Wilt u met een medium of paragnost praten?

Het doorsnijden van de psychische banden die binden

Velen van ons voelen zich verbonden met iemand die niet de beste voor ons is. Als je bijvoorbeeld van iemand houdt die zich van je heeft gedistantieerd, maar nog steeds een psychische/emotionele link met je heeft, kan dat een serieuze aanslag zijn op je energie, je emotionele welzijn en je tijd. Dit soort gehechtheid maakt je onproductief, en je kunt je er ook ronduit gek door gaan voelen.

Maak je geen zorgen- je bent niet gek. Aangezien alles en iedereen in het universum uit energie bestaat, en energie tijd en ruimte overstijgt, is het mogelijk om op een psychisch niveau contact met iemand te houden, zelfs wanneer er geen fysieke communicatie is. Mogelijk, maar niet helemaal eerlijk. Hoe bescherm je jezelf en je innerlijke bronnen tegen dit soort oneerlijkheid?

Ik raad je aan de banden die je met de ander verbinden door te snijden. Ja, dit klinkt hard en drastisch, maar de mooie waarheid is dat je de relatie later altijd weer kunt aanhalen. In de tussentijd zal het doorsnijden van de banden je kracht geven, je gevoel van eigenwaarde opbouwen en je helpen je kostbare energie te behouden.

Een paragnost staat klaar om je te begeleiden op je reis naar het vinden van liefde. Laat een reading doen Er zijn verschillende manieren om de banden door te snijden. Een methode die voor mij goed werkt is het aansteken van een witte kaars. Dit helpt om ongewenste energie af te stoten, bevordert heelheid en genezing, en helpt mijn aura in balans te brengen. Daarna ga ik in een comfortabele houding zitten en doe een visualisatie. Ik raad je een prachtig en zeer behulpzaam boek aan genaamd "Goddess Meditations" van Barbara Ardinger om je te helpen visualiseren.

In deze visualisatie stel ik me voor dat ik een pad volg dat langzaam rond en op een grote groene heuvel klimt. Bovenaan het pad staat de tempel van de Drie Schikgodinnen, de drie zusters die volgens de oude mythologie iemands lot bepalen. De eerste zuster, Clotho, spint de draad aan het begin van iemands leven; de tweede zuster, Atropos, weeft de draad in het weefsel van iemands daden; de derde zuster, Lachesis, knipt de draad af aan het eind van iemands leven.

In mijn meditatie zitten de drie zusters op de veranda van hun tempel, hard aan het werk in het weefsel van mijn leven. Ik sta naakt voor hen en zie duidelijk elk koord dat mij verbindt met de persoon met wie ik de banden wil doorsnijden. Dan leen ik de gouden schaar van Lachesis en knip zorgvuldig elk koord door dat mij met de ander verbindt. Ik leg elk koord in een mandje en en overhandig het aan de Schikgodinnen met mijn diepste dank. Daarna draai ik me om en loop de heuvel weer af, onbelemmerd door de banden die me nog zo kort geleden bonden.

Onvermijdelijk moet dit meer dan eens gebeuren, want als de ander een onmiddellijk gevoel van verlies heeft, zal hij zich haasten om zich weer aan je te hechten. Soms moet het een aantal weken lang elke dag worden gedaan. Maar uiteindelijk is het altijd de moeite waard en je zult je zo fris en schoon voelen als het gedaan is.

Over de auteur:

Opgegroeid in een familie die paranormale gaven waardeerde en aanmoedigde, heb ik het grootste deel van mijn leven kaartgelezen. Mijn lezingen zijn niet veroordelend en worden gegeven met medeleven en zorg. Ik heb 21 jaar ervaring als professioneel crisisbegeleider en bied sinds begin 2001 lezingen aan op Keen.com.

Krijg vandaag nog een tarotlezing van Empress Tarot! Klik hier voor een uitgebreide lezing.