Wilt u met een medium of paragnost praten?

Indigo aura betekenis & persoonlijkheid

De indigo aura is een van de zeldzamere aura's waarmee mensen begiftigd kunnen zijn. Het meest onderscheidende kenmerk van een indigo aura is de intuïtieve aard van de drager ervan. Zelfs op jonge leeftijd lijken Indigo's dingen zo gemakkelijk te begrijpen, terwijl andere kinderen van dezelfde leeftijd er moeite mee hebben. Ze bezitten een wirwar van eigenschappen van veel verschillende aurakleuren, waardoor ze moeilijk te plaatsen zijn en net zo goed een wandelende regenboog kunnen zijn. Ondanks de vele voordelen van deze aura is het leven van een Indigo verre van gemakkelijk en als zij hun stuwende energie verliezen, lijden zij vaak meer dan de meesten. Volg ons terwijl we de ins en outs van een Indigo aura onthullen en dingen ontdek die je misschien nog niet wist over jezelf of je geliefde.

persoonlijkheidskenmerken voor Indigo aura's

Een aantal van de meest opvallende kenmerken van Indigo's zijn hun dapperheid en onbevreesdheid, zowel in het licht van bedreigingen als van algemene uitdagingen. Wat hen onderscheidt van andere aura's met vergelijkbare eigenschappen is dat dit hen niet drijft tot sensatiezoekend gedrag. Indigo's zijn zeer bewuste individuen die hun leven niet vergooien door acties te ondernemen alleen om te bewijzen dat ze het kunnen. Elke actie die zij ondernemen heeft een betekenis en een doel, zelfs als de mensen om hen heen dat niet zien. De persoonlijkheidskenmerken en de intuïtieve aard van Indigo's doen sommigen geloven dat zij een vorig leven hebben ervaren en dus een uitgebreide kennis hebben van de wereld en de mensen erin. Ongeacht hun persoonlijke overtuigingen, is er weinig twijfel dat zij een onnatuurlijk vermogen hebben om dingen met gemak te leren en onder de knie te krijgen. De manier waarop ze met de wereld omgaan is bijna instinctief en gaat voorbij aan eenvoudige intelligentie op basis van verzamelde kennis.

Indigo's houden ervan om alleen te zijn, de wereld zonder afleiding te ervaren en te genieten van hun spirituele band met het leven. Ze streven ernaar om in alle situaties eerlijk te zijn en leiden een zeer morele levensstijl. Zij die gezegend zijn met een Indigo aura zijn uiterst gevoelig en dit kan hun voornaamste zwakte zijn. Gewoonlijk zijn zij fel zelfverzekerd, onafhankelijk en bruisen zij van een energie die degenen met wie zij in contact komen, verkwikt. Jammer genoeg verliezen zij, wanneer zij overweldigd worden, hun karakteristieke energie en hebben zij de neiging naar binnen te rotten als zij het niet aankunnen. Als je je kunt voorstellen dat je alle antwoorden hebt en onbevreesd bent, en dan plotseling alles verliest, kun je je voorstellen hoe een verloren Indigo zich voelt. Zonder een gevoel van zelfsturing is het voor de overgevoelige Indigo maar al te gemakkelijk om zich tot ondeugden te wenden om zich blind te maken voor wat hij verloren heeft.

Gesprek met een spirituele lezer om meer te weten te komen.

Liefde en vriendschap met Indigo's

Als je bevriend raakt met een Indigo, kun je ware toewijding verwachten. Als het om eerlijkheid en integriteit gaat, zijn ze ongeëvenaard, omdat dit zo belangrijk voor hen is.Hoewel ze vasthouden aan hun moraal en ethiek, leggen ze niet diezelfde beperkingen voor vrienden en geliefden. Zij zullen echter weigeren om te gaan met hen die wreed zijn en geen integriteit en vriendelijkheid voor hun medemens bezitten. Indigo's streven ernaar iedereen te accepteren, behalve degenen die de meest flagrante eigenschappen bezitten. Zij geven de voorkeur aan passieve verandering die van binnenuit wordt gevoed en hopen, dat door het modelleren van moreel gedrag, dit uiteindelijk hetzelfde bij anderen zal aanwakkeren. De beste vrienden van een Indigo zijn zij die het leven kunnen waarderen zoals zij dat doen en meestal zijn dat hun echtgenoten, omdat zij de voorkeur geven aan complexe en hechte relaties.

De Indigo aura is van nature liefdevol en zorgzaam, en er is geen tekort aan liefde en zorg binnen een intieme relatie met hen. Omdat ze alles doen met een echt doel, worden serieuze relaties nooit aangegaan op basis van lust of verliefdheid. In plaats daarvan worden ze gebouwd op ware liefde en wederzijdse toewijding, opgebouwd over een royale periode van tijd. Zij zullen zich altijd tot mede-Indigo's aangetrokken voelen als dat maar enigszins mogelijk is, maar zij zijn niet gekant tegen iemand die oprecht goed en vriendelijk is. Hun overgevoelige aard laat hen vastbesloten zijn om op elk denkbaar niveau in harmonie te zijn met hun zielsverwant, en mogelijke verstoringen vroegtijdig te voorkomen. Over het algemeen zijn Indigo's gepassioneerd en gericht op hun innerlijke mens in plaats van op hun uiterlijk.

Indigo's op de werkvloer

De aangeboren intuïtie en intelligentie van Indigo's betekenen dat ze het goed doen op elke werkplek die gebruik maakt van die eigenschappen. Indigo's hebben geen zin om te leiden, maar verafschuwen het nog meer om te moeten volgen. Ze kunnen moeite hebben om in een team te werken en presteren het best als ze niet gedwongen worden om strikte richtlijnen te volgen. Verslappen is ongehoord en zij blijven betrouwbaar en trouw aan hun woord als zij akkoord gaan met een deadline. Vrede en harmonie zijn wat een Indigo nastreeft in alle situaties, dus verwacht geen drama of onenigheid. Het is niet ongewoon voor mensen met een Indigo aura om zich te verzetten tegen richting, omdat zij het moeilijk vinden om te werken volgens het plan van iemand anders. U zult een Indigo veel eerder als zelfstandige of met een eigen bedrijf aantreffen dan vast te zitten in ondergeschikt of onderdrukkend werk. Hoewel ze geen grote ambities koesteren, moeten ze op zijn minst plezier beleven aan alles wat ze doen.

De Indigo aura is uniek omdat het een verrukkelijke mix is van eigenschappen van andere aura's die hen zowel interessant als opwindend maken. Indigo's zijn instinctief en intuïtief en lijken weinig of geen leiding nodig te hebben, ongeacht het probleem dat zich aandient. Zij willen een levend voorbeeld zijn voor de mensen om hen heen en passief een indruk maken op iedereen die zij ontmoeten. Mensen met een indigo aura zijn waardevolle individuen die de wereld en hun dierbaren veel te bieden hebben. Hun eindeloze streven om goed te doen en een harmonieuze levensstijl te leiden zal hen voor altijd een gerespecteerde plaats bezorgen bij vrienden en familie.

Spreek met een helderziende op Keen voor meer inzichten over indigo aura's!