Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe vind je een betrouwbare helderziende bij jou in de buurt

Het vinden van een betrouwbare helderziende is geen gemakkelijke taak, vooral als je al een beetje sceptisch om te beginnen. Hoewel er veel getalenteerde helderzienden zijn, zijn er helaas ook oplichters en niets is zo ontmoedigend als te worden uitgebuit. Maar laat het negatieve niet opwegen tegen het positieve. Als u zich afvraagt "is het mogelijk om een helderziende bij mij in de buurt te vinden?" dan is het antwoord ja - mits u bereid bent om eerst een beetje voorbereidend werk te doen. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen of waar u naar moet zoeken, kunnen wij u helpen.

Stel de intentie van uw reading vast

Voordat u iets anders doet, moet u eerst vaststellen waarom u een reading wilt. Dit is belangrijk omdat verschillende paragnosten . Bijvoorbeeld, als je problemen hebt met je partner, zult u willen een psychische die gespecialiseerd is in de liefde en relaties te vinden. Als u met een overleden familielid wilt spreken, dan zult u een medium willen aanboren. Nadat u de bedoeling van uw lezing hebt vastgesteld, kunt u het specifieke type helderziende bepalen waarnaar u moet zoeken.

Vraag rond

Een verwijzing van een betrouwbare bron is waarschijnlijk een van de beste manieren om een professionele helderziende te vinden. Probeer samen met vrienden en familieleden een informeel gesprek aan te knopen met mensen in uw omgeving door de vraag te stellen: "Wat is de beste manier om een helderziende bij mij in de buurt te vinden?" Misschien heeft uw kapper, schoonheidsspecialiste of postbode een helderziende ervaring, maar voel je nooit op je gemak om erover te praten totdat je het ter sprake bracht. Natuurlijk, als de helderziende die ze suggereren een goede vriend of familielid is, neem dan hun advies met een korreltje zout en doe eerst je eigen onderzoek naar deze persoon.

Gebruik het internet in je voordeel

Als verwijzingen niet vruchtbaar zijn, laat je vingers het werk doen. Het enige wat u nodig hebt, is een computer en wat algemene zoektermen zoals "paragnost bij mij in de buurt". Als u het type lezing dat u wilt ontvangen hebt beperkt, kunt u specifieker worden met een term als "paranormaal medium bij mij in de buurt". Zodra u de resultaten hebt, is het tijd om uw innerlijke Sherlock Holmes aan te spreken. Ziet de website er legitiem uit? Lijken de recensies authentiek of lijken ze gefabriceerd? Wat is de locatie van de helderziende? Wat voor soort ervaring heeft hij/zij? Heeft de helderziende geloofwaardige persberichten of (bekende) getuigenissen van klanten?

Diep dieper

Als u uw keuze hebt beperkt, duik dan dieper door lokale waakhondengroepen en het Better Business Bureau te raadplegen om te zien of een van de helderzienden op uw lijst negatieve klachten heeft met betrekking tot fraude. Helaas rapporteert het BBB meestal alleen over geregistreerde bedrijven - veel paragnosten werken vanuit hun huis en genereren alleen inkomsten via doorverwijzingen van klanten. Als ze geregistreerd zijn, houd er dan rekening mee dat u nog steeds opgelicht kunt worden, zelfs als er geen klachten zijn. Een blanco dossier betekent gewoon dat nog niemand een klacht heeft ingediend.

Screen uw kandidaten

Nu u uw definitieve lijst hebt, is het tijd om uw potentiële kandidaten te screenen. kandidaten. Aarzel niet om de telefoon op te nemen en een kort gesprek te voeren - kort is het sleutelwoord hier als paragnosten zijn gewend om betaald te worden voor hun tijd. Begin met iets te zeggen als: "Ik was op zoek naar een helderziende bij mij in de buurt en ik kwam uw profiel tegen." Zelfs als je al zag een bio op een andere website, vraag dan over hun achtergrond, opleiding, gebruikte methoden (bijvoorbeeld palmistry, tarot, enz.), en of ze hebben geen klanten die bereid zou zijn om een verwijzing te geven. Een andere belangrijke vraag die je van tevoren moet beantwoorden is hun tariefbeleid - hoeveel voor hoe lang en zijn er verborgen kosten - zodat je niet voor de gek wordt gehouden. Als ze die vraag (of welke andere vraag dan ook) niet kunnen beantwoorden, is het tijd om de telefoon op te hangen en terug te gaan naar de tekentafel.

Kies in plaats daarvan voor een online paranormale lezing

Zoals u ziet, komt er heel wat kijken bij het zoeken naar een paranormaal medium bij u in de buurt. Vergeet niet, er is altijd de mogelijkheid om een plaats te hebben. Vaak, adviseurs voelen paranormale lezingen via de telefoon zijn soms zelfs effectiever dan het hebben van een cliënt zitten tegenover hen. Er zijn minder afleidingen, en ze worden niet beïnvloed door hun soort kleding of hoe ze zich presenteren. Dit is niet te suggereren dat in-person lezingen zijn niet effectief of dat alle paragnosten op die manier voelen, maar het hebben van een lezing via de telefoon kan minstens zo nuttig als het zien van iemand in persoon. Vergeet niet dat paragnosten kunnen aftappen in uw energie overal, waardoor de telefoon lezingen een effectieve bron voor degenen die op zoek zijn naar lange afstand paranormaal advies. En gezien iedereen heeft altijd een in de hand, het krijgen van een lezing is makkelijker dan ooit. En nu we het toch over telefoons hebben, u kunt ook een online paranormale lezing boeken met de ! Het is nog nooit zo makkelijk geweest om profielen te bekijken, recensies te lezen en een sessie te boeken. De applicatie is beschikbaar voor zowel de keen als de keen app en is een makkelijke manier om altijd en overal paranormale lezingen te ontvangen, 24/7. Of u nu de voorkeur geeft aan een lezing via telefoon of chat, al uw gesprekken met uw favoriete raadgevers zijn volledig anoniem en veilig.