Wilt u met een medium of paragnost praten?

Momentum

Stuurt het Universum je wel eens belangrijke boodschappen van meer dan één bron tegelijkertijd? Dat is wat er op een dag met mij gebeurde. Ik had het liedje "Momentum" van Aimee Mann in mijn hoofd zitten. Telkens als ik in de auto stapte en de radio aanzette, leek het wel of Aimee's mooie stem zong over het plukken van de dag.

"Oh, for the sake of momentumEven though I agree with that stuff about seizing the dayBut I hate to think of effort expendedAll those minutes and days and hours I have frited away.

Maar ik kan de twijfels die ik heb niet onder ogen zien Ik kan niet toegeven dat het verleden misschien slecht wasEn dus, omwille van momentum veroordeel ik de toekomst tot de doodOm het verleden te evenaren"

Zelfs met de woorden en de muziek van "Momentum" die door mijn hersenen gierden, slaagde ik er niet in om het te herkennen als een specifieke en belangrijke boodschap. Gelukkig heeft het Universum me door en weet dat ik vaak meer dan eens een duwtje in de rug nodig heb.

Het tweede duwtje kwam van de blog van mijn zus, Love Angel Tarot, waarin ze schreef: "Overcoming Your Inner Wimp." Het openingscitaat van deze post was:

"Als we onze toekomst niet creëren, zal ons verleden die voor ons creëren."

Op dat moment begreep ik het bijna. Maar niet helemaal. Dus gaf het universum me liefdevol een klap op mijn hoofd, nog een keer. De derde en hopelijk laatste boodschap over dit onderwerp kwam tot me in de vorm van een horoscoop van astroloog Rob Brezsny, die ook het woord "watje" gebruikte.

Ja, eindelijk! Het licht ging aan! Het universum sprak tegen me over moed, voorwaartse beweging en overvloed. Het universum wilde dat ik deze boodschap ook met jullie! Dus hier, in de woorden van Rob Brezsny, is het laatste deel van de boodschap:

"Ik voorspel dat je in de komende weken het gelukkigst zult zijn, en het meest afgestemd op de kosmische ritmes, als je je hart openstelt voor experimentele ideeën en je geest openstelt voor interessante nieuwe gevoelens. Wees alert op ontdekkingen die uw levenslust zullen prikkelen. Wees romantisch, wees idealistisch, vertrouw op uw ingevingen over waar u heen moet om interessante gesprekken te voeren die u wakker schudden voor intrigerende en zelfs dramatische veranderingen en mogelijkheden die u misschien nooit eerder hebt overwogen. Streef ernaar zeer originele oplossingen te bedenken voor uw meest slepende problemen.

Ik hoop dat u tegen zoveel vruchtbare overvloed kunt. Sommige mensen kunnen er niet tegen. Sommige mensen rennen weg en verstoppen zich wanneer hun de kans wordt geboden om alles in hun leven ten goede te veranderen. Om niet weg te rennen, om geen lafaard of watje te zijn, zul je bereid moeten zijn om je oude manieren van doen aan de kant te zetten. Misschien zul je zelfs sommige van je oude manieren ontmantelen en vernietigen. Je zult jezelf moeten uitnodigen om verrast en verrukt te zijn, en zelfs meegesleept te worden."

Mogen we allemaal dapper zijn en onze innerlijke watjes overwinnen. Mogen we actief openstaan voor nieuwe gesprekken, dramatische veranderingen en vruchtbare overvloed. Mogen onze harten openstaan voor ideeën en onze geesten voor gevoelens. Mogen we nooit, omwille van het momentum, genoegen nemen met minder dan we verdienen.

Geluk,

Robyn

Over de auteur:

Opgegroeid in een gezin dat paranormale gaven waardeerde en aanmoedigde, heb ik het grootste deel van mijn leven kaartgelezen. Mijn lezingen zijn niet-veroordelend & geleverd met medeleven & zorgzaam. Ik heb 21 jaar ervaring als professioneel crisisadviseur en bied sinds begin 2001 lezingen aan op Keen.com.

Krijg vandaag nog een tarotlezing van Empress Tarot! Klik hier voor een lezing.