Wilt u met een medium of paragnost praten?

Lente in actie

We denken allemaal aan de lente als geurig en mooi en vol kleur. Maar de planning begint al lang voor de lente.

De tuin is een metafoor voor het leven. Uw wensen en behoeften worden gepland, geplant, bemest en gevoed.Net als de gevarieerde planten, plannen we voor de oogst; het gebeurt niet zomaar. De tuinman plande de juiste zaden, wanneer te planten, koos het juiste licht, de juiste meststof en wist de tijd en het seizoen om het zaad te planten.

Op dezelfde manier plannen wij ons leven. We beginnen met de kleur in ons leven, onze verlangens en maken het waar.Misschien is het met een hogere opleiding of training. Dit begint allemaal met een beslissing over wat we in dit leven willen zijn en hoe we deze persoon kunnen worden.

De meeste kinderen houden van de tuin en kijken omhoog en ruiken bloemen en vlinders met open nieuwsgierigheid. Ze kijken ook op naar mensen die ze als rolmodel bewonderen en denken: "Zo wil ik ook worden". Zo fluistert de vroege ervaring de verlangens van het kind een richting in.

Ervaring leidt tot richting en beslissingen. Als ervaring je tot een introspectief persoon maakt, ben je misschien meer bezorgd over de wortel van verandering en hoe dit de wereld beïnvloedt. Uw doelen zijn niet persoonlijk, maar gaan over het achterlaten van de aarde als een vruchtbaardere en betere plaats.

Het zaad van de verbeelding en de vroege dagdromende fase van het planten begint. Het water en de meststof is de tijd en moeite die je in je doelen steekt. De snoeifase is het weghalen van wat niet belangrijk is of je afleidt. De juiste plek vinden om de zon te laten schijnen is belangrijk en opent mogelijkheden of geeft je minder mogelijkheden om te groeien.

Waar je je levenswortels plant, bepaalt je ervaringen en mogelijkheden. De mensen die je ontmoet, waar je werkt en woont, hangen af van waar je je bevindt. Als je op een koude plek bent, plant je misschien in een kas, wat goed is, maar misschien andere planten vereist. Maak dus een flexibele tuin en plan voor diversiteit. Verbeelding is het zaad. Zet jezelf in goede aarde, een plek waar je je kunt richten op doelen. Dit kan beginnen met het ontwikkelen van een interesse in het combineren van een inclusief plan met je hogere opleiding of vaardigheden. De zaden van je verbeelding zullen beginnen te bloeien.

Als er zaden zijn, zal er onkruid zijn: Zaden die in het onderwijs worden geplant, moeten worden gefinancierd. U moet de tijd vrijmaken om u te kwalificeren en het zaadje met studie te bevruchten. Ben je bereid om daar tijd en moeite in te steken? Misschien jaren werk voor een hoge beloning? Als er zaadjes zijn, zal er onkruid zijn, maar dat hoort bij het proces, in de wetenschap dat het allemaal de tijd en moeite waard zal zijn.

De levensboom plant wortels: Als je doel een huwelijksplan is om de tuin uit te breiden, is de eerste vraag hoe ontmoet je gekwalificeerde potentiële partners. Wat zijn je behoeften, wensen, verlangens en doelen? Zie je jezelf met deze persoon door alle fasen van het leven? Een grotere tuin? De vroege bloei van het leven en het planten zijn een plan voor de oogst van je leven.

Houd in gedachten dat naarmate de tuin bloeit en rijpt, het leven dat ook doet. Eerst het begin van de relatie, dan de verzorgende fase, en later de oogst en de voordelen. Wees specifiek in wat je wilt in een partner. Wat is belangrijk voor je? Als het religie, opleiding, of interesse is, weet dit dan van tevoren. Het leven zal je voor verrassingen stellen, dus bereid je voor om flexibel te zijn. Vergeet niet dat iemand anders je niet gelukkig kan maken: dat doe je voor jezelf! Wees bereid om onkruid te trekken als dat nodig is.

Een leven zonder plan betekent onkruid in de tuin. De oogst is klaar. Het banket wordt voorbereid. De opoffering en planning hebben het mogelijk gemaakt. De tafel wordt gedekt en het eten wordt opgediend. De bloemen op tafel en alle groenten en fruit uit je tuin. Het feestmaal is klaar. De gasten arriveren en de wijn wordt ingeschonken, een groot feest is nabij.

Jouw inspanningen hebben niet alleen jezelf maar ook anderen voordeel gebracht. De familietuin groeit tot volle wasdom. Dit alles begon met een beslissing over wat je in dit leven wilt zijn en hoe je deze persoon kunt worden.Je bankettafel met alles erop en eraan is de tafel die je voor jezelf hebt gedekt en gepland.

Over de auteur:

Ciro Circe is geboren met een gave om de toekomst en in situaties te zien. Ze is een natuurtalent helderziende intuïtief met jarenlange terugkerende cliënten. Zij gebruikt tarotkaarten gecombineerd met paranormaal inzicht voor readings. Ciro Circe heeft een zakelijke achtergrond en heeft cliënten uit alle lagen van de bevolking leven.