Wilt u met een medium of paragnost praten?

Wees niet bang voor verandering

Het is zo'n deel van ons als mensen om ons zorgen te maken of bang te zijn voor veranderingen in ons leven. We maken ons zorgen als ons verteld wordt dat er veranderingen op komst zijn, maar de waarheid is dat we verandering willen omdat we ongelukkig zijn of verveeld zijn met het leven. Veranderingen kunnen klein zijn en langzaam en gestaag in ons leven worden gebracht, zodat we ons kunnen aanpassen. Er zijn ook tijden dat de basis is gelegd, en de verandering harder en sneller komt dan we hadden verwacht. De energie van de geest om ons heen leidt ons en duwt ons zachtjes in een nieuwe richting. Dat duwtje kan een nieuwe romance, een nieuwe promotie of een nieuwe baan teweegbrengen. Op andere momenten verrast het leven ons en confronteert het ons met de veranderingen die we hebben uitgesteld. Het komt erop neer dat we er de tijd voor hebben genomen en dat de geest ons nu zegt: "Het is tijd!"

De geest is altijd om ons heen en begeleidt ons, zelfs als we ons alleen voelen; de geest is er om ons heen en geeft de richting aan voor wat komen gaat. Het is belangrijk om te onthouden dat onze beste resultaten voortkomen uit het nemen van een sprong in het duister en wanneer we angstig zijn, worden we door de geest geduwd om die sprong te maken. Daarom voelen we ons aangetrokken tot iemand die we nooit verwacht hadden, omdat zij uiteindelijk het beste voor ons pad zijn. Het is belangrijk om veranderingen te zien als een manier om vooruit te komen, in plaats van te denken dat er ellende op komst is.

Wanneer we stoppen met vooruitkomen, verliezen we tractie in het leven en hebben we de neiging om vast te zitten in een sleur die ons geen geluk brengt. Het is nooit in ons beste belang om in dezelfde routine te blijven hangen uit angst voor verandering. In plaats daarvan is het belangrijk om de goede ervaringen te verzamelen en je mogelijkheden met nieuwe dingen te blijven verkennen. We hebben de neiging om vast te houden aan dingen en mensen zonder te beseffen dat er andere en meer opties zijn om ons leven te verrijken. Naarmate we ouder worden, is deze toestand van comfort moeilijker te doorbreken omdat het leven een tol op ons heeft geƫist.

De geest heeft een hand op onze wegen en als we ervoor kiezen er niet naar te luisteren, zal hij ons uiteindelijk doen horen. Let op de tekenen en waarschuwingen. Heb er vertrouwen in dat het leven is wat we ervan maken en weet dat de geest je niet straft; in plaats daarvan probeert hij je te belonen en je op een beter pad te brengen.

Ons leven stroomt om ons heen, we gaan op en neer, en terwijl we door het leven gaan, denken we na over zowel goede als slechte tijden terwijl we groeien en onze ervaringen delen. Het is belangrijk te onthouden dat alle ervaringen ons vooruit kunnen helpen omdat we ervan leren. We kunnen ook anderen helpen leren en groeien door ons leven te delen met degenen die belangrijk voor ons zijn.

Wanneer het leven om je heen plotseling of langzaam verandert, neem dan de tijd om te luisteren. In plaats van angstig te zijn, groei in vertrouwen en ga het volgende avontuur aan dat de geest voor je gepland heeft.

Over de auteur:

Arriana is een Toegewijd Keen lezer sinds 2001. Tarot is haar specialiteit, evenals pendel en droomverkenning, getrouwd met 3 standaard poedels. Ik heb veel avonturen in Canada en de VS en ben gezegend om deel uit te maken van de Keen familie.