Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe vind je de perfecte helderziende

Als u op zoek bent naar een helderziende, is het moeilijk om te weten waar u moet beginnen. Van paranormale telefoonlijnen tot spirituele kerken, via de vrouw die de kapper van je tante kent - hoe weet je welke paranormaal begaafde het best bij je past?

Eerst begrijpen wat je wilt

Er zijn veel verschillende soorten paranormaal begaafden en paranormale lezers. De eerste stap bij het vinden van de perfecte helderziende voor u is om uzelf af te vragen wat u wilt van uw helderziende lezing. Wilt u advies over het beste moment om iets te doen? Een astroloog zou uw beste weddenschap zijn. Moet je een keuze maken tussen tegenstrijdige opties? Een tarot lezer zou een nuttig inzicht kunnen bieden. Wilt u een algemeen overzicht van waar uw leven naar toe gaat? Een allround helderziende kan dit bieden. Of verlangt u ernaar iets te horen van een overleden dierbare? In dat geval heeft u een medium nodig, geen helderziende (nee, dat is niet hetzelfde).

Wilt u een helderziende persoonlijk zien, of geeft u de voorkeur aan een lezing via telefoon of Skype? Sommige mensen geven de voorkeur aan paragnosten die gebruik maken van hulpmiddelen - zoals tarotkaarten, engelenkaarten of runen - omdat als je een verslag hebt van welke kaarten zijn geselecteerd, je vervolgens je eigen onderzoek kunt doen naar de betekenissen, om de boodschappen die u worden gegeven. Anderen geven de voorkeur aan paragnosten die alleen helderziendheid gebruiken. Dit is allemaal een kwestie van persoonlijke voorkeur, maar het is handig om een idee te hebben van wat u zou willen voordat u op zoek gaat naar een helderziende.

Vraag aanbevelingen

Als u hebt vastgesteld welk type helderziende u wilt raadplegen, is de volgende stap om bij vrienden en familie rond te vragen naar aanbevelingen. Er gaat niets boven een sterke persoonlijke aanbeveling van iemand die u vertrouwt, en als u er een vindt, is het verstandig om die te volgen.

Als u geen persoonlijke aanbeveling kunt vinden, doe dan wat onderzoek om verschillende potentiƫle mensen te vinden. Kijk naar getuigenissen op hun websites. Zijn ze lid van een bekende nationale organisatie? Bieden ze een tevredenheidsgarantie? Veel paragnosten bieden bijvoorbeeld de eerste 10 minuten gratis aan, en als u niet tevreden bent met hoe die 10 minuten zijn verlopen, hoeft u niet verder te gaan of te betalen.

Een andere goede manier om mogelijke paragnosten te vinden is door een paragnostenbeurs te bezoeken - meestal zijn daar veel paragnosten waar u uit kunt kiezen, en u kunt altijd aan iemand die u kent en net een reading heeft gehad, vragen wat hij ervan vond.

Als u op zoek bent naar een medium, Vraag lokale spiritistische kerken om aanbevelingen, of ga mee naar een aantal openbare demonstraties en maak een keuze uit de mediums die u aan het werk hebt gezien.

Trouw op uw instinct

Dit is belangrijk - idealiter is uw gekozen paragnost iemand bij wie u zich op uw gemak voelt. Als u op zoek gaat naar mogelijkheden, zult u waarschijnlijk merken dat u zich tot sommige meer aangetrokken voelt dan tot andere.

Om het meeste uit een paranormale lezing te halen, moet u open en eerlijk zijn tegen de helderziende, en u moet weten dat hij of zij eerlijk zal werken en uw belangen voor ogen zal houden. Instinct zal u helpen uw uiteindelijke keuzes te beperken, dus laat dat kleine stemmetje in uw hoofd.