Wilt u met een medium of paragnost praten?

Kanaliseer geluk met dit magische reinigingsritueel

De lente is aangebroken in mijn kleine stadje. De appelboom van de buren staat in volle bloei, de kolibries zijn terug, en alles is groen en mooi. De lente is een seizoen van wedergeboorte en vernieuwing, zowel voor mensen als voor planten. De lente biedt ons de mogelijkheid om te groeien en te bloeien, elk jaar opnieuw. Het is nooit te laat om te bloeien!

Mijn persoonlijke inspiratie om te bloeien komt van een zielig orchideeënplantje dat mijn man een paar jaar geleden heeft gered. Hij bracht de orchidee naar binnen, zette haar onder de plantenlamp en vertelde haar hoe mooi en dapper ze was. Hij omringde de plant met enkele van zijn meest bijzondere schatten. Vier jaar later bracht de orchidee één bloemetje voort en nu bloeit zij al meer dan een jaar onafgebroken. Op dit moment zijn er meer dan een dozijn bloemen en minstens evenveel knoppen die wachten om open te gaan. Het is een genot om naar te kijken en het herinnert me er elke dag aan dat ik het beste moet maken van de kansen die ik heb gekregen.

Het is heel gemakkelijk om ontmoedigd te raken en te denken dat je tijd om te schitteren is gekomen en voorbij. Maar dat is niet zo! Het is nooit te laat om op te bloeien en de persoon te worden die je wilt zijn. Nooit te laat om te beginnen met het leven dat je wilt leven. Er is ergens iemand die op je wacht om je te vertellen dat je mooi en dapper bent en dat je het verdient om omringd te worden door schatten.

Met dat in gedachten, wil ik graag een paar eenvoudige hulpmiddelen voor verjonging en genezing met je delen.

1. Magische wasbeurten om lichaam en geest te reinigen

Dit is een leuke en eenvoudige manier om weer frisse energie in je leven te brengen. De volle maan is het beste, maar dit werkt elke nacht van de maand.

Magisch Reinigende Maanspoeling

Prepareer de Maanspoeling door de volgende ingrediënten in 1 kwart toverhazelaar te laten trekken:

1/2 oz. Jasmijnbloemen

1/2 oz. Eucalyptusschors

1/2 oz. Bijvoet

Prepareer jezelf van tevoren door een paar uur te vasten, te bidden of te mediteren, naar rustgevende muziek te luisteren - wat je maar een gevoel van sereniteit en acceptatie geeft. Breng de Maanspoeling aan vanaf de voeten - werk aan het reinigen van je geest terwijl je je lichaam reinigt en zuivert.

Magisch Reinigende Zonnespoeling

Voorbereid je Zonnespoeling van tevoren door de volgende ingrediënten toe te voegen aan 1 kwart toverhazelaar:

1,5 oz. Kamillebloemen

1,5 oz. Kaneelschors

1,5 oz. Eikenblad of -schors

Prepareer jezelf zoals met de Maanspoeling - breng aan vanaf de voeten, en werk aan het reinigen van je geest

2.Vul je huis met sprankelende energie!

Om te beginnen vul je een bak met schoon, warm water en knijp je het sap van twee citroenen in het water. Begin met de voordeur en was de buitenkant van elke deur die naar uw huis leidt. Als je klaar bent, was je de binnenkant van elke deur - vergeet niet de bovenkant en de zijkanten te wassen. Als het citroenwater vies is geworden, giet u het af en maakt u nog wat water.

Als u alle deuren hebt schoongeveegd, giet u het overgebleven water over de drempel en veegt u het weg met een schone bezem. Terwijl u veegt, herhaalt u deze mantra:

"Met deze wasbeurt verban ik negativiteit uit mijn huis.

Met deze wasbeurt verban ik alle ongewenste energie uit mijn huis.

Met deze wasbeurt nodig ik de sprankelende gele energie van de zon uit in mijn huis.

Met deze wasbeurt nodig ik liefde, hoop en positieve kracht uit in mijn huis. "

Neem nu rust en koester je in de warme sprankelende energie van je huis.

3. Een affirmatie om liefde en acceptatie in je leven uit te nodigen

Het is belangrijk om je affirmatie te formuleren alsof je al hebt wat je zoekt! Ga op een comfortabele plek zitten - op je in bed, in een bubbelbad, in je favoriete stoel, buiten in het gras. Adem enkele ogenblikken diep in om je energie te centreren. Herhaal het volgende.

"Ik heb mezelf lief en accepteer mezelf zoals ik ben.

Ik ben mijn liefde en acceptatie waard.

Anderen hebben me lief en accepteren me.

Ik ben hun liefde en acceptatie waard.

Er is iemand speciaal en geweldig die me liefheeft en accepteert.

Ik ben hun liefde en acceptatie waard.

Ik omarm deze liefde.

Ik accepteer het in mijn leven.

Ik geef liefde terug aan anderen."

4. Geluk kanaliseren

"De meeste mensen zijn zo gelukkig als ze zelf willen zijn." - Abraham Lincoln

Het heeft lang geduurd voordat ik me realiseerde dat de heer Lincoln gelijk had. Maar hoe kun je nu precies besluiten om gelukkig te zijn? Na veel wikken en wegen heb ik besloten om geluk te kanaliseren op dezelfde manier waarop zoveel getalenteerde mensen degenen kanaliseren die zijn overgegaan naar de andere kant.

Hier volgt mijn recept voor het kanaliseren van geluk.

benodigde materialen:geen

Hoewel rekwisieten nooit kwaad kunnen! Met dat in gedachten, stel ik het volgende voor:

1 mooi kussen (of sprei, een bloemenveld, enz.)

1 wierookstokje (of geurige bloem, vers gezette koffie, zelfgebakken koekjes in de oven, enz.)

1 pluizig katje. Als u er geen bij de hand hebt, is een foto ook goed.

1 herinnering aan een moment waarop u echt gelukkig was.

Procedure:

1. Ga op een comfortabele stoel zitten.

2. Adem de geur in van iets dat u aan een gelukkige tijd doet denken.

3. Concentreer u op een geliefd huisdier, lievelingsdier of een baby. Merk op hoe zij in het moment leven en hoe gelukkig de eenvoudigste dingen hen maken.

4. Concentreer u op een favoriet geluksmoment uit uw eigen verleden. Laat dat moment van geluk je vullen en de ruimte om je heen vullen. Zeg tegen uzelf dat u dit gevoel op elk moment opnieuw kunt ervaren, ongeacht wat er in uw huidige leven gebeurt.

Mogen we allemaal zijn zoals de dappere kleine orchidee van mijn man. Mogen we tot bloei komen en de wereld onze ware innerlijke en uiterlijke schoonheid laten zien! En mogen we anderen helpen om ook tot bloei te komen.

Goede zegeningen,

Robyn

Over de auteur:

Opgegroeid in een gezin dat paranormale gaven waardeerde en aanmoedigde, Empress Tarot heeft het grootste deel van haar leven de kaarten gelezen. Haar lezingen zijn niet veroordelend en worden gegeven met medeleven en zorgzaamheid. Ze heeft 21 jaar ervaring als een professionele crisis counselor & heeft lezingen aangeboden op Keen.com sinds begin 2001.