Wilt u met een medium of paragnost praten?

De psychische krachten in je voorraadkast: de 5 waarzeggende voedingsmiddelen die je al hebt

Hoeveel paranormaal voedsel heb je vandaag gegeten?

Het is makkelijk om de spirituele kant over het hoofd te zien van een kopje koffie of een fruitsalade in een plastic bekertje. Maar de basisvoedingsmiddelen van het moderne dieet zijn meer dan alleen voedsel. Op één dag kun je tientallen voedingsmiddelen tegenkomen die deel uitmaken van een wereldwijd arsenaal aan waarzeggerij-instrumenten, voedingsmiddelen waarvan de bekendheid hun mystieke afkomst logenstraft.

U hoeft uw spork natuurlijk niet weg te leggen. Het is volkomen veilig om helderziende cantaloupes te slikken. Maar lees verder om te ontdekken hoe spirituele adviseurs al eeuwenlang de toekomst voorspellen aan de hand van je boodschappenlijstje.

De meest voorkomende paranormale voedingsmiddelen

Uien - De nederige ui uit de stoofpot, ratatouille en hamburgertopping is rijk aan zowel vitamine C als symboliek: net zoals we de illusies in ons leven proberen weg te gooien, pellen we de doorschijnende lagen van de ui af. Het is toepasselijk dat de Europese traditie van cromniomantie naar deze geometrische wonderen kijkt voor spirituele hulp. In tegenstelling tot sommige vormen van waarzeggerij, is cromniomantie gemakkelijk thuis uit te proberen. De volgende keer dat je voor een lastig dilemma staat, bijvoorbeeld de keuze tussen twee romantische interesses, kerf je hun initialen in aparte uien. Degene die het eerst ontkiemt, is degene voor jou.

Theebladeren en koffiedik - Zoek in de resten die achterblijven na een warme kop thee of koffie naar symbolen, letters of zelfs gezichten. Ziet u bekende patronen? Over het algemeen geldt: hoe dichter een afbeelding zich bij de rand van het kopje bevindt, hoe eerder de gebeurtenis die het voorspelt. Je kunt dingen opmerken die niet meteen logisch zijn (wat doet die eend in je vraag over een promotie?), of die maar een half antwoord lijken. Het lezen van theeblaadjes is in voor- en tegenspoed een open proces, waardoor het ideaal is voor geoefende lezers en een uitdaging vormt voor de minder bedreven lezers.

Kokosnoten - Met zijn harde, harige schil en zachte, romige binnenkant is de kokosnoot een biologisch en culinair wonder - en in het West-Afrikaanse systeem van Obi-waarzeggerij is het ook een instrument voor toekomstvoorspelling. Ja of nee vragen worden onmiddellijk beantwoord door een paar stukjes van de kokosnoot om te draaien. Aan de hand van de manier waarop ze terechtkomen (de schelp omhoog of omlaag), kom je te weten wat de geesten van je situatie denken. Op plaatsen waar kokosnoten moeilijk te krijgen zijn (zoals Canada in de winter), gebruiken Obi beoefenaars cowrie schelpen.

Kruiden verbranden - Waarom zou je ooit een vers bosje salie, lavendel of tijm verbranden? Als je een beetje spirituele wijsheid nodig had, wel. Niet alleen ruiken deze kruiden hemels wanneer ze worden aangestoken, maar hun rook stijgt op in krullende ranken die perfect zijn om naar te staren en waarzeggen. Elk kruid heeft ook zijn eigen spirituele betekenis. Lavendel is de koning van de rustgevende slaap, en salie is de beste op het gebied van aurareiniging.

Fruit - Voor de ervaren paranormaal begaafde is de fruitafdeling van de markt goed voor veel meer dan alleen maar schoenlappers. Rijp fruit is de vruchtbare baarmoeder van een plant: levengevend, vrouwelijk en zoet. Net als het vragen aan een wijze grootmoeder, heeft deze moederlijke energie eindeloze vooruitziendheid en intuïtie om met jullie te delen. Volgens de volkswijsheid kun je fruit met schillen en schil, zoals appels en sinaasappels, voorspellen door met een dunschiller rond het oppervlak te vegen zodat er een lang lint ontstaat. Gooi de schil over je schouder en lees de vorm die hij aanneemt. Bovendien bezit elke vrucht zijn eigen geestelijk talent. De eigenaardige, stekelige ananas is een onwaarschijnlijk symbool van gastvrijheid en vrijgevigheid, en staat er al lang om bekend dat hij een nieuw huis warmte geeft en een fabelachtig pronkstuk is. Dus als de man die je op je mandarijnenschil hebt getrakteerd je uitnodigt voor een huisgemaakte maaltijd, vergeet die ananas dan niet.

De voor- en nadelen van voedselvoorspelling

Als fruit en groenten zoveel paranormale krachten hebben, waarom krijgen ze dan niet net zoveel aandacht als bijvoorbeeld tarotkaarten?

Hoewel de mystieke voedingsmiddelen op deze lijst over het algemeen gemakkelijk verkrijgbaar zijn in de plaatselijke supermarkt, zijn ze aanzienlijk minder eenvoudig te voorspellen. Het duidelijkst is de waarzeggerij over kokosnoten, want die geeft ja of nee als antwoord. Maar als je te maken hebt met complexe situaties, zoals het herstellen van relaties, het opvoeden van kinderen of het oplossen van delicate carrièrezaken, is de kokosnoot misschien niet genoeg.

Ook het kiezen tussen romantische minnaars met een ui is aantrekkelijk eenvoudig, maar je moet wel een paar dagen wachten op een antwoord. Als de ui eindelijk ontkiemt, weet je welke relatie de juiste is, maar niet waarom. Bovendien, als u op het punt staat een ui om hulp te vragen, wilt u waarschijnlijk toch wel wat meer inzicht.

Het lezen van theebladeren, vruchten of rookranken is verrassend uitdagend voor beginners. De leercurve is steil omdat, anders dan in een systeem van Runen of Tarotkaarten waar elk symbool een geschiedenis en een doorwrochte interpretatie heeft, er absoluut alles tevoorschijn kan komen. Soms verschijnt er een duidelijk beeld met een nog duidelijker betekenis in de bladeren. Maar net zo vaak lijkt de bodem van je theekopje op een driehoek, of op een boot, als je hem schuin houdt, en is het niet duidelijk wat dit precies met jou te maken heeft.

Dus als je bord vol ligt met zowel kleine vragen als rauwe uien, ga je gang en kijk welke antwoorden je kunt ontsluieren. Maar als het om lastige kwesties gaat, de levensveranderende vragen voor de lange termijn, dan kan een helderziende het overnemen waar de ananas ophoudt.

Heeft u een grote vraag op uw bord? Een KEEN-adviseur kan u helpen de moeilijkste problemen in het leven op te lossen en spirituele voldoening te vinden.