Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe word je de beste versie van jezelf

Wat als ik je zou vertellen dat je echt het leven kunt hebben dat je wilt, het leven waar je van droomt maar dat je tot nu toe ontgaan is? Wat als ik je zou vertellen dat wat zich tot nu toe heeft voorgedaan het directe resultaat is van wat jij gelooft dat je verdient? Als je hulpmiddelen wilt om de liefde, vreugde en persoonlijke voldoening te krijgen waar je recht op hebt, maak dan je veiligheidsgordel vast. Je staat op het punt om de lente in te gaan, klaar en in staat om het leven te creëren waar je op gehoopt hebt. Je hebt al het gereedschap in je - ik ga je er alleen maar aan herinneren dat het op jou wacht om het te pakken.

Veel vrouwen bellen me bezorgd over de liefde. Of er is niemand, of degene die ze willen kan niet goed tegen gevangenschap. Deze twee scenario's geven een vrouw meestal het gevoel dat ze pech heeft, ongewenst of niet geliefd is. Niets is minder waar. Dus vanaf dit punt, ongeacht welke situatie in je leven je als negatief zou omschrijven, ga ik je uitnodigen om dat te herkaderen. Waarom? Omdat niets goeds voortkomt uit een slecht gevoel. Hoe beter je je voelt, hoe hoger de frequentie is waarop je resoneert. Hoe hoger de trilling, hoe gelukkiger je bent, en dit gevoel dient als een magneet voor nog meer vreugde die je leven binnenstroomt.

Dit is een kans om een nieuwe en positieve draai te geven aan een situatie die niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Als er op dit moment niemand in je leven is, moedig ik je aan tegen jezelf te zeggen: "Dit is tijdelijk. Mijn ideale partner zoekt mij net zo gretig als ik hem zoek en we worden als magneten naar elkaar toe getrokken", ondanks de schijn van het tegendeel. Als je huidige liefdesinteresse niet zo geïnvesteerd is als je zou willen, in plaats van te over-analyseren waarom hij is zoals hij is - hem vastklampen, de schuld geven en onder druk zetten - herinner jezelf er dan aan dat je inderdaad buitengewoon beminnelijk bent, ongeacht wat zijn gedrag zegt, en dat je geen genoegen neemt met kruimels. Als je geneigd bent om hem verantwoordelijk te maken voor wat niet werkt, dan nodig ik je uit om te begrijpen dat iedereen die in ons leven opduikt en onrust veroorzaakt, er is om ons te leren welke aspecten van onszelf genezing nodig hebben. Alleen wij zijn verantwoordelijk voor wat we voelen, dus let goed op welke emoties naar boven komen. Het is oké om jezelf uit de verbinding te halen als je je gefrustreerd, depressief, eenzaam, jaloers of angstig voelt binnen de context van de relatie. Ik verzeker je dat het goed met je zal gaan. Je emoties zullen je bijpraten en je een gevoel van persoonlijke kracht schenken, juist omdat je de lat hoog hebt gelegd.

Omdat je persoonlijke universum zich conformeert aan gedachten, geldt dat hoe meer zelf-goedkeuring je kunt genereren, hoe meer je wereld je geluk zal weerspiegelen in je levenservaringen. Zoek een gebied in je leven (anders dan een man) om je leven te verbeteren. Blinden voorlezen? Danslessen nemen? Daklozen te eten geven? Een nieuwe taal of muziekinstrument leren? Bijles geven aan een kind in een risicosituatie? Trainen voor een marathon? Een maaltijd brengen naar een oudere die is opgesloten? Vrijwilligerswerk doen bij de Humane Society? U begrijpt vast wel dat u uw leven moet vullen met zielsverrijkende activiteiten die een gevoel van voldoening geven dat alleen maar blijft bloeien en bloeien.

Wees ervan verzekerd dat het niet erg is om onvolmaakt te zijn. Het leven zal je altijd uitdagen. Mensen zullen je soms teleurstellen, maar op dit moment is je acceptatie van deze dingen de eerste stap op weg naar innerlijke vrede.

Sinds de lente een tijd van vernieuwing is, is dit het perfecte moment om een persoonlijke inventaris op te maken. Vraag uzelf eens af: "Hoe heb ik mezelf tekortgedaan? Hoe heb ik genoegen genomen met minder dan ik verdiende? Welke negatieve zelfpraat heb ik mezelf aangedaan? Hoe heb ik anderen verantwoordelijk gemaakt voor mijn geluk?"

Jouw verleden is NIET gelijk aan je toekomst! Je bent een opmerkelijke expressie van je schepper, buitengewoon geliefd en beminnelijk. Dus als je dit nieuwe seizoen omarmt, omarm dan ook je eigen grootsheid met de wetenschap dat je alle innerlijke magie in je hebt om het liefdevolle, vreugdevolle en lonende leven te creëren dat je zoekt.

Over de auteur:

Desiree, helderziende sinds haar kindertijd, is een zeer begaafde helderziende. Ze is al vele jaren professioneel helderziende en biedt haar cliënten verbazingwekkende inzichten die hen niet alleen het pad tonen dat voor hen ligt, maar ook wat ze moeten doen terwijl ze er mee bezig zijn om het resultaat te krijgen dat ze zoeken.