Wilt u met een medium of paragnost praten?

Laat je inspireren om deze lente te bloeien!

Winter. Hoe portretteer je haar zonder dat het klinkt als een droevig kinderliedje? Het wit van haar ogen is zo frigide als de nachtwind, fluisterend tussen de dorre bomen. Haar koele houding spoort ons aan om binnen te blijven waar het knus en warm is. Haar grimmige gebaren zijn prominent aanwezig, terwijl we ons van hot naar her haasten, bepakt en bezakt met laag na laag kleding, in een poging snel op onze bestemming aan te komen. Terwijl we voorzichtig over de besneeuwde wegen manoeuvreren, hopen we stiekem dat onze recente vakantieverwennerijen onze taille niet hebben doen toenemen, terwijl we onze portemonnee hebben doen slinken. Haar lange nachten beschimpen ons met de geduchte aanwezigheid van een knaagdier dat een schaduw werpt. Ze is donker, ze is koud, en ze is eenzaam.

En dan... gebeurt het! Na een lange en luie winterslaap, komen we tevoorschijn. Op een frisse ochtend worden we wakker en zien we de zon helder boven de wolken schijnen. Er hangt een bekende geur in de lucht, als de bloemen beginnen te bloeien. Je luistert goed en herkent nog net een zacht gezoem, dat het teken is van de menagerie die de lente is. Een terugkerende kudde vermaakt je met een lied. Geliefden wandelen hand in hand door het park, klaar voor een middagavontuur. Kinderen gillen van plezier als ze voor het eerst in maanden buiten spelen. We nemen de tijd om etalages te kopen, terwijl we genieten van de sappige smaak van seizoensfruit dat we vreselijk gemist hebben. Ze leeft, ze is warm, en ze is uitnodigend.

Nu de dagen langer worden, beginnen wij, net als onze omgeving, te bloeien. Het zijn niet alleen de vaste planten die zich ontdoen van de sleur van een seizoen dat te lang heeft geduurd. Ook wij kijken reikhalzend uit naar de nieuwigheid van dit alles. De lente roept ons op om beter, wijzer en sterker te worden. De cocon die ons strak omhulde, maakt plaats voor onze dauwbeladen vleugels om op te stijgen. En zweven zullen we!

De lente is een tijd van juichend ontwaken. Ze biedt ons de mogelijkheid om een eerdere versie van onszelf opnieuw uit te vinden. We zijn ons bewust van een onbetwistbare golf van energie stroomt door onze aderen, waardoor een extra pep in onze stap. We hebben de strenge winter getrotseerd en verwelkomen nu de lente met open armen. Lente staat voor bloei, en bloei staat voor verandering. We verstoppen ons niet langer onder de dekens terwijl we naar een nieuw Netflix-programma kijken. In plaats daarvan verheugen we ons op het buiten zijn, op ontmoetingen met vrienden en op het voelen van de aarde onder onze blote en pas gemanicuurde tenen. We voelen ons levend als we de frisheid van de lente diep inademen. Mensen glimlachen een beetje langer, hun taille wordt een beetje smaller en vrienden worden geliefden.

De lente nodigt ons uit om volop te genieten van onszelf en van de tijd die we doorbrengen met de mensen om ons heen. Ze moedigt ons aan om nieuwe ervaringen te omarmen terwijl we op zoek gaan naar magie om elke hoek. Zeker, de zwoele dagen van de zomer, de winderige dagen van de herfst en de ijzige dagen van de winter dwingen hun eigen respect af... maar de lente is dat eeuwige kopje koffie dat ons 's morgens van energie voorziet en ons ondersteunt terwijl we blijven bloeien, groeien en vreugde vinden gedurende het seizoen.

Over de auteur:

Wise Spirit biedt al meer dan 25 jaar essentiƫle, zorgzame en informatieve spirituele counseling met alleen de beste klantenservice, gecombineerd met een gezonde dosis praktische brutaliteit. Ze is een nuchtere empathe, die gepassioneerd is over het verstrekken van Spirituele begeleiding aan iedereen die in nodig hebben.