Wilt u met een medium of paragnost praten?

Nieuwe maan energie

Elke dag is een kans om te groeien, om open te staan voor nieuwe ideeën en avonturen, en om meer over onszelf en het Universum te leren. Er zijn momenten waarop dit proces wordt vergemakkelijkt door het Universum, en wanneer twee van die Universele "helpers" rond dezelfde tijd plaatsvinden, zijn de resultaten magisch. Gelukkig is die tijd nu aangebroken!

De lente is op het noordelijk halfrond de tijd van een nieuw begin. Het is een tijd van geboorte en vernieuwing in de natuurlijke wereld. De lente-equinox reset ons leven en onze energie, zodat we gemakkelijk het oude kunnen opruimen en aan het nieuwe kunnen beginnen. De lente is het moment waarop bloemen boven de aarde uitstijgen en bloeien, dieren worden geboren en vogels uit hun ei komen. Neem een voorbeeld aan de natuur en doe hetzelfde! Laten we van ons leven een viering van de lente maken door die groei en vernieuwing na te bootsen. De lente-equinox is dit jaar op 20 maart. Deze verandering zal ons allemaal beïnvloeden; sommigen subtiel, anderen krachtiger, maar het levert nog steeds prachtige resultaten op. De energie van het Universum is een sterke bondgenoot.

De lente is één helper, en de Nieuwe Maan op 17 maart is een andere om onze pogingen te helpen. De nieuwe maan is een perfecte tijd voor een nieuw begin, en met de lente-equinox slechts drie dagen later, is er veel hulp van het Universum. We zouden er allemaal van moeten profiteren. Dit is de perfecte tijd niet alleen om iets nieuws te proberen, maar ook om lange termijn doelen te stellen en de dubbele kracht van het Universum te gebruiken om vooruit te komen. Het is niet erg als je geen grote verandering of begin hebt, maar als je dat wel hebt, is nu de tijd om te beginnen.

Maart 17 tot 21 maart is een krachtige tijd om het nieuwe binnen te halen en het oude op te ruimen. Verwijder uit uw leven wat u niet dient of wat u vertraagt. De voorjaarsschoonmaak is niet alleen voor uw huis, maar ook voor uzelf! Reinig jezelf, je energie, aard jezelf dan voordat je iets van het "nieuwe" overneemt.

Start door naar buiten te gaan (indien mogelijk op blote voeten) en ga op Moeder Aarde staan. Sluit je ogen en laat je armen naar beneden hangen, met je vingers naar de grond. Stel je voor dat al die statische energie, twijfel en negativiteit uit je handen wegvloeit, terug naar de aarde om getransformeerd te worden. Wanneer je je ontspannen en geaard voelt, stel je dan helder wit licht om je heen voor, en dank het Universum voor de liefde en bescherming die dat licht je biedt. Haal diep adem, open je ogen en maak je klaar voor je nieuwe begin.

Schrijf je doel op en een realistische datum waarop je het wilt bereiken. Dit is een prachtige tijd voor een nieuw bedrijf, een nieuwe manier van eten of bewegen, een nieuwe hobby of studie, een nieuwe relatie, of een nieuwe fase in dingen die al bestaan. Verken nieuwe plaatsen, leer een nieuwe metafysische onderneming, stel nieuwe carrièredoelen, of begin een nieuwe cursus. Profiteer van deze tijd en net als de lentebloemen, sta op, groei en bloei!

Over de auteur:

Gina is al haar hele leven paranormaal begaafd. Toen ze tien jaar oud was, had ze haar eerste tarot deck. Gina volgde en onderwees daarna lessen, werd een gecertificeerde Reiki Master, en scherpte haar vak aan. Met een doctoraat van IMM begon ze 38 jaar geleden professioneel te lezen! Bel/chat elke dag!