Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe bereid je je kaarsen en essentiële oliën voor op een ceremonie?

Het reinigen en aankleden van je kaarsen is een van de belangrijkste onderdelen van je , maar het kan ook een van de gemakkelijkste taken zijn om te vergeten. Misschien wil je graag aan de slag terwijl je gedachten en intenties nog vers in je geheugen zitten; maar zonder de tijd te nemen om te reinigen en aan te kleden, loop je het risico dat je niet weet wie er in het verleden met je kaarsen is omgegaan en wat hun intenties waren. Het is het beste om je kaarsen te reinigen en aan te kleden in de buurt van het tijdstip waarop je ze wilt gebruiken voor je manifestatie-engel magick ceremonies.

Reinigen

De meest effectieve en eenvoudigste manier om nieuwe kaarsen te reinigen is om ze met positieve gedachten onder te dompelen in zeezout en zoet water wanneer je ze uit de verpakking haalt. Veel mensen hebben uw kaarsen aangeraakt en moeten worden gereinigd van hun psychische energieën. Vraag de engelen, terwijl elke kaars onder water staat, om de kaars te reinigen van alle intenties en puin. Dompel je kaarsen onder voor five minuten en maak ze schoon met een witte handdoek of veeg ze af met je blote handen.

Op zoek naar antwoorden? Bel of chat vandaag nog met een helderziende!

Aankleden

Volgende stappen zijn nodig de kaarsen met energie doordrenken door middel van een proces dat dressing wordt genoemd - dit reactiveert ze na het reinigen. Omdat u de kaarsen zo dicht mogelijk bij energieneutraal hebt gebracht, is het belangrijk ze op te laden voor u ze gebruikt in rituelen, anders zullen ze geen krachtige effecten hebben.

De kaarsen werken op deze manier als oplaadbare batterijen. Ook hier zijn de ingrediënten om ze aan te kleden gewone huishoudelijke extra vergine olijfolie of zuivere etherische oliën, die je liefdevol en met zorg aanbrengt. Uw kaars is het krachtigst gedurende drie dagen nadat u ze hebt gewijd. In kaarsenceremonies kunnen je intenties worden teruggebracht tot twee hoofdcategorieën:

1. Aantrekken - Dit betekent dat je je richt op het bereiken van een verlangen, zoals meer geld, een zielsverwant, een betere baan, een betere gezondheid, harmonieuze relaties, een nieuw huis, enzovoort.

2. Loslaten - Dit heeft betrekking op situaties of dingen die je wilt overwinnen, zoals een verslaving, woede, depressie, luidruchtige buren, ongewenste omstandigheden en dergelijke.

Het gebruik van etherische oliën

Je kunt je kaarsen dresseren met olijfolie om aan te trekken of los te laten, aangezien het een universele en neutrale olie is. Etherische oliën daarentegen hebben de volgende specifieke toepassingen.

Olie

Purpose

Bergamot

Happiness; hulp bij juridische zaken

Cinnamon, Jasmine, Vanilla. Roos

Liefde

Frankincense, Munt, Spearmint

Aantrekkingskracht (algemeen gebruik); Succes

Lemon, Wintergreen

Protectie

Lavendel, Sinaasappel

Vrede en ontspanning

Nootmuskaat, Sesam

Verlichting

Munt, Pepermunt

Verlichting

Verlichting: Als u iets losmaakt, wrijft u de olie naar beneden en tegen de wijzers van de klok in.

Aantrekken:Als je iets aantrekt, wrijf je de olie met de klok mee naar boven. Het is niet erg als de kaars te licht bedekt lijkt.

Als de olie die je hebt gebruikt niet irriterend is (dit moet duidelijk staan aangegeven op de fles of het potje), dep dan wat er op je fingers is achtergebleven op het midden van je voorhoofd, of je derde oog. Wees heel Pas op dat je niets in je ogen krijgt.

Omdat deze olie nu geladen is met je intenties, net als de kaars, is het nu het beste om je handen te wassen zodat je de olie niet op iets anders overbrengt. Dit is vooral belangrijk als je intenties zijn om iets negatiefs uit je leven te verwijderen - je wilt die olie niet in de buurt van je portemonnee of tas hebben, want dan "laat je geld los!

Breng je verlangens tot uitdrukking met behulp van een helderziende reading.

Voorbereiding voor je ritueel

Het is belangrijk dat je een heilige ruimte kiest voor je Engelenzegening-ceremonies. Het maakt niet uit hoe klein of groot, uitgestrekt of complex de omgeving is. Wat belangrijk is, zijn je intenties die je zo veel mogelijk in je bewuste geest houdt. Het is het beste om als intuïtief iemand of als beginner je vibratie zoveel mogelijk te verhogen.

Hoe begin je aan zo'n spirituele reis? Door biologisch voedsel en biologische dranken te eten en je te onthouden van geestverruimende middelen. Ik weet dat het moeilijk kan zijn, maar als je eenmaal deze routine hebt aangenomen, zal het engelenrijk je gebeden sneller beantwoorden.

Dan bereid je alle hulpmiddelen voor die je nodig hebt: houten lucifers, een kom water, een schone witte handdoek, zeezout, verse bloemen, muziek, wierook, kristallen, en pen/papier om een dagboek op te schrijven. Kaarsen-engel magie kan gebruikt worden tijdens de maancyclus, d.w.z. nieuwe maan om te manifesteren en volle maan om los te laten.

Als een kaars eenmaal goed is voorbereid, is het het beste om er zo snel mogelijk mee te werken. De kaars is nu volledig opgeladen en haar energie lekt langzaam uit naar het universum. Als je hem langer dan tien dagen in deze staat laat, moet je hem helemaal opnieuw reinigen en aankleden. Je kaars is op zijn krachtigst gedurende drie dagen nadat je hem hebt gewijd. Kaars magische rituelen worden gehoord van de aartsengelen. Verrassend genoeg merkte ik dat wanneer ik kaarsen gebruikte en mijn aartsengelen aanriep, mijn gebeden zich razendsnel manifesteerden!

Hoe zijn kaarsen zo'n belangrijk onderdeel geworden van magische rituelen en ceremonies? om meer te lezen over de geschiedenis van kaarsenmagick.

Over de auteur:

Adored Angel (Desiree Szabo) is een engelentolk die zacht licht werpt op de moeilijkste problemen in het leven. Haar achtergrond als helderziende is een formele opleiding als Master Instructor in Geïntegreerde Energie Therapie, en de Helende Engelen van het Energieveld. Ze beoefent haar werk al sinds haar vroege jeugd. Haar specialiteit is om je te helpen het licht te zien, door middel van gebeden, healingen, cellulaire engelenenergie en engelkaart readings.

Krijg vandaag nog een reading van Adored Angel! Klik op hier voor een lezing.