Wilt u met een medium of paragnost praten?

Gouden aura betekenis & persoonlijkheid

Gouden aura's lijken altijd een buitenaards niveau van kennis, wijsheid en intuïtie te bezitten over de wereld die hen omringt. Door de inherente relatie met het goddelijke kunnen mensen met een gouden aura verward worden met mensen met een witte aura als je niet goed oplet. Maar als je goed genoeg kijkt, is het verschil duidelijk. Een witte aura vertegenwoordigt het goede dat voortkomt uit zuiverheid en onschuld, terwijl de overweldigende positiviteit van een gouden aura voortkomt uit kennis, ervaring en het bereiken van het hoge niveau van wijsheid dat ermee geassocieerd wordt. De gouden aura is een staat van verlichting die iemand moet bereiken, en niet iets wat hem of haar bij de schepping eenvoudigweg wordt verleend.

Persoonlijkheidskenmerken voor goud aura's

Goud aura's bezitten een ongelofelijke rijkdom aan ervaring, en er is geen betere uitlaatklep voor hun overvloed dan het onderwijzen van anderen. Daarom is het zeer waarschijnlijk dat je mensen met een gouden aura zult aantreffen die werkzaam zijn als leraar op de meest uiteenlopende gebieden, of die zich misschien keurig in je vriendenkring hebben genesteld als "die kerel" die altijd het meest nuttige advies heeft. Hoewel het misschien aanvoelt alsof ze perfecte individuen zijn, zijn ze dat zeker niet. In werkelijkheid hebben ze gewoon stevig geworsteld met hun demonen en uiteindelijk gewonnen, en nu streven om te delen wat ze hebben geleerd om anderen te helpen. Als een andere knipoog naar de kleur van hun aura, zijn Golds extreem vrijgevig met alles: tijd, geld en hun rijkdom aan kennis. Ze zijn echter niet blind voor degenen die hen willen manipuleren of die niet bereid zijn om het juiste pad te bewandelen.

Gouden zijn vriendelijk en Zij steunen mensen uit alle lagen van de bevolking, maar zijn van mening dat zij hun tijd het best besteden aan diegenen die het meest van hun aanwezigheid kunnen profiteren. Zij zijn onbaatzuchtig en offeren graag alles op om het juiste te doen. Zoals eerder gezegd zijn zij echter niet naïef en zullen zij terugvechten tegen pogingen tot misbruik. Mensen met een gouden aura bruisen van een energie die hen helpt de mensen om hen heen te inspireren, zelfs als ze dat niet proberen. Over het algemeen blijven zij koel onder druk en raken zij niet opgewonden van argumenten of uitdagingen aan hun overtuigingen. Zij hebben een innerlijke vrede die naar buiten uitstraalt en waarvan wordt gezegd dat zij een kalmerend effect heeft. Aangezien veel mensen alleen het eindproduct van de gouden aura ervaren, zullen Golds je waarschijnlijk herinneren aan hun reis en persoonlijke imperfectie als je ze op een voetstuk probeert te plaatsen.

Liefde en vriendschap met Golds

De gouden aura is er een die zijn overvloed met iedereen deelt, dus je zult het moeilijk hebben om iemand te vinden die Golds niet graag als vrienden heeft. Ze zijn ondersteunend en geven advies en een schouder om op te leunen zonder ooit neerbuigend te zijn of te geneigd om de les te lezen. Een Gold weet intuïtief wanneer een vriend raad kan gebruiken en wanneer hij gewoon een luisterend oor en een zwijgende mond nodig heeft. Voor elke vriend die opschept over de grootsheid van een Gold in zijn tijd van nood, reageren echte Golds vaak door zichzelf te vernederen en te wijzen op hun eigen persoonlijke tekortkomingen. Zij verlangen geen bewondering van hun dierbaren en schrijven hun gaven vaak toe aan goddelijke leiding en steun. U zult in een Gold een echt toegewijde vriend vinden die niet zal aarzelen

Als partner of zielsverwant kan een relatie met een Goudje moeilijk zijn, afhankelijk van je verwachtingen. Hij of zij heeft de wereld veel te bieden en hoewel je Goudje altijd tijd aan jou zal wijden, zal hij niet ophouden met alle anderen te helpen. Als u net zo meelevend en liefdadig bent, zult u ongetwijfeld een krachtige en onbreekbare band vormen met uw gouden minnaar. Mensen met een gouden aura zijn heel vaak spirituele mensen, en het is onwaarschijnlijk dat ze zelfs omwille van de liefde afscheid nemen van deze drijvende kracht. Als u zich zorgen maakt over het effect dat dit kan hebben op uw leven of toekomst als u uw oog heeft laten vallen op een Gouden, wees dan gerust. Golds begrijpen en respecteren de verschillen van iedereen, vooral van hun partner, en dwingen anderen daarom nooit een pad te bewandelen dat zij niet hebben gekozen. Je kunt rekenen op een warme, liefdevolle en duurzame relatie als je het hart van een Gold verovert.

Golds op de werkvloer

Verwacht van individuen met een gouden aura dat ze leiders zijn die regeren met positieve aanmoediging en inspiratie. Hoewel ze niet bijzonder ambitieus zijn, zorgen een uitstekende werkethiek en een talent voor lesgeven er vaak voor dat ze zich snel een plaatsje op de ranglijst veroveren. Zij hebben er geen moeite mee dat zij geen leidinggevende functie hebben en zullen zonder klagen de richtlijnen opvolgen. De zegen van hun intuïtie betekent dat zij bijna overal kunnen uitblinken en het is niet ongewoon dat hun de opdracht wordt gegeven nieuwe werknemers op te leiden. Over het algemeen veroorzaken Golds geen enkel drama en ze zijn over het algemeen geliefd bij hun collega's.

De gouden uitstraling is er een die staat voor grote wijsheid en intuïtie. Golds zijn overweldigend goedmoedige mensen die geluk en positiviteit verspreiden waar ze ook gaan. Of het nu gewoon vrienden zijn of iets meer, wees bereid om je Goud te delen met de rest van de wereld, want ze zullen hun gaven niet verspillen aan slechts één persoon. Met eerlijkheid, een liefdadige geest, compassie en een drang om te onderwijzen als integrale onderdelen van hun make-up, zijn mensen met een gouden aura werkelijk unieke en waardevolle mensen.

Wil je meer weten over je gouden aura en hoe het je persoonlijkheid beïnvloedt? Doe een online spirituele reading met Keen en ontdek hoe je je kennis en intellect kunt kanaliseren in positieve manieren.