Wilt u met een medium of paragnost praten?

Ontsteek je passies met deze 3 stappen

Een van de vragen die ik vaak van mijn klanten krijg is, hoe ontsteek je je passies voor werk, leven, romantiek, etc.? Mensen hebben het gevoel dat hun leven saai en saai is geworden en ze weten niet wat ze nu moeten doen. Als u uw passie voor wat dan ook wilt aanwakkeren, volg dan deze eenvoudige regels:

1. Weet dat je het waard bent

Vertel jezelf dat je liefde, succes, financiële zekerheid en alles waard bent. Een van de slechtste gewoonten die je kunt hebben, is je onwaardig voelen of denken dat je waardeloos bent. Onthoud dat je bent wie je bent, en dat je bijzonder bent.

Een klant vertelde me bijvoorbeeld dat ze niet wist wat ze moest doen. Ze zei dat het haar niet was gelukt een nieuwe baan te vinden, dat ze was mislukt in een romance en dat ze gewoon nergens goed genoeg voor was. Een eenvoudige reading vertelde me dat ze waardig was; ze had vaardigheden en ervaring die anderen om haar heen gewoon niet hadden. Ik vertelde haar dat ze die vaardigheden moest gebruiken om haar leven te veranderen op manieren waar ze nog niet aan gedacht had. We spraken een hele tijd over hoe te veranderen, en de volgende keer dat ik met haar sprak, vertelde ze me dat ze de perfecte baan had gevonden, de perfecte romance, en was helemaal gelukkig! Door haar gedachten te veranderen van "kon niet" in "kon wel" kon dit gebeuren.

2. Neem een pauze

We zijn te druk bezig met ons werk, ons gezin, onze relatie en al het andere wat er gaande is. We nemen uiteindelijk geen tijd voor onszelf. Voor mij is dit een van de grootste problemen die ons ervan weerhouden onze passies te ontketenen. Als we alleen maar aandacht hebben voor anderen, of het nu familie of collega's zijn, hoe moeten we dan aandacht hebben voor

Neem een paar minuten per dag om alleen aan jezelf te denken. Neem als het even kan een dag of een week de tijd om iets voor jezelf te doen. Ga eens een kopje koffie drinken of praat met een vriendin aan de telefoon. JIJ hebt dit nodig. JIJ verdient dit. Het zal JIJ helpen je passies in het leven aan te wakkeren. Hierdoor zul je je meer verbonden voelen met jezelf.

Breng het leven tot leven dat je verdient met de begeleiding van een helderziende reading. Bel of chat vandaag nog!

3. Omring jezelf met positiviteit

Verwijder de negativiteit zoveel mogelijk uit je leven. We hebben allemaal wel iemand op het werk die een "Debbie Downer" is. Laat deze persoon niet het slachtoffer van je maken. Dat is wat zij/hij doet, het slachtoffer maken van alle anderen. Hoewel mensen soms dingen overkomen, als het steeds dezelfde persoon is, verwijder hem dan uit je leven. Ga niet met ze om; zoek iemand die gelukkig en vrolijk is en begin in plaats daarvan met hem of haar te praten. Geluk brengt geluk voort, en hoe meer je omgaat met mensen die gelukkig en tevreden zijn, hoe beter je af bent.

Nu, betekent dit dat je de "Debbie Downer" moet negeren? Nee. Je moet ze gewoon erkennen, gedag zeggen en dan niet blijven hangen. Laat u niet meeslepen.

4. Focus op uw sterke punten

We hebben allemaal sterke punten en dingen die we beter doen dan anderen. Erken dat! Gebruik uw sterke punten om een beter leven op te bouwen, een betere baan, een beter doel. Als je een goede schrijver bent, gebruik dan je vaardigheid om te schrijven om iets anders te doen. Misschien kun je helpen bijles te geven op een plaatselijke school of kopij schrijven voor een plaatselijke krant voor extra geld. Beide dingen zullen je helpen om je weer gepassioneerd te voelen over je leven. Je krijgt er kudo's (en goede karma!) voor. Concentreer je niet op wat je niet kunt doen, maar op wat je wél kunt doen.

Door deze veranderingen aan te brengen, kun je een beter, voller en gepassioneerder leven leiden. Je zult je herboren voelen en klaar zijn voor alles wat je wilt doen. Het zal niet onmiddellijk gebeuren, maar blijf proberen om deze dingen in je leven te laten gebeuren. Op een dag zul je naar jezelf kijken en beseffen dat je passie terug is!

Over de auteur:

PsychicPat is een Empath, Tarot Reader, Helderziende en Medium en gebruikt deze talenten al meer dan 40 jaar. Ze is lid van de American Tarot Association en helpt graag anderen met haar gaven. Als ze niet werkt, hangt ze met haar man, familie en drie honden.