Wilt u met een medium of paragnost praten?

Paarse aura betekenis & persoonlijkheid

De paarse aura wordt beschouwd als een van de meest spirituele aura's in het aura-spectrum. Zij die een paarse aura hebben, zijn mystiek van aard en lijken precies op de hoogte te zijn van de gedachten, gevoelens en zelfs aura's van de mensen om hen heen. Een groot deel van de hedendaagse paragnosten en spirituele gidsen bezitten een paarse aura omdat de aangeboren eigenschappen plaats kunnen maken voor paranormale gaven wanneer deze energieën worden geconcentreerd. Het is echter heel goed mogelijk en heel gewoon om een paarse aura te hebben en geen helderziende te zijn, maar gewoon die emotionele band met mensen te hebben waardoor je opvalt tussen je vrienden en geliefden. Met een eindeloze capaciteit voor persoonlijke en spirituele groei is de geheimzinnige paarse aura een krachtige aura die niet zo gemakkelijk verandert of verschuift als andere aura's.

Persoonlijkheidskenmerken voor paarse aura's

Degenen die een paarse aura hebben, functioneren bijna als antennes voor de mensen om hen heen, waarbij ze alle informatie absorberen waarvan ze misschien niet eens weten dat ze die uitstralen. Gevoelens, angsten, gedachten, emoties en zelfs verlangens van andere mensen lijken allemaal een lijntje te leggen naar jou en je gedachten. Zoals alle aura's kan ook een paarse aura sterk variëren in intensiteit van persoon tot persoon. Aan de lage kant kan je gewoon een zeer hoge graad van empathie voelen, terwijl je aan de hoge kant jezelf kan beschouwen als een empaat of helderziende, of bezit op zijn minst een scherpzinnig bewustzijn van uw vermogens. Je bent van nature erg gevoelig, maar je bent in staat om je gevoelens onopgemerkt te houden voor iedereen, behalve voor diegenen die dezelfde capaciteiten als jij bezitten.

Je bent zo vriendelijk en liefdevol dat een klein deel van je de manipulerende partij nog steeds wil vertrouwen, zelfs als je hun ware motieven ontdekt. Bijna elke actie die je onderneemt is voor het goede, ook al zien anderen dat soms niet. U kunt zich eerder eenzaam en vervloekt dan gezegend voelen, maar uw eigen droefheid wordt vergeten wanneer een andere behoeftige ziel nabij is. Omdat iedereen een open boek voor u is, kunt u worstelen met zelfgemaakte barrières, weten wanneer te zeggen wat u weet en wanneer te zwijgen. Je voelt je waarschijnlijk sterk aangetrokken tot de rust en eenvoud van de natuur, vooral door haar gebrek aan remmingen en haar vermogen om hatelijk of kwaadaardig te zijn.

Je bent een ontdekkingsreiziger, en ook al manifesteert zich dat niet in de traditionele zin, het is wel degelijk van toepassing op dingen op een spiritueel of metafysisch vlak. Je gevoeligheden zullen je vaak in een van de volgende twee richtingen duwen: ofwel vlucht je ervoor om je te omringen met lijdende mensen omdat je niet in staat bent om te voorkomen dat je overweldigd wordt, ofwel wijd je je aan meer humanitaire inspanningen, waarbij je je aangeboren vermogen om goed te doen, omarmt. Als zodanig kunnen paarse aura's gematigd sociaal zijn of de neiging hebben op zichzelf te blijven met de Dit laatste is het meest voorkomend. Vriendschappen sluiten gaat je gemakkelijk af, maar ze behouden kan moeilijk blijken als je de gedachten en emoties die je ontdekt abrupt en vrijelijk uit. Vrienden kunnen je dan gaan mijden, gewoon omdat ze hun emoties voor zichzelf willen houden, dus wees voorzichtig met je krachten.

Liefde en vriendschap met purpers

Individuen die gezegend zijn met een paarse aura hebben vaak moeite met de liefde en het onderhouden van vriendschappen voor het leven. De geheimzinnigheid van purpers is overweldigend aantrekkelijk in het begin van een relatie, maar het kan nogal intimiderend zijn om een partner te hebben met iemand die bijna alles over je weet, terwijl dat omgekeerd niet het geval is. Van nature verbergen mensen vaak veel emoties uit schaamte of schuldgevoel, of zelfs uit angst voor zwakte. Degenen die een krachtige paarse aura bezitten, hebben weinig barrières om deze emoties te detecteren, en het kan ongemakkelijk zijn voor vrienden en belangrijke anderen. Het is niet ongewoon voor purpers om een kleine vriendenkring te hebben die zo hecht is dat ze net zo goed familie kunnen zijn.

Het voordeel van weten hoe gekwetst mensen kunnen zijn door je daden, is dat ontrouw zelden voorkomt binnen de paarse aura. Je koestert alle goede mensen in je leven en veroordeelt ze niet voor hun mislukkingen. Liefde is, net als vriendschap voor u, gemakkelijk te krijgen maar moeilijk te onderhouden. Put moed uit het feit dat wanneer u werkelijk vond de persoon voor wie je liefde zo krachtig complex is, dat het onwaarschijnlijk is dat het zich op wat voor manier dan ook zal ontrafelen. De grootste fout die u kunt maken is te trouwen uit medelijden, of om iemand te helpen en het schuldgevoel dat daarop volgt kan u gemakkelijk verteren. Vluchtige lustmomenten en onenightstands zijn niet je sterkste kant; je hebt lief met een ongebreidelde passie die nauwelijks te evenaren is.

Gesprek met een liefdes- en relatiehelderziende op Keen voor meer informatie!

Purples In The Workplace

De aangeboren wens van Purples om behulpzaam te zijn maakt hen een krachtige aanwinst op de werkvloer. Het zal u niet verbazen dat mensen met een paarse aura absoluut zullen floreren in banen die humanitair van aard zijn, dieren helpen of hun gemeenschap dienen. Afgezien van deze beroepen, zal het aan de eigenschappen en vaardigheden van het individu liggen, die geen verband houden met een aura, die bepaalt hoe goed zij presteren. Hoewel alleen werken kan leiden tot meer productiviteit, verwacht niet dat een purper de boot zal doen schudden of drama zal veroorzaken. Purpers die ervoor kiezen om als empaat of helderziende te werken, krijgen een beloning als ze weten dat ze mensen in nood helpen, een beloning die zijn weerga niet kent.

De paarse aura is er een van mysterie en spirituele verbindingen. Purpers zijn gevoelig, zorgzaam en eerlijk. Ze gebruiken hun unieke gaven voor het goede, zelfs als ze zichzelf opofferen. Mensen met deze aura moeten hun leven voortdurend in evenwicht brengen om niet te verbranden en zich terugtrekken uit de maatschappij. Hoewel ze moeilijk te begrijpen kunnen zijn, zijn er maar weinig vrienden die betrouwbaarder en behulpzamer zijn. Als Paars moet u op uw instincten vertrouwen, want het is onwaarschijnlijk dat ze u op een dwaalspoor brengen. Waardeer je eigenschappen voor wat ze zijn, echte geschenken die weinigen ooit hopen te bezitten.

Geef een online spirituele reading voor meer inzichten over paars aura's.