Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe geworteld te blijven en te beginnen met bloeien

Stel je voor dat je een klein zaadje bent in de troostende grond van Gaia, klaar om tot leven te komen. Wortels die in alle richtingen uitlopen zorgen ervoor dat je niet wordt opgegraven door krachten van buitenaf. Harde weersomstandigheden proberen je weg te spoelen, dieren proberen je van de grond te plukken of je te vertrappen, in een poging je ervan te weerhouden te groeien tot je volledige potentieel. Dit is waarom een gezonde wortelbasis van vitaal belang is om te overleven. We merken dit in ons wakende leven wanneer we proberen te groeien: mensen proberen ons vast te houden, ontmoedigen ons om onze dromen te verwezenlijken, en proberen zich te voeden met ons falen. We moeten deze destructieve krachten herkennen voor wat ze zijn, terwijl we onze wortels dieper en sterker planten om ons te helpen op te bloeien in de lente.

De wintermaanden, waarin we de vernietiging en dood van het leven om ons heen zien, herinneren ons eraan om deze macro-trillingen mee te nemen naar de micro van onze ziel. Om een verleden los te laten dat ons niet dient en om alleen de voedende lessen te behouden. We kijken naar de rode, oranje en gele bladeren die op de grond vallen, tot ze verwelken, omkrullen en vergaan om de grond weer aan te vullen, en zo ons fundamenteel wortelstelsel te voeden. We herinneren ons dat er schoonheid schuilt in deze dood, want aan alles moet een eind komen en het moet een nieuw begin voeden. Door dit te doen, stijgen we uit boven de depressie en verrotting van de winter. We moeten de lessen trekken uit ons lijden en onze moeilijke ervaringen, en ons spirituele leven voeden om tot bloei te komen in hogere sferen. Als Als we bereid zijn te stoppen en te luisteren naar de leiding van de natuur, kunnen we het doel van onze ziel ten volle leren kennen.

Winter en lente vloeien in elkaar over in levendige kleuren. Er is geen vastomlijnd moment waarop de winter overgaat in de lente. Seizoenskleuren vloeien in elkaar over en transformeren in nieuw leven. Waar onze schaduw en ons licht samenvloeien in het midden van grijstinten, kunnen we beide kanten onderzoeken en eren. Het licht en de duisternis definiëren elkaar en creëren harmonie en evenwicht. Je kunt niet alleen in de schaduw leven, anders zal die het licht overweldigen en wegvagen. Je kunt niet alleen in het licht leven, anders raak je uitgeput en burn-out. Net zoals de dag eindigt en overgaat in de nacht, zo is het ook met de dualiteit van onze geest. Dit creëert harmonie door middel van rustgevende reflectie, die een hoger dimensionaal zelf verheft en onze planeet naar zijn hoogste potentieel tilt.

De lente is een tijd om alle voedingsstoffen van het leven aan te wenden en sterker dan ooit uit de grond te barsten. Terwijl je je positie vasthoudt en terugvecht tegen het leven, gedij je als de prachtige bloem die je bent. Alle flora en fauna hebben een doel op deze planeet dat uniek is. Lente komt niet zonder pijn. Groei heeft zijn strijd en ongemak. We moeten gebruik maken van de steunsystemen die we hebben, de liefdevolle mensen en gezonde uitlaatkleppen om ons heen, om rust en troost te vinden.

We kunnen het ongemak niet negeren of het smoren met verslavingen en afleidingen. Net zoals paddestoelen een heilzame relatie vormen met hun omringende wortelsystemen, of bomen water afgeven aan hun buren om hen te helpen overleven, zouden wij dit ook moeten doen binnen onze gemeenschap. Zelfs kleine veranderingen veroorzaken rimpelingen die door het hele bos groeien en doorwerken in ons dagelijks leven, waardoor de wereld verandert. Werkend binnen de drie-eenheid van waarheid, liefdevol mededogen en zelfbevestiging, kunnen we het diepste doel van onze ziel bereiken. Wanneer je binnen deze drie-eenheid wandelt, kun je de vibraties onder je voeten voelen bewegen en de lucht je aanwezigheid voelen vasthouden.

Het smeden van deze waardevolle relaties en het versterken van je steunsysteem zal je helpen om je voor te bereiden op de zomermaanden. Je kunt volledig in je licht zijn totdat je schaduw weer om de hoek komt kijken met de herfst en de winter, zodat er tijd is om te reflecteren, te sterven, te ontbinden en te leren van onze groei van het afgelopen jaar.

Over de auteur:

Mijn naam is Francine Rose en ik ben een echtgenote en een moeder van twee jongens. Als kind spiritueel begaafd zijn zonder richting was een verwarrend levenspad. Ik was een succesvol assistent modeontwerpster en besloot thuis te blijven om onze kinderen op te voeden. Door meer te leren over mijn vorige leven, mijn cartomantie gaven, helderziendheid, en intuïtie, gebruik ik de energieën uit het universum om anderen te helpen hun ziel te ontdekken doel.