Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe het veranderen van je gewoontes je leven kan veranderen

Terwijl we groeien en leren, creëren we een vibratie die ons door onze dag heen beweegt. Deze cyclus creëert een patroon waarin we de neiging hebben te blijven hangen. Vaak zijn we ons totaal niet bewust van deze patronen die we creëren.

We zijn echt gewoontedieren en dat geeft ons een gevoel van veiligheid in ons leven. Het universum beoordeelt niet of het goed of gezond voor ons is. Het reageert op wat wij vanuit onszelf uitzenden. Het is gewoon energie. Als we eenmaal in een situatie van gebeurtenissen lijken te stappen die een destructief patroon in ons leven creëert, lijkt het heel moeilijk om dit te veranderen en terug te keren naar een gezonder gedragspatroon.

Waar brengt jouw liefdesleven je naartoe? Kom erachter met een psychische liefdesreading.

Dit creëert een trilling en patroon van een destructieve cyclus. Alles lijkt beter te worden en bam! We zijn weer terug bij af en voelen ons verslagen, waardoor dezelfde gebeurtenissen zich steeds weer herhalen. Hoe vaak we ook zeggen "genoeg is genoeg" het is moeilijk om dit te veranderen. Wat een les is dit om te leren. De meeste mensen komen op dat punt en hebben de neiging om alles in één keer te veranderen. Nou, dat is zeker een zware last om te dragen. Dit zet ons ook aan tot nederlaag en meer depressie en onszelf op de borst kloppen over mislukking enz. Dan word je een lomperik,

Wat denk je ervan om deze trilling in kleine beetjes te veranderen? Onthoud dat we niet proberen om je hele levenspatroon te veranderen. We proberen de trilling te veranderen waarmee we in onszelf resoneren. Dit is als een gigantische magneet die alle dingen naar ons toe trekt. Dus laten we beginnen met het doorbreken van die cyclus door slechts één kleine gewoonte te veranderen. Laten we zeggen dat we elke dinsdagochtend een kop koffie kopen. Het veranderen van je gewoontes is zo simpel als ervoor kiezen om dat kopje koffie een keer niet te kopen. Dat is niet zo'n groot probleem, toch? Makkelijk om te doen, maar dit ene kleine dingetje begint de keten van gebeurtenissen die de innerlijke trilling veranderen waardoor alles verandert. Het zijn de simpele dingen die ertoe doen.

Over de auteur:

Psychic Jedi's vroegste herinneringen zijn die van geesten om haar heen. Ze groeide op met een gevoel van deze geesten om haar heen en communiceerde haar hele leven met hen. Dit is het kanaal dat ze gebruikt om anderen te leiden. De duidelijkste boodschappen komen wanneer dat het meest nodig is in elke situatie, of het nu gaat om het vinden van iemand of een relatie.

Krijg vandaag nog een reading van Helderziende Jedi! Klik hier voor een persoonlijke lezing.