Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe bescherm je je huis tegen negatieve energieën

Een paar jaar geleden begon ik te experimenteren met verschillende methoden om psychische schilden of firewalls op te werpen om mijn huis (en iedereen die zich daarin bevindt) te beschermen tegen fysieke schade, tegen negatieve energieën en nadelige invloeden van buitenaf. Het duurde even om te bepalen welke elementen voor mij werkten en welke niet, maar het eindresultaat is een beschermingsroutine voor het slapengaan die me goed van pas is gekomen.

Jouw psychische firewall zal er niet uitzien zoals de mijne tegen de tijd dat je ermee klaar bent, maar hier zijn de basisblauwdrukken om je op weg te helpen.

Stap 1. Maak het u gemakkelijk

Maak het uzelf fysiek gemakkelijk. (Ik lig in bed of leun achterover in mijn schommelstoel voor deze stap.) Sluit uw ogen en tel terug van 25 naar 1. Terwijl je terugtelt, voel je je lichaam ontspannen terwijl je geest zich meer bewust wordt van alles om je heen.

Opzoek naar een paranormale lezing? Klik hier voor een goede en betrouwbare lezing te krijgen.

Stap 2. Omring jezelf met licht

Stel je een prachtige bal van wit licht voor die gloeit in het oosten. Stel je nu voor dat deze bol van licht zich uitbreidt tot een stralende muur van pure energie. Veranker deze muur stevig en diep in de grond langs de oostelijke muur van je huis. Herhaal deze stap voor elk van de zes richtingen: Oost, Zuid, West, Noord, Boven en Beneden. Jij en je huis zouden nu omsloten moeten zijn door een schitterende doos van witte energie. (Als je dat niet doet Lukt het in het begin om het licht te visualiseren, ga dan door. Het kan een paar pogingen kosten, maar uiteindelijk zal het komen.)

Stap 3. Verzegel de lichtenergie

Stel u voor dat u een superheld bent en visualiseer een stroom van gouden licht die uit het topje van uw wijsvinger schijnt. Gebruik deze lichtstraal om de randen af te dichten waar de vier muren van licht buiten uw huis samenkomen. Doe hetzelfde met de boven- en onderkant van de energiedoos.

Stap 4. Verzegel in vrede

Als u nog steeds behoefte hebt aan bescherming, gebruikt u de lichtstraal om alle ramen, deuren, ventilatieopeningen, enz. in uw kamer af te sluiten. In zeldzame gevallen doe ik hetzelfde voor elke kamer in mijn huis. Het duurt even, maar het gevoel van vrede dat dit geeft is de inspanning meer dan waard.

Ontdek de antwoorden die je zoekt. Klik hier om een helderziende te bellen of met hem te chatten.

Stap 5. Ontwerp uw firewall

Hier kunt u echt creatief zijn met uw "firewall". Je kunt kleuren, patronen, voogdijwezens toevoegen - wat je maar kunt verzinnen. Op een gegeven moment had ik een gigantische blauwe duvel op het dak. Zijn taak was om tevoorschijn te komen en iedereen of iets schadelijks weg te jagen. Iemand vertelde me eens dat ze een reusachtig spel van PacMan rond de buitenkant van hun huis visualiseren. PacMan en de geesten eten alles op wat niet welkom is. Het maakt niet uit wat je visualiseert, zolang het je maar gelukkig maakt en je een gevoel van veiligheid en welzijn geeft.

Je zult waarschijnlijk om uw firewalls van tijd tot tijd opnieuw op te zetten. Het goede nieuws is dat het gemakkelijker wordt naarmate u meer oefening krijgt. Het zal snel genoeg een tweede natuur worden en u zult kunnen slapen in de wetenschap dat u en uw dierbaren zich achter uw eigen psychische firewall bevinden.

Wenst u vrede en bescherming,

Robyn

Over de auteur:

Opgegroeid in een familie die psychische gaven waardeerde en aanmoedigde, heb ik het grootste deel van mijn leven kaartgelezen. Mijn lezingen zijn niet veroordelend en worden gegeven met medeleven en zorg. Ik heb 21 jaar ervaring als professioneel crisisbegeleider en bied sinds begin 2001 lezingen aan op Keen.com.

Krijg vandaag nog een tarotlezing van Empress Tarot! Klik hier om een persoonlijke lezing. te krijgen.