Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe ik mijn buitenwereldse connecties ontdekte

Mijn "Buiten de norm"-ervaringen gaan terug tot mijn vroegste jeugdherinneringen. Het begon toen ik een jaar of drie was en ik herinner me duidelijk dat ik naar vloeiende lichtvlekken keek die in de lege ruimte rond planten en mensen dwarrelden. Ik kon zelfs in het donker naar die lichtvlekken kijken terwijl ik in mijn bed ging slapen. Ze waren prachtig. Ik wist niet dat ik energie zag in de ijle lucht. Ik dacht gewoon dat het, je weet wel, normaal was.

Voor mijn zesde jaar herinner ik me duidelijk dat ik achter die prachtige kleine wezentjes met vleugels aanzat die rond de planten en bloemen in de tuin vlogen. O ja, ze waren nog verlicht ook, in schitterende kleuren, van plant naar plant huppelend als kolibries. Ik wist niet dat ik elfjes zag. Sommigen noemen ze elementalen.

Terwijl de jaren verstreken, wist ik gewoon dat er dingen zouden gebeuren. Ik hoefde er nooit over na te denken, ik wist het gewoon. Ik wist bijvoorbeeld of iemand ziek zou worden of dat er iets zou vallen en breken. Vaak zag ik een flits in een fractie van een seconde van het object dat op de grond viel en in stukken uiteen spatte. Dan gebeurde het enkele seconden later ook echt. Het flitsvisioen is altijd in levendige technicolor en in een fractie van een seconde kan ik elk deel van de scène zien dat een afdruk in mijn geest zou maken.

Als tiener had ik enkele ervaringen met dode vrienden en familieleden. Deze band is me mijn hele leven bijgebleven. Ik werd bezocht door geestverschijningen vlak voor mijn ogen. als ik volledig wakker ben. Ik kan heldere en duidelijke beelden van de ziel zien die verlicht zijn. Deze geesten hebben mij boodschappen gegeven, niet verbaal, maar telepathisch, aangezien wij allen het vermogen hebben om met onze geesten te communiceren. We doen dit eigenlijk de hele tijd, maar beseffen het alleen niet; we beseffen niet welke krachten we allemaal hebben. Onze gedachten reizen als radiosignalen; bewustzijn lijkt veel op een radiozender en -ontvanger. We hoeven alleen maar af te stemmen!

Onze helderziende adviseurs zijn er om je te verheffen. Bel of chat vandaag nog!

Mijn buitenwereldse ervaringen van de zogenaamde "buitenaardse variëteit" zijn te wild en metafysisch om te beschrijven. Maar dit soort ontmoetingen volgen mij al sinds mijn vroegste herinneringen en ze gebeuren regelmatig. Dus ja, ik geloof in andere levensvormen en ze arriveren niet alleen in ruimteschepen; het zijn interdimensionale wezens!

Ik heb ook gewerkt aan onopgeloste misdaden zoals vermiste personen bij de staatspolitie in verschillende staten. Traumatische energie zendt een sterke afdruk uit die kan worden opgepikt.

Ik heb zelfs een tijdje een talkinterviewshow van een uur gehad op een tv-station in Denver met de naam "Out of the Norm". Ik produceerde en presenteerde het. Het was erg leuk en ik kon anderen over mijn gaven leren.

Dus uiteraard heb ik, met al mijn "Buiten de norm"-ervaringen, het grootste deel van mijn leven het paranormale bestudeerd. Mijn achtergrond in metafysica en filosofie is enorm.

Ik doe al meer dan 40 jaar onderzoek naar ufologie; dus als iemand van jullie ervaringsdeskundigen is, bel me dan op Keen. Ik ben een en al oor en kan advies geven. Ik ben al vele jaren adviseur bij Keen omdat het een geweldig platform is en ik het leuk vind om anderen te helpen.

Talk to you soon!

Over de auteur:

Dianne ervaart al sinds haar vroege jeugd het "buiten de norm treden". Communicatie met geesten is een belangrijk onderwerp van onderzoek en persoonlijke ervaring geweest gedurende haar hele leven. Deze verbinding met de geestenwereld heeft ze van haar moeder, die soortgelijke ervaringen had, ontvangen. Ze helpt anderen door moeilijke tijden heen, om hen te helpen spiritueel vooruit te komen.