Wilt u met een medium of paragnost praten?

Grijze aura betekenis & persoonlijkheid

Grijze aura Betekenis & Persoonlijkheid

De grijze aura is een van de moeilijkere aura's om te plaatsen omdat het altijd het midden van een reis is en niet een bestemming. Grijs is van nature een mengeling van wit en zwart - een overwegend positieve aura met een maar al te vaak negatieve aura. Het moet niet verward worden met een <a href="url([ zilver-aura-persoonlijkheid ]>zilver-aura, die duidelijk positief is. Voor Grijzen is de tint alles en het kan de richting aangeven waarin je leven en de doelen die je hebt gesteld je trekken. De kleur grijs als het over aura's gaat is niet erg gebruikelijk om te zien, en dat komt door de constante staat van flux waarin een Grijze zich vaak bevindt. Het waarnemen van grijs is echt geen reden tot paniek, vooral omdat paniek en angst zich kunnen voeden in de duisternis van je aura. Jezelf mentale doelen stellen waarvan je weet dat ze haalbaar zijn, kan je helpen om je van een grijze aura te bevrijden en je terug te brengen naar je ware aurakleur. We moeten ons realiseren dat niet elke reis in het leven van een leien dakje gaat, maar het is onze bereidheid om door te gaan ondanks tegenslagen die ons definieert.

Verschillende kenmerken van grijze aura's

De lichtste grijstinten dienen meestal als een vroeg waarschuwingsteken voor het afglijden naar negatieve emoties; we moeten echter niet vergeten dat de richtingen beide kanten op gaan. Voor degenen die van lichtgrijs naar wit gaan, kan grijs representatief zijn voor een beslissende ontdekkingsperiode voor je unieke vaardigheden en het vinden van je pad in het leven. Voor degenen die niet het geluk hebben om naar lichtgrijs duidt vaak op verwarring of een gebrek aan richting in je leven dat moet worden verholpen voordat het verder gaat. Het kan een teken zijn dat pessimisme je gedachten en dagelijks leven heeft verteerd, maar dat je nog steeds bewust genoeg bent om zonder veel hulp je eigen koers te varen.

Als de grijstinten donkerder worden, worden de interne worstelingen die Grijzen moeten overwinnen duidelijker. Een vlekkerig of modderig grijs kan wijzen op een grote angst of op iemand die geleidelijk wordt verteerd door paniek en zorgen. Deze personen kunnen proberen troost te vinden in geheimzinnigheid en het vermijden van sociale situaties, ondanks dat dit hun probleem alleen maar erger maakt. Grijzen die voortdurend heen en weer slingeren tussen helder en troebel kunnen merken dat hun energie├źn worden gesmoord door iets in hun leven. Deze gevallen zijn vaak het gemakkelijkst te verhelpen, mits je de oorzaak snel kunt opsporen en aanpakken. De donkerste grijstinten vertegenwoordigen een put die vaak veel te moeilijk is om zonder steun uit te klimmen. De diepste depressie, onwankelbaar verdriet en gevoelens van hopeloosheid bevinden zich in dit gebied.

Geef een psychische aura reiniging online om je te helpen de energieblokkades te identificeren die moeten worden opgeruimd en weer in balans gebracht.

Het pad van steun voor grijze aura

Vrienden zullen altijd de eerste verdedigingslinie zijn voor diegenen die een grijze aura dragen. Of ze er nu zijn om te vieren dat je ontwaakt en helderder wordt over wie je werkelijk bent, of om je schoppend en gillend uit een put van wanhoop te slepen, zorg ervoor dat Zorg ervoor dat je hen je grootste liefde en dankbaarheid toont. Niet elk pad is bedoeld om alleen te bewandelen en het vinden en accepteren van hulp wanneer dat het meest nodig is, is belangrijk om jezelf op het juiste spoor te zetten. Ondanks de drang om jezelf af te zonderen, is het altijd gezonder om jezelf in zoveel mogelijk ontspannen sociale situaties te dwingen. Maak nieuwe vrienden, of breng tijd door met oude vrienden om wat helderheid in je leven te brengen. Je moet vooral je gevoelens aan hen overbrengen, want de kans is groot dat iemand die je kent hetzelfde heeft meegemaakt als jij en er zonder kleerscheuren weer levendig uit is gekomen.

Wanneer je lijdt, is het niet ongebruikelijk om je vast te klampen aan alles en iedereen dat zich buiten de val van wanhoop bevindt waarin je je wentelt. Je moet echter goed opletten wanneer je relaties aangaat terwijl je in een onstabiele grijze aura verkeert. Als Grijze bent u niet gesetteld en dus is uw ware zelf niet te zien vanwege uw staat van verandering. Pas op dat je geen partner binnenhaalt die alleen maar reageert op je semi-afhankelijke staat die je met tijd en wijlen zal verlaten. Ware liefde kan helen als niets anders in de wereld, maar liefdesverdriet als gevolg van fouten die te voorkomen waren, kan je terugsturen naar waar je vandaan kwam. Voor degenen die al een toegewijde relatie hebben, voel je vrij om op je partner te leunen in moeilijke tijden en wees altijd eerlijk over je worstelingen.

Gesprek met een relatiepsychiater voor meer informatie.

Het aanpakken van je grijze aura

Met je steunsysteem op zijn plaats om je op te vangen als je valt, werk je kan de weg naar helderheid in alle ernst beginnen. Bij veel problemen moet je altijd de oorzaak aanpakken, maar een grijze aura laat nog een andere mogelijkheid open. Je kunt je leven overspoelen met zoveel positiviteit en verandering dat er gewoon geen ruimte meer is voor grijs om zich vast te zetten. Dit werkt vooral goed in het geval van verdriet, want dit is niet iets wat je zomaar kunt oplossen omdat er geen doel is om aan te pakken. Meditatie, het stellen van doelen, en het veranderen van je persoonlijke routines zijn ook nuttige manieren om jezelf in de richting van het licht te blijven bewegen. Hoezeer je huidige worstelingen je er ook toe aanzetten om overgevoelig en op je hoede te zijn, je moet deze gevoelens achter je laten en juist het tegenovergestelde doen. Laat je lichaam, en niet je verstand, je gids zijn wanneer je onzeker bent. Een op je hoede zijnde benadering van het leven voelt niet goed, het geeft je geen kracht, en daardoor alleen al zou je in staat moeten zijn om te bepalen wat moet gaan en wat moet blijven. Als u verdwaald bent en op zoek bent naar richting, kan een helderziende u vaak helpen het licht in de duisternis te vinden, maar zoals altijd zijn het uw stappen die u erheen moeten leiden.

De grijze aura vertegenwoordigt een brug in uw leven, en het is aan u om te kiezen in welke richting u wilt reizen. Het kan leiden tot negativiteit of de eerste stap zijn in de reis naar zelfontdekking. Ongeacht wat Grijs zijn voor jou betekent, streef ernaar om naar het licht te gaan wanneer je maar kunt, ook al is het maar een klein stapje per keer. Je vrienden, familie en partner kunnen je de steun bieden die je nodig hebt om door je moeilijkheden heen te komen, maar je zult om het aan te nemen. Vermijd de aantrekkingskracht van isolement en de valkuilen van overmoed die leiden tot het weigeren van hulp. Luister naar je lichaam en gebruik het als gids, want het is waarheidsgetrouw en speelt geen parten zoals je geest dat soms wel kan. Er bestaat niet zoiets als een hopeloze of permanente Grey; verlichting en revitalisering zijn altijd maar een paar stappen weg.