Wilt u met een medium of paragnost praten?

Leer je intuïtie kennen

Wanneer heeft dat "onderbuikgevoel" je ooit voorgelogen? Dat innerlijke weten dat iets "o zo goed" of "o zo fout" voelt, is altijd waar.

We krijgen dat "onderbuikgevoel" de hele tijd omdat onze intuïtie altijd met ons communiceert. Onze intuïtie communiceert niet alleen met ons via het "onderbuikgevoel", maar er zitten boodschappen in alles wat we doen en alles wat we in het leven tegenkomen - van dat deuntje dat op de radio komt tot dat reclamebord dat je passeert op weg naar je werk, of zelfs die vogelveer die op je pad op de stoep is gevallen.

Eerlijk gezegd is onze intuïtie onze eigen waarheidsdetector. Intuïtie is het enige in het leven dat nooit tegen je zal liegen; het zal je nooit kwaad doen en je nooit op het verkeerde pad brengen. Intuïtie geeft je informatie over wat er werkelijk aan de hand is en wat de beste stap is die je in een bepaalde situatie kunt nemen.

Er is geen reden of reden voor intuïtie, het is er gewoon. Intuïtie is niet rationeel, kan niet worden geintellectualiseerd, is niet emotioneel en er komen geen denkprocessen aan te pas.

Kijken we bijvoorbeeld eens naar een van de populairste tv-genres, misdaad-/detectiveseries. Detectives gebruiken zelden hun intellect of rationele geest om een misdaad op te lossen - vaker wel dan niet gebruiken ze hun intuïtie. Intuïtie stelt je in staat verder te kijken dan de façade of de "glamour" van een persoon - het stelt je in staat de intentie te zien van de persoon met wie je te maken hebt.

Opzoek naar een paranormale lezing? Klik hier voor voor een een goede en betrouwbare lezing.

Naast dat onze intuïtie ons waarschuwt, stelt ze ons ook in staat om die ene speciale persoon aan te trekken. Je hart geeft je een warme ruk telkens als hij of zij de kamer binnenloopt, terwijl je vrienden en familie misschien niet snappen waarom je op hen valt. Dat komt omdat de band die jullie hebben er een is die zij nooit zullen begrijpen; in dit geval kan dit gevoel wijzen op een spirituele verbinding die jullie beiden verbindt, en het is je intuïtie die je vertelt: "Ja, ga door."

In een maatschappij die ons leert te denken, te analyseren, na te streven, te wedijveren en te vergelijken met, vergeet men vaak het allerbelangrijkste dat ons leven zou moeten leiden en dat is onze intuïtie. Er zijn geen negatieve dingen als je je intuïtie volgt. Zeker, er kunnen uitdagingen op komst zijn, maar je intuïtie zal je door zowel de goede als de slechte tijden heen loodsen en ervoor zorgen dat je er met minimale schade uitkomt.

De volgende keer dat je je bewust wordt van een teken, negeer het dan niet. Sta in plaats daarvan open voor de leiding van je intuïtie. Wat wil je intuïtie dat je weet? En welke actie wil het dat je onderneemt? Let op de tekens, de symbolen, de geuren, de bezienswaardigheden, enz. Bij het leren ontwikkelen van je intuïtie geldt, net als bij alles in het leven, hoe meer je het gebruikt, hoe sterker het wordt.

Over de auteur:

Rosalind Medea is een intuïtieve lezer en waarheidszoeker. Ze snijdt door illusies heen om mensen te helpen de waarheid in situaties te zien en geeft advies over praktische oplossingen die hen ondersteunen op hun reis. Ze werkt ook met de Tarot en de I Tjing, en deelt graag de wijsheid en inzichten die deze met zich meebrengen.

Krijg vandaag nog een reading van Rosalind Medea! Klik hier voor een persoonlijke lezing.