Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe je angsten onder ogen zien

"Verandering is de wet van het leven. En wie alleen naar het verleden of het heden kijkt, mist zeker de toekomst." - John F. Kennedy

De lente is de perfecte tijd om naar ons leven te kijken en ons voor te bereiden op een wedergeboorte. Dit is de tijd van bloeien, planten en visualiseren hoe onze tuinen er in de toekomst uit zullen zien.

Het is gemakkelijk om te zeggen: "Bloei waar je geplant bent", maar het is moeilijker om het ook echt te doen. Wat als het gebied waar je geplant bent niet goed voor je is? Hoe verander je dan? Ik zou graag een paar kleine manieren willen noemen om je leven te veranderen en het open te stellen voor een betere, vollere en langere bloei dan voorheen.

Creëer een droombord

Naarmate we groeien, verliezen we soms het vermogen om over onze toekomst te dromen. Om dat tegen te gaan, kunt u een droombord maken. Wat wil je in je leven doen? Welke gekke ideeën heb je, welke reizen wil je maken, welk bedrijf wil je openen? Maak een bord waarop alles staat wat je in je leven wilt. Wat je ook droomt, zet het op het bord, met foto's of op een andere manier.

Het kijken naar dit bord zal je helpen om je toekomst te visualiseren en jezelf voor te stellen in je doel. Het zal je helpen om weer te gaan dromen, om te kijken naar de mogelijkheden die je voor je hebt.

Laat je spijt los

We hebben allemaal wel eens spijt. Dingen die we anders hadden willen doen, mensen die we hebben gekwetst. Het heeft geen zin om te denken aan al het slechte dat in het verleden is gebeurd of dat we hebben gedaan. Het is de toekomst die we

Het is moeilijk om los te laten, maar er zijn manieren die ik heb gevonden die helpen. Ten eerste: schrijf al je spijt op een post-it-briefje of een vel papier en verbrand het. Terwijl het brandt, neem je afscheid en zeg je tegen jezelf dat je het loslaat. Een andere manier is om een pakje ballonnen te kopen, ze op te blazen, op elke ballon een spijt te schrijven en ze los te laten. Als ze de lucht in zweven, neem je afscheid van de spijt en laat je die los in het universum.

Zie je angsten onder ogen:

Het is heel moeilijk om onze angsten onder ogen te zien. We willen ze negeren in de hoop dat ze vanzelf weggaan en nooit meer terugkomen. Het probleem is dat ze nooit weggaan. Maar als we deze angsten eenmaal onder ogen hebben gezien, ze hebben bestudeerd en begrepen, is de angst minder groot en kunnen we verder.

Beslis welke angst u als eerste onder ogen wilt zien. Faalangst? Ik heb deze angst meerdere malen moeten overwinnen. Op een gegeven moment was ik bang om een baan aan te nemen waarbij mijn gezin naar het buitenland zou verhuizen, omdat het de vorige keer heel slecht was gegaan. Door die angst onder ogen te zien en te begrijpen dat elke situatie anders is, was ik in staat een nieuwe baan te accepteren en verder te gaan. Als ik die angst niet onder ogen had gezien, was ik niet verder gekomen met mijn leven en had ik niet de ervaringen opgedaan die me hebben gemaakt tot wie ik nu ben.

accepteer jezelf:

De enige persoon die je leven kan veranderen ben jijzelf, en je moet jezelf accepteren om dat te kunnen doen. Er zijn momenten dat je jezelf niet mag, of dat andere mensen je niet mogen, en dat kunnen we niet vermijden. Echter, als je accepteert jezelf, kun je dingen beter maken. Accepteer je beperkingen en vaardigheden, begrijp waar je goed in bent en waar je niet goed in bent, en wees daar oké mee. Jezelf naar beneden halen, of toestaan dat anderen dat doen, zal leiden tot een leven vol ongelukkigheid.

Houd van jezelf en geef jezelf toestemming om dit te doen. Het is niet erg om niet perfect te zijn, dat zijn we geen van allen. Begrijp dat streven naar perfectie goed is, maar dat het een doel is dat nooit zal worden gehaald, omdat we allemaal gebreken hebben. Maak je geen zorgen over wat mensen denken en maak je geen zorgen over wat ze achter je rug zeggen. Het is oké!

Neem tijd voor jezelf:

Geef jezelf de ruimte om tijd aan jezelf te besteden en plezier te maken. Velen van ons zijn zo druk bezig met het helpen van anderen, het zorgen voor familie, vrienden en kennissen dat we de belangrijkste persoon vergeten: onszelf. Neem elke week de tijd om uw energie op te laden en weer op de rails te komen, zodat u genoeg energie hebt om met anderen te delen.

Maak een koffiedate voor uzelf; ga windowshoppen, ga naar de sportschool. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar zorg ervoor dat je elke week iets voor jou doet. Neem niet iemand anders, het is oké om af en toe egoïstisch te zijn!

Neem de controle:

Neem de controle over je gevoelens, je gedachten en je reacties. We kunnen niet bepalen wat anderen doen, zeggen of denken. We hebben wel controle over wat we doen, zeggen, denken en hoe we reageren.

Als u merkt dat u negatief denkt of negatieve dingen zegt, sta dan even stil en bedenk waarom. Wat is de oorzaak van de negativiteit? Is het hoe u over iemand denkt, of zijn ze altijd klagen, je altijd slecht laten voelen? Draai dat om en ontmoet negativiteit met positiviteit. Als iemand altijd lijkt te klagen, laat hem dan niet meer in je leven toe dan nodig is. Je kunt beleefd zijn, maar trap niet in de negativiteit. Doe wat je met hen moet doen en ga dan verder.

Probeer deze stappen om je leven op te laten bloeien, en je zult enorme resultaten zien. Je gaat vooruit naar wat je wilt zijn, wat je wilt dat je leven zal zijn, en je zult veranderingen zien op het gebied van carrière, romantiek en andere gebieden die je leven zullen veranderen!

Over de auteur:

PsychicPat is een Empath, Tarot Reader, Helderziende en Medium en gebruikt deze talenten al meer dan 40 jaar. Ze is lid van de American Tarot Association en helpt graag anderen met haar gaven. Als ze niet werkt, hangt ze met haar man, familie en drie honden.