Wilt u met een medium of paragnost praten?

Lessen over verandering: waarom je het moet omarmen

Voor mijn veertiende verjaardag kreeg ik van mijn grootmoeder een flesje van een razend populair, vrij duur parfum. Mijn moeder liet haar doorschemeren dat het parfum misschien een beetje te 'volwassen' voor me was. Onnodig te zeggen dat mijn tienerego de pan uit rees en dat ik dit geurtje sindsdien altijd heb gedragen.

Toen merkte ik dat ik, nadat ik mijn armen en hals rijkelijk had ingesmeerd met mijn geliefde parfum, netelroos had gekregen. Overal op mijn armen, in mijn hals en op delen van mijn gezicht kwamen grote, pijnlijke bulten. Het was verschrikkelijk en toch weigerde ik te geloven dat mijn ongemak het resultaat was van mijn traditionele Eau de Toilette. Uit voorzorg stopte ik met het gebruik ervan en beloofde het na een paar weken weer op te nemen. Er waren nog geen paar dagen voorbij of ik dompelde mijn huid weer onder in het delicate aroma. Even later zat ik te krabben in mijn huid, jankend van de pijn. Dat was het dan - mijn liefdesaffaire met Acme Fragrance B was voorbij.

Op zoek naar antwoorden? Bel of chat vandaag nog met een helderziende!

Deze schokkende gebeurtenis was de zoveelste toevoeging aan de favorieten die ik in de loop der jaren was kwijtgeraakt. Op mijn vijfentwintigste nam ik afscheid van zuivelproducten nadat ik na een driedubbel bolletje ijs mijn maag met pijn had vastgegrepen, omdat het voelde alsof er kleine glassplinters door mijn maag bewogen. darmen. Op dertigjarige leeftijd moest ik Adios zeggen tegen frisdrank nadat ik merkte dat mijn oogleden na een paar slokken zo intens opsprongen, dat ik nauwelijks kon zien. Ik nam onlangs een slok Sprite... het gebeurt nog steeds. Op mijn veertigste zeg ik vaarwel tegen gummi beren. En eerlijk gezegd zou het makkelijker zijn om sommige vriendschappen op te geven dan om gummibeertjes op te geven. Telkens als ik ze nu eet (ik speel vals), krijg ik een van de ergste migraineaanvallen ooit.

En nu ik vijfenveertig ben, zou ik het deel van mijn ochtendritueel moeten veranderen dat betrekking heeft op mijn olfactorische verwennerij. BUMMER! Ik vond overal een les in en zag dit als een kans om een nieuw parfum uit te proberen. Verandering is onvermijdelijk, en niet altijd een slechte zaak. Dat je iets al twintig jaar doet, betekent niet dat je het de komende twintig jaar ook moet blijven doen. Zeker niet als het niet langer voor je werkt.

Sommigen van jullie hebben nu een baan die je absoluut haat, maar omdat je die al tien jaar hebt...

Sommigen van jullie zitten in vastgelopen relaties die slecht zijn voor je gezondheid, maar omdat je bang bent om alleen te zijn...

Sommigen van jullie hebben nog nooit een voet buiten de stad gezet waar je bent opgegroeid, maar omdat je papa en mama de stad ook nooit hebben verlaten...

Mijn punt? Besteed aandacht aan wat je geest, lichaam en ziel je vertellen. Negeer die niet

Het leven is niet bedoeld om in ongemak geleefd te worden.

Over de auteur:

Wise Spirit biedt al meer dan 25 jaar essentiƫle, zorgzame en informatieve spirituele counseling op het hoogste niveau, in combinatie met een gezonde dosis praktische brutaliteit. Ze is een nuchtere empathe, die gepassioneerd is over het geven van Spirituele begeleiding aan iedereen die dat nodig heeft.

Krijg vandaag nog een reading van Wise Spirit! Klik hier voor een uitgebreide lezing.