energie van de stenen in je dag te voelen als je verder gaat, en wees de beste jij die je kunt zijn. Dat is alles wat Moeder Natuur werkelijk van ons vraagt.

Arfvedsoniet is een zeer krachtig kristal voor manifestatie, dat kan worden gebruikt voor spirituele groei, het vrijmaken van het pad dat voor je ligt, en om depressie te verlichten. Wees voorzichtig met je intenties wanneer je dit kristal gebruikt, want het is zeer krachtig. Gebruik het met voorzichtigheid en denk voordat je gaat manifesteren aan wat je wilt in plaats van aan wat je nodig hebt, want er is een verschil.

Rood Tijgeroog heelt de wortelchakra en de lagere chakra's via de organen van het onderlichaam. Dit kan helpen om je zelfvertrouwen op te bouwen en je pad te motiveren, energie te geven en je gevoel van eigenwaarde op te krikken. Geloof in jezelf is van vitaal belang voor ons beste pad voorwaarts.

Groene Aventurijn wordt gebruikt voor genezing en overvloed, kalmerende en emotionele genezing, en stressvermindering. Het maakt blokkades in ons energieveld los en laat ze los.

Labradriet is zeer mystiek en verhoogt de intuïtie en paranormale vermogens, waardoor het uitstekend geschikt is voor het werken met het derde chakra. Het is zeer beschermend tegen negatieve energieën en dicht je aura af tegen energielekken. Dit kristal kan het best worden gebruikt om veranderingen en uitdagingen het hoofd te bieden.

Doe mee aan een nieuwe groepsactiviteit

We zeggen allemaal dat we iets nieuws moeten proberen, een nieuwe activiteit moeten ondernemen, niet alleen om nieuwe gezichten te ontmoeten, maar ook om ons lichaam en onze geest te stimuleren. Gebruik de voorjaarsbloei om iets te proberen wat u al tijden wilt doen: in deze tijd van het jaar ontstaan er kajak- en fietsgroepen, die lichaam en geest kunnen opladen. Leer op uw eigen niveau en wees trots op uzelf dat u de uitdaging aangaat. Verwacht niet dat u de gouden medaille wint als u begint, maar het gevoel van voldoening zal voelen goud. Iets nieuws uitproberen vervult je en brengt een glimlach en een lach op je dag! Sommige van onze beste herinneringen zijn niet die aan onze successen, maar aan het pad dat naar de resultaten leidt.

Denk er niet te veel over na

Veranderingen komen stap voor stap. Terwijl we ons het gewenste resultaat voorstellen, moeten we een stapje terug doen en bedenken dat het leven geen race is, maar een avontuur. Alle avonturen beginnen stap voor stap en we moeten plannen, anders raken we overweldigd. Push jezelf niet om perfect te zijn: onthoud dat Moeder Natuur begint met een zaadje van een idee en het laat groeien tot een sterke entiteit zoals jij. Dus doe het stapje voor stapje en stress jezelf niet door te proberen een sprong voorwaarts te maken.

Over de auteur:

Arriana is sinds 2001 een toegewijde Keen-lezeres. Tarot is haar specialiteit, evenals pendel en droomverkenning, getrouwd met 3 standaard poedels. Ik beleef veel avonturen in Canada en de VS en ben gezegend dat ik deel mag uitmaken van de Keen familie.