Wilt u met een medium of paragnost praten?

Het is jouw tijd om te bloeien!

Verandering begint met dit moment in de tijd. Je spirituele groei tot een zelfverzekerd persoon begint met het vermogen om verandering toe te laten en te accepteren. Dit leidt tot zelfvertrouwen als je ware schoonheid in je geest tot bloei komt en een positieve verandering in je leven wordt. Hoe vaak heb je je niet vastgezet gevoeld, niets anders ziende dan de duisternis om je heen, en voelde je je begraven en overweldigd? Laten we eens kijken wat er nodig is om op te bloeien tot de prachtige geest die je weet dat je bedoeld bent om te zijn.

Net als een bloembol heb je alles al in je om verandering teweeg te brengen, ook al voel je je misschien niet mooi of begeerlijk. Je hebt het gevoel dat je nooit de persoon zult zijn die je kunt zijn, of zelfs waar je moet beginnen. Dit is waar je begint te groeien!

Denk aan de tulp, een prachtige sierlijke bloem die door iedereen wordt gewaardeerd. Hoe ben jij als die tulp? De bol lijkt misschien niet mooi, maar hij bevat alles wat hij nodig heeft om die mooie sierlijke bloem te worden. Dat geldt ook voor jou!

Soms hebben we het gevoel dat we in het donker begraven zijn met alleen maar conflicten en leegte om ons heen. We zien geen hoop of licht, noch voelen we de warmte van iets positiefs in ons leven. Toch moeten we geloven in ons vermogen om te groeien, op te bloeien en te transformeren.

Geloof dat uit de duisternis, onze groei van onszelf en het omhoog reiken in geloof zal het leven positief doen veranderen. Onze wortels verankeren ons stevig in de grond, en als we omhoog groeien naar de verwarmende zon en het licht van een nieuwe dageraad, bloeien we op tot een prachtige bloem. Een leven compleet met de gracieuze mogelijkheid om te buigen, als de winden van verandering waaien maar ons niet breken. Net als de tulp kunt ook u zijn wat u van binnen weet te zijn.

Dus, laten we eens kijken naar de stappen die u zult nemen om de persoon te worden die u in de spiegel wilt zien.

1. Onthoud dat wat u vandaag ziet niet het einde van de reis is. Het is het begin.

2. Net zoals de opwarming van de aarde begint met de lente, kunt u uw reis beginnen om alles te worden wat u kunt zijn.

3. Het leven en persoonlijke groei is een reeks babystapjes voorwaarts. Kijk niet achterom, anders kun je struikelen en ontmoedigd raken.

4. Stel een doel voor jezelf en onthoud dat je in stappen vooruit gaat. Dit is een reis en is niet bedoeld als een onmiddellijke verandering.

5. Vergeet niet om jezelf erkenning te geven voor je vooruitgang. Vaak geven we op vlak voordat we onze bestemming hebben bereikt.

6. Eén mislukking betekent niet dat u een mislukking bent, het betekent alleen dat u uw plan moet bijstellen.

7. Relaties, banen, elke Het einde bevat de belofte om verder te gaan op de reis van het leven.

8. Een verandering betekent niet dat 'het voorbij is'; verandering moet worden beschouwd als de volgende stap op je reis naar je doel.

9. Geef nooit op!

10. Laat je droom nooit los, je kunt het.

En net zoals die tulp bloeit en wordt bewonderd om zijn gratie en schoonheid, onthoud dat er vele stappen voor nodig waren om het einde te bereiken. Dus, begin vandaag met groeien waar je bent! Je kunt het!

Over de auteur:

Boren met de gave van het zien en genezen, Lady Astra is een gepensioneerde dominee, verpleegster, moeder en grootmoeder met meer dan 50 jaar werk als ziener en helderziende. Ze heeft haar leven gewijd aan het helpen van anderen om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Mij wordt vaak gevraagd wanneer ik mijn gaven ontdekte, de waarheid is dat ik het niet weet omdat het altijd al een deel van ik.