Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe blijf ik in balans als empathicus?

Psychics hebben en terwijl adviseurs deze gaven gebruiken om anderen te helpen, kan het soms moeilijk voor hen zijn om te beheren - vooral als ze een empath zijn. Wat is een empaat vraag je je af? Het is een helderziende intuïtief die niet alleen het vermogen heeft om de emoties en energie in anderen te kunnen voelen, maar ook om in te haken op die emoties om een dieper niveau van begrip en inzicht te onthullen in wat hen omringt. Het is misschien duidelijk voor u dat de naam is afgeleid van het woord "empathie." van empathie zijn het voelen van de pijn van anderen, dichtbij of ver weg, overweldigd zijn als je een kamer vol mensen binnenloopt, je ziek voelen bij bepaalde personen, snel afgeleid (en verveeld) zijn als je niet gestimuleerd wordt, je voelt dat planten een bewustzijn hebben en nog veel meer.

Een emoties aan te boren waarvan je je misschien niet realiseerde dat ze in jezelf bestonden. Zo'n intuïtief iemand kan bijvoorbeeld herkennen of je echt door een periode van verdriet of depressie gaat. Door in te zoomen op je diepste emoties, kunnen intuïtieve helderzienden je helpen de onderliggende redenen voor stress of negativiteit in je leven bloot te leggen. Hun vermogen om te onderscheiden of u of de mensen in uw omgeving zich verdrietig, boos of gelukkig voelen, is bijzonder nuttig tijdens een empathische reading, omdat het kanaliseren van de emoties van anderen kan helpen bij het aanpakken van een ernstig conflict.

Hoewel het een unieke gave is die mensen kan helpen in zo veel Het in evenwicht houden van emoties als empaat is geen gemakkelijke taak en als je denkt dat je een van de bezit, dan weet je dit al uit de eerste hand. " dat 1 tot 2 procent van de bevolking moeite heeft om onderscheid te maken tussen hun eigen lichamelijke gevoelens en die van anderen." Sommige individuen kunnen zelfs gedreven worden om diepe emotionele gevoelens te hebben als het gaat om problemen die overal ter wereld gebeuren. Als dit als jou klinkt, zijn hier wat tips om in balans te blijven en toch je gave te benutten.

Zelf altijd op de eerste plaats

Hoewel het voor een empaat moeilijk kan zijn om zichzelf voor anderen te plaatsen, is persoonlijke zelfzorg absoluut cruciaal voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Zorg niet alleen voor voldoende slaap, een goede voeding en voldoende lichaamsbeweging, maar zoek ook tijd voor een activiteit die je leuk vindt, of dat nu een boek lezen is, koken, een dagboek schrijven - alles is mogelijk. Plan dergelijke activiteiten in uw dag, zodat u niet ontspoort.

Scheid uw emoties van empathische invloeden

Dit is een lastige, maar niet onmogelijke opgave als u er maar een beetje moeite voor doet. Het verschil weten tussen je eigen emoties en indrukken van empathische connecties. Een manier om dit te bereiken is door goed op je emoties te letten en je gevoelens te noteren. Dit kan je helpen om patronen te herkennen, zodat het makkelijker wordt om te zien wanneer je je meer inleeft in de emoties van anderen dan in die van jezelf. Uiteindelijk zul je in staat zijn om het verschil op een meer natuurlijke manier te maken. Hier leest u hoe u het verschil kunt zien:

  • Emoties die moeilijk te bepalen zijn in plaats van stevig aan te voelen, wijzen erop dat u emoties van anderen ervaart.
  • Overheersende emoties zoals woede, droefheid of angst tijdens grote wereldgebeurtenissen (zoals COVID-19, bijvoorbeeld) kunnen intenser aanvoelen omdat je de emoties van de mensen om je heen oppikt. Dat gezegd hebbende, kan dit een mengeling zijn van jouw emoties en die van anderen.
  • Pijn die willekeurig opkomt in het bijzijn van andere mensen - en je hebt geen verwondingen - is hoogstwaarschijnlijk van anderen.
  • Onverwachte emoties die niets te maken hebben met wat er in je leven gebeurt, zijn waarschijnlijk van iemand anders.
  • Gevoelens van angst, humeurigheid, boosheid of irritatie als je je in een ruimte met grote groepen mensen bevindt, kunnen je hersenen in een stroomversnelling brengen, gewoon omdat er zoveel mensen om je heen zijn.

Stel uw triggers vast

Er zijn en dat geldt ook voor empaten. Alle empaten ervaren de emoties en fysieke gevoelens van anderen, maar ze kunnen zich aan verschillende vormen van energie hechten. Veel voorkomende vormen zijn lichamelijke gewaarwordingen, menselijke emotie, planetaire verbindingen, verbindingen met planten of dieren, of specifieke omgevingen. Het is ook mogelijk dat zij zich met meer dan één vorm verbinden. Opnieuw is het nuttig om hier een dagboek van te maken, omdat het je kan helpen te bepalen welke omgevingen meer dan andere empathische verbindingen oproepen.

Mediteer regelmatig

Een paar keer per dag (ongeveer vijf minuten) contact maken met uw emoties door te mediteren is een nuttig hulpmiddel om uw emoties van anderen te scheiden. Zoek een rustige plek zonder afleiding om je ogen, haal diep adem, en stem je af op je gevoelens>. Als je voelt dat je emoties losgekoppeld raken, probeer dan vast te stellen of dit komt door iets dat op dat moment in je leven gaande is of dat het willekeurig aanvoelt. Dit kan je helpen meer gezag te krijgen over je empathische gave.

Spreek met een helderziende

Denk aan een helderziende als een coach die je kan helpen bij het identificeren van blokkades die je empathische vermogens in de weg staan. Aangezien u al een empaat bent, is het mogelijk dat u over extra paranormale vermogens beschikt die een adviseur u kan helpen ontdekken en ontwikkelen. Laat een van onze Keen adviseurs je helpen op je spirituele pad.