Wilt u met een medium of paragnost praten?

Gele aura betekenis & persoonlijkheid

De gele aura is er een die bruist van energie, intelligentie en een niet aflatend verlangen om alle leuke dingen uit te zoeken. De gele aura wordt beschouwd als een van de meest vreugdevolle aura's en heeft een stemming die bijna onmogelijk is neer te halen. Zelfs wanneer de zeldzame gevoeligheid van een Geel wordt geactiveerd, verwacht dan geen echte wrok, want het leven is echt te kort om geen plezier te hebben. Mensen met een Geel aura hebben doorgaans een bovengemiddelde intelligentie en een creativiteit die doorschijnt in elke taak die ze op zich nemen. Zonder richting zullen de Gelen vaak graag de teugels in handen nemen als bezielde leiders die hun doelen nastreven. De extreem positieve aspecten van de gele aura worden gecompenseerd door de weinige, maar emotioneel impactvolle, negatieve aspecten. Door de ins en outs van je aura te ontdekken, kun je je als vrolijke, vrije geest op je ware pad begeven.

persoonlijkheidskenmerken voor gele aura's

Ondanks de rauwe, creatieve energie die door hen heen stroomt, zijn de Gelen vaak ontspannen zolang ze maar plezier hebben. Hun eeuwig kinderlijke aard wordt gecompenseerd door het feit dat ze, wanneer ze geconcentreerd zijn, mentaal vaak rondjes kunnen lopen om de gemiddelde persoon. Hoewel ze vriendschappen evenzeer koesteren als de meeste mensen, hoeven ze niet in het gezelschap van anderen te zijn om gelukkig te zijn. Stelt u zich een kunstenaar voor die wekenlang alleen thuis blijft, toegewijd aan het perfectioneren van zijn nieuwste meesterwerk, dan hebt u misschien wel een Geel ontdekt. Gelen zijn echte vrije geesten, stromend van de ene interessante ervaring naar de andere in een patroon dat nooit lijkt te verzwakken.

Als ware uitvinders en Vernieuwers, de gele aura staat achter velen die manieren hebben bedacht om het leven voor anderen gemakkelijker en gelukkiger te maken. Mensen met een gele aura werken vaak hard om de vreugde die zij in het dagelijks leven voelen, over te brengen op de mensen om hen heen. Zij hebben een liefde voor het leven, de natuur en de aarde zelf, en zijn altijd op zoek naar manieren om te helpen en te genezen. De natuurlijke intelligentie van de Gelen tempert vaak hun sensatie-zoektocht, en houdt hen weg van destructieve of gevaarlijke hoogtepunten. In plaats daarvan wordt die energie in het creatieve proces getrechterd. Mensen met dit aura zijn avontuurlijk en gedijen bij lichamelijke activiteit en een aangeboren geluk dat nooit lang kan worden getemperd.

Het gele aura is echter niet zonder negatieve kanten. De hoge intelligentie kan ertoe leiden dat ze bij anderen op zoek gaan naar hetzelfde, met uitsluiting van alle anderen, inclusief trouwe vrienden. In tijden van stress kan de intelligentie sarcastisch worden, wat emotioneel kwetsend kan zijn voor meer gevoelige mensen. De gele aura is geen uitgesproken emotionele aura. Het kan dus moeilijk zijn voor Gelen om langdurige emotionele steun te bieden in situaties waarin zij binnen een dag hersteld zouden zijn. Perfectionistische driften kunnen leiden tot extreme zelfkritiek en zelfs gevolgen hebben voor anderen die niet aan hun hoge normen voldoen. Als er geen uitlaatkleppen voor creativiteit zijn, kan de geestelijke gezondheid daar ernstig onder lijden, inclusief depressies. Het is ook mogelijk voor Gelen om een tunnelvisie op hun doel te krijgen en zich terug te trekken van iedereen of alles.

Vriendschap en liefde met Gelen

Om de vriendschap met een Geel eerlijk in één zin te beschrijven, zou het zijn: tegenpolen trekken elkaar niet aan. In vriendschappen kan de gele aura zich goed binden met hen die dezelfde karaktereigenschappen hebben. Als de potentiële vriend een speelse persoonlijkheid heeft, van de natuur houdt, echt uitblinkt in creativiteit, of de stereotype hogere intelligentie deelt, dan kunnen vriendschappen uitgroeien tot iets prachtigs en blijvends. Men hoeft niet alle eigenschappen te bezitten, want zelfs een of twee van deze eigenschappen zijn voldoende voor de altijd gemoedelijke Gele. Degenen die een pessimistische kijk hebben of vaak neerslachtig zijn, zullen het brandend verlangen om te helpen, dat de gele aura geeft, naar boven halen. Maar net als een batterij zal een gestresste Gele, als hij eenmaal is ontdaan van zijn positieve energie door herhaaldelijke blootstelling aan emotionele dieptepunten, wel eens verder kunnen gaan.

In relaties is het altijd belangrijk om te begrijpen dat mensen met een gele aura eerst hun hoofd gebruiken voordat ze hun hart gebruiken. Hoewel ze niet minder gepassioneerd, loyaal en liefdevol zijn dan veel andere aura's, zijn ze niet geneigd om plotselinge beslissingen te nemen op basis van lust. Om het hart van een Gele te winnen, moet je eerst hun geest winnen door hun interesse te wekken en een echte band te vormen op elk niveau, zelfs spiritueel. Deze band, die veel verder gaat dan het fysieke niveau, is gemaakt om lang mee te gaan en het is onwaarschijnlijk dat hij zal verslappen als je hun partner voor het leven wordt in hun avonturen, ontdekkingen en creaties.

Werken met Gelen

De werkplek kan voor iemand met een geel aura een plaats van echte inspiratie of frustratie zijn, die vervolgens kan overvloeien in de relaties met collega's. In een ideale werkomgeving, die vindingrijkheid ondersteunt of beloont logische gedachte, Yellows werkelijk uitblinken in elke betekenis van het woord. Voor degenen in minder lonende carrières, kan het verstikkend worden en hoge stress veroorzaken. Als baas kunnen mensen met een geel aura hun behoefte aan perfectie en verder gaan dan wat nodig is opleggen aan degenen die onder hen staan.

Gelen zien de meeste dingen met potentieel en zelden zoals ze zijn, wat zowel een zegen als een vloek kan zijn, afhankelijk van wie het ervaart. Over het algemeen kun je van een Gele medewerker altijd hard werken verwachten, zelfs tot het punt van zelfopoffering. Hoewel ze eindeloos leuk en speels zijn, weten ze wanneer ze zich moeten ontspannen en hun talenten moeten inzetten. Door hun natuurlijke talenten blinken zij uit als leiders en ondernemers, maar het is onwaarschijnlijk dat zij floreren in beroepen waarin zij worden behandeld als een radertje in de machine.