Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe kan ik geluk kanaliseren

"De meeste mensen zijn zo gelukkig als ze zelf willen zijn."~Abraham Lincoln~

Het heeft me veel tijd gekost om te beseffen dat Mr. Lincoln gelijk had en dat we onze geest kunnen trainen om gelukkig te zijn, in ieder geval het grootste deel van de tijd. Voordat ik tot dit inzicht kwam, liet ik mijn stemming van de dag bepalen door andere mensen, externe omstandigheden, verdrietige herinneringen, persoonlijke problemen, enzovoort. Op een dag werd ik wakker en begreep dat het tijd was om mezelf verantwoordelijk te maken voor mijn eigen geluk. Maar wacht... Abe vergat gedetailleerde instructies achter te laten over hoe je dat precies moet doen.

Hoe maak je je dan precies sterk om gelukkig te zijn? Na veel nadenken en experimenteren heb ik een formule bedacht die voor mij werkt. Ik besloot om geluk te kanaliseren op een vergelijkbare manier waarop mensen contact maken met degenen die naar de andere kant zijn overgegaan.

Vragen over de spirituele wereld? Bel of chat vandaag nog met een helderziende!

Gelieve het volgende proces te gebruiken als je wilt, en voel je vrij om het te veranderen of te herschikken om aan je eigen behoeften te voldoen. "Presto, chango, re-arrange-o," en het wordt op magische wijze helemaal van jou! Dit is mijn recept voor het kanaliseren van geluk:

benodigde materialen:geen- hoewel, rekwisieten kunnen nooit kwaad! Met dat in gedachten stel ik het volgende voor:

1 mooi kussen (of zijden sjaal, sprei, een bloemenveld, strandlaken, een stukje groen gras, zandstrand, het stripkatern uit de krant, een warm bad, enz.)

1 wierookstokje (of geurige bloem, vers gezette koffie, zelfgebakken koekjes in de oven, badzout, enz, een hond, een baby, een zwerm overvliegende vogels, enz. Als u er geen bij de hand hebt, is een foto ook goed.)

1 herinnering aan een moment waarop u echt gelukkig was.

Procedure:

1. Ga lekker zitten op wat u op dat moment plezier geeft.

2. Adem de geur in van iets dat u aan een gelukkige tijd doet denken.

3. Concentreer u op een geliefd huisdier, lievelingsdier of baby. Merk op hoe ze in het moment leven en hoe gelukkig de eenvoudigste dingen hen maken. Ik concentreer me meestal op een herinnering aan mijn kat die op een winderige dag achter paardenbloemen aan zit.

4. Herbeleef een favoriet geluksmoment uit uw eigen verleden. Geniet van de herinnering en open uw hart en geest. Laat dat moment van geluk u vullen en de ruimte om u heen vullen. Vertel jezelf dat je dit gevoel opnieuw kunt ervaren wanneer je maar wilt, ongeacht wat er gaande is in je huidige leven. En snel genoeg zal dit waar zijn.

5. Deel het geluk dat je voelt door iets aardigs voor iemand anders te doen.

P.S. Ik worstel nog steeds met dit concept en voel me van tijd tot tijd gefrustreerd en ongelukkig, maar ik heb geleerd dat geluk een gewoonte wordt. Hoe meer je oefent om gelukkig te zijn, hoe gemakkelijker het wordt.

Ik wens je zonneschijn, paardebloemen en donzige katjes,Robyn

Over de auteur:

Opgegroeid in een gezin waar paranormale gaven werden gewaardeerd en aangemoedigd, heb ik het grootste deel van mijn leven kaartgelezen. Mijn lezingen zijn niet veroordelend en worden gegeven met medeleven en zorg. Ik heb 21 jaar ervaring als professioneel crisisadviseur en bied sinds begin 2001 lezingen aan op Keen.com.

Krijg een tarotlezing van Empress Tarot vandaag! Klik hier om een persoonlijke lezing. te krijgen.