Wilt u met een medium of paragnost praten?

Waarzeggerij: waar rook is, is vuur

Divinatie is een andere vorm van kaarsenmagie, maar deze is niet afhankelijk van kleur. In feite kun je zelfs een oliekaars gebruiken voor sommige van deze praktijken. Er zijn twee onderdelen bij kaarsdifinatie: de rook en de flaam.

Rookkleur

Merk onmiddellijk nadat je de kaars hebt aangestoken op of de rook zwart of wit is. Zwarte rook geeft aan dat negatieve energie wordt verwijderd uit de situatie waarover je bidt. Witte rook geeft aan dat je gebed wordt verhoord, maar dat er enige vertraging kan optreden om het gebed in overeenstemming te brengen met de Goddelijke timing (dit betekent dat je achteraf, nadat het gebed is verhoord, zult begrijpen waarom de vertraging moest optreden).

Richting van de rook

Naast de kleur van de rook moet je ook de richting ervan opmerken. Als de rook naar je toe waait, erkennen de engelen dat je gebeden zijn gehoord en worden verhoord. Als de rook van je af waait, zul je moeten bidden, je concentreren en werken om het gewenste resultaat te bereiken. Het kan er ook op wijzen dat een andere uitkomst uiteindelijk voordeliger voor je zou zijn.

Rook die naar rechts waait geeft aan dat je verder moet nadenken en meer ideeën moet opdoen om je verlangens werkelijkheid te laten worden. Als de rook naar links waait, word je geleid om je los te maken van de uitkomst als je gebeden, wensen en gewenste antwoorden niet overeenkomen met die van de engelen. Vraag in plaats daarvan om hulp en vertrouw erop dat het zich zal manifesteren op een manier die je verwachtingen overtreft.

Op zoek naar antwoorden? Bel of chat vandaag nog met een helderziende!>

Begrijpen van de vlam

Het belangrijkste deel van de kaars voor waarzeggerij is de flaam zelf. Je moet je richten op de vraag of het sterk, zwak, springend of buigend is. Deze kenmerken geven aanwijzingen over de kracht van je manifestaties en gebeden en kunnen je ja of nee als antwoord geven. Vlammen vallen in vier categorieën uiteen:

Sterke Vlam

Dit type vlam betekent dat het antwoord op je vraag of gebed "ja" is. Het kan ook betekenen dat uw manifestaties een goede stroom van kracht hebben en goed werken. Bovendien kan een sterke flame wijzen op een goede oogst en overvloed. Dit is natuurlijk de optimale tijd om positieve gedachten vast te houden en engelenmagick rituelen uit te voeren. Je kunt er op elk moment aan werken, maar als de flaam van de kaars sterk is, hoef je je zegening waarschijnlijk niet te herhalen om de gewenste resultaten te verkrijgen.

Zwakke Vlam

Deze flamen worden over het algemeen beschouwd als een "nee" als je met waarzeggerij werkt. Het betekent ook dat je manifestaties niet hun volledige kracht of concentratie krijgen en misschien moeten worden herhaald om de gewenste resultaten te bereiken. Als je voortdurend een zwak flame hebt wanneer je probeert te werken aan een specifieke kwestie, overweeg dan om het op te geven. Ofwel bent u niet toegewijd aan een bepaald resultaat, ofwel zijn er energieën sterker dan u die proberen het te manipuleren of de status quo te handhaven. Een zwakke vlam kan ook betekenen dat uw verlangens uiterst traag worden gemanifesteerd, dus heb geduld.

Springende Vlam

Een springende vlam is een vlam die letterlijk op en neer springt op de lont. Het kan erop wijzen dat er te veel emotie of energie in het spel is en dat het geen goed idee is om je engelen magie ritueel op dat moment te houden. In waarzeggerij kan een springende flame ook betekenen dat het probleem te chaotisch is om nauwkeurig voorspeld te worden. Dit kan een potentieel onvoorspelbare tijd om ceremonies te houden, hoewel het ook heel krachtig kan zijn. Met de energie die ruwweg het dubbele is van die van de sterke flame, kun je zeer effectieve manifestaties doen. Bedenk wel dat u de dobbelstenen gooit wanneer de flame springt. Of je kunt slagen boven je stoutste dromen, of de manifestatie van je verlangen kan schijnbaar worden geblokkeerd.

Vlam buigen

Wanneer je flame buigt, laat hij je weten dat andere mensen je manifestaties beïnvloeden of dat je engelenmagieritueel probeert te helpen. Zorg er dubbel voor dat je je kaarsen regelmatig hebt gereinigd en aangekleed als de buigende flame vaak opduikt. Engelenmagie rituelen uitvoeren wanneer je flame aan het buigen is heeft het potentieel voor andere mensen om invloed uit te oefenen op je beoogde resultaat. Wanneer u een specifiek resultaat wenst, zal dit zeer zelden hetzelfde zijn als wat een andere persoon wenst. Je zult in feite twee halve resultaten hebben in plaats van één volledig.

Over de auteur:

Adored Angel (Desiree Szabo) is een engelentolk die zacht licht werpt op de moeilijkste problemen in het leven. Haar achtergrond als helderziende is een formele opleiding als Master Instructor in Geïntegreerde Energie Therapie, en de Helende Engelen van het Energieveld. Ze beoefent haar werk al sinds haar vroege jeugd. Haar specialiteit is om je te helpen het licht te zien, door middel van gebeden, healingen, cellulaire engelenenergie en engelkaart readings.

Krijg vandaag nog een reading van Adored Angel! Klik hier voor een lezing.