Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe mindfulness je kan helpen de tekenen te zien

Wat ik in mijn leven heb gemerkt, is dat er overal tekens opduiken! Mindful zijn en in het moment leven is iets dat gemakkelijker is dan het klinkt.

De wereld waarin we leven is aangesloten op het internet - wat betekent dat we allemaal afhankelijk zijn van een of ander elektronisch apparaat, of het nu een telefoon, laptop, tv, enz. is. We vinden het gemakkelijk om ons op die dingen te concentreren, maar als het gaat om ons te concentreren op de bezienswaardigheden, geluiden en mensen in onze omgeving, is dat soms moeilijk omdat we zo afgeleid zijn.

Probeer je aandacht te verleggen, je bewust te worden van de kleine tekenen die dagelijks op je pad komen om je ergens aan te herinneren. Je aandacht verleggen is net zo eenvoudig als je telefoon in je zak stoppen of je podcast of muziek uitzetten. Zie het leven als een grote schattenjacht - aanwijzingen zoeken, ze samenbrengen. Jezelf door deze aanwijzingen laten leiden naar een beter leven, daar draait het allemaal om.

Op zoek naar aanwijzingen over je toekomst? Doe vandaag nog een helderziende reading!

Vorige week besloot ik een experiment uit te voeren. Ik had wat tijd voor een afspraak en in plaats van naar het café te gaan dat ik gewoonlijk doe, stopte ik met lopen en haalde ik adem. Toen ik die ademhaling losliet, vroeg ik mezelf wat ik echt wilde doen. Ik besloot een heel andere richting in te slaan omdat dat goed voelde. Terwijl ik liep, niet wetende waar ik heen ging, kwam ik een vriend tegen die ik al twee jaar niet had gezien! Ik werd in die richting getrokken om die ervaring te hebben! Als ik mijn patroon had gevolgd en niet op mijn hoede was geweest, had ik de kans gemist om opnieuw contact te maken met iemand die het Universum op mijn pad had gebracht!

We kunnen zelfs een veer of een stuiver vinden, of zelfs een boodschap uit de hemel, om ons eraan te herinneren dat we deel uitmaken van iets dat veel groter is dan deze aarde. De zomer is een geweldige tijd om de stekker uit de elektronica te trekken (zelfs 5 minuten per dag is al een begin van mindfulness) en te kijken wat het Universum je laat zien!

Over de auteur:

Een sensationeel helderziend medium, PandoraP geeft verbazingwekkend accurate lezingen en ongelooflijk inzicht over het levenspad, vragen en hoe je je persoonlijke bestemming vorm kunt geven. Of je nu vragen hebt over een relatie, op zoek bent naar een afsluiting, of gewoon een beetje begeleiding nodig hebt, je zult antwoorden krijgen en de gemoedsrust vinden die je zoekt.

Krijg vandaag nog een reading van PandoraP! Klik hier een lezing.