Wilt u met een medium of paragnost praten?

Geen smoesjes meer, wees trouw aan jezelf

Ik hoor veel te vaak mensen die ongelukkig zijn met hun leven, maar ze hebben ontelbare excuses waarom ze niet de verandering kunnen maken die ze nodig hebben. Smoesjes moeten worden losgelaten! Wie besluit vast te houden aan excuses, zet altijd één stap vooruit om vervolgens twee stappen terug te zetten.

Het is moeilijk om je wereld te veranderen. Mensen uit je leven schrappen is moeilijk. Van baan of stad veranderen, of wat je ook moet doen om je leven te veranderen, het is moeilijk. De simpele waarheid is dat het werk en consistentie vergt! Niets van dit alles is gemakkelijk en het verzinnen van smoesjes waarom het niet zou lukken is, om heel eerlijk te zijn, een aaneenschakeling van zeer overtuigende leugens, niets meer dan dat.

Eerlijk zijn tegen jezelf is stap één. "Er zijn dingen in mijn wereld die ik nog niet heb aangepakt omdat ________________." Vul de lege plek in met een waarheid. "Ik ben er nog niet klaar voor om dat deel van mij onder ogen te zien." "Ik ben bang!" "Ik speel liever het slachtoffer!" "Ik geloof niet genoeg in mezelf!" Wat is de eerlijke reden die je tegenhoudt? Eerlijk zijn geeft ons alleen de kans om dingen te veranderen als we er klaar voor zijn.

Excuses are Camouflage

We zijn experts geworden in het camoufleren van situaties en waarheden in ons eigen leven. We zijn stiekem bedekt met zoveel camouflage dat we beginnen te geloven dat onze uitvluchten de waarheid zijn. Hoe giftig is dat? Erg giftig! Veel te veel mensen leven in hun ontkenningsbel en hebben een leven van camouflage opgebouwd.

We zijn veilig in de bel. De bel is ons land van fictie. We projecteren in onze bel wat we in de wereld willen zien. Onze bel is een perfect spiegelhuis dat projecteert wat we willen dat iedereen in ons ziet. Maar, zoals elk spiegelhuis, weerkaatsen we slechts een illusie die de wereld kan zien. Wie wil er nu echt een illusie zijn? Rook en spiegels hebben maar één plaats, in een goochelact, niet in iemands dagelijks leven.

Toon jezelf aan jezelf. Kijk eens eerlijk naar waar je bent, waar je wilt zijn en naar de excuses waarom je niet precies kunt zijn waar je wilt zijn. Het is tijd om de spiegel aan diggelen te slaan en de zeepbel te laten knappen!

Affirmaties om te proberen

Probeer deze affirmaties voor jezelf op te roepen om je te helpen je excuses te laten vallen en jezelf de kracht te geven om het leven te leiden dat je wilt!

Ik kies ervoor eerlijk en ruw tegen mezelf te zijn. Ik accepteer mezelf precies zoals ik ben, niet meer en niet minder. Ik neem de verantwoordelijkheid voor mijn excuses en besluit vandaag nog om ze te dumpen en toe te werken naar het leven dat ik wil en de persoon die ik wil zijn. Ik ben meer dan genoeg!

Ik kies ervoor om genoeg van mezelf te houden om alles in mijn leven te veranderen wat ik maar wil. Ik vind mezelf belangrijk genoeg om de nodige veranderingen door te voeren zodat mijn wereld wordt wat ik voor ogen heb. Ik heb dit, omdat ik meer dan genoeg ben, ik ben alles wat ik ooit zal moeten zijn!>

Over de auteur:

Adam Stone is een meester helderziende, medium, helderziende, helderhorend, energielezer, en genezer. Adam staat in contact met geesten en overleden dierbaren om gedetailleerd inzicht te geven in moeilijke levensvragen over liefde, relaties, carrière en levenspad. Als een geboren helderziende, verlicht Adam wat ongezien is. Adam is een tweeling-vlam expert.