Wilt u met een medium of paragnost praten?

Engelen en feeën: hoe bloesem therapie je kan begeleiden deze lente

Laat me je voorstellen aan je elementaire bloemtherapie metgezellen: feeën en engelen. Bloesem Therapie is een geneeswijze die werkt met verschillende bloesems, gebaseerd op kleuren, essentie, geur, uiterlijk en energieën. Bloesem Therapie wordt gebruikt voor de helende werking van de natuur, net als natuurgeneeskunde. Elke soort heeft een ander doel, om emotioneel en fysiek welzijn te bevorderen.

Laten we onze sessie samen beginnen! Laat je eerst aarden bij Moeder Natuur, die ons goddelijke vat is. Neem een minuut de tijd en sluit uw ogen, adem drie keer diep in, houd dit drie keer vast en laat het drie keer los. Vervolgens visualiseert u wortels die als ranken van de bomen uit de bodem van uw voeten groeien, wervelend naar de kern van Moeder Aarde. Zodra u de gesmolten lava in de kern bereikt, zult u langzaam terugkeren naar uw aardse, fysieke vlak. Centreer jezelf door je rechterhand over je linkerknie te leggen, en je linkerhand over je rechterknie. Raak heel langzaam de onderkant van je enkels aan, kom langzaam omhoog en open je ogen.

Ten slotte, laten we beginnen de Feeën aan te roepen. Zij zijn fantastische bondgenoten. Als u een foto kunt afdrukken van een Fee, pak een Fee beeldje, of visualiseer gewoon dat de Feeën je heilige ruimte binnenkomen, dat zal de intentie zetten van wat je graag zou willen dat er deze lente gebeurt. Je wilt hand in hand werken met de Feeën en de bloemen die je uitkiest omdat het hun thuis is in het elementaire koninkrijk. Je zult de feeënenenergie voelen en vanuit je ooghoeken een twinkeling van feeënstof en witte fonkelingen zien. Je verlangens zullen zich met de snelheid van het licht manifesteren.

Engelen zijn onze liefdevolle metgezellen, betrokken bij het helpen van ons in elk aspect van ons leven. Ze bevinden zich in je eigen bloementuin, aan de oceaan in de sprieten van wilde bloemen, in de natuur in de velden van de bergen, en in een vaas met bloemen op je heilige altaar. Ze zijn zo blij en hun beker vloeit over als je besluit om met Bloesem Therapie te werken. Als je je geroepen voelt, vraag dan om hulp bij het kiezen van een bepaalde bloem om je te helpen een specifieke situatie te helen. De Engelen zullen je helpen de juiste bloemen voor je te kiezen. Je kunt nooit fout gaan in je keuze! De Engelen zullen met de hulp van bloemen meer spirituele, emotionele en fysieke schoonheid brengen.

Metafysische problemen kunnen ook worden opgelost met bloesemtherapie. Het kan je psychische vaardigheden en je spirituele praktijk te verdiepen. Bloemtherapie readings geven richting en begeleiding aan jou, je cliënten en je dierbaren. Alleen al het kijken naar een foto van een bloem, het baden met specifieke bloemblaadjes en het zitten naast een bepaalde plant is een prachtige manier om met bloemenenergieën te werken.

Ik hield vooral van de film "Wrinkle in Time", waarvan het thema hoop en liefde was. De scène waarin de bloemen de kinderen helpen hun vader te vinden, was heel ontroerend. Zodra de kinderen de bloemen aanriepen, kwamen ze tot leven en praatten ze met hen, op een hoge, sprankelende toon. De bloemen hadden zoveel te zeggen! Als je genezing nodig hebt in je leven, luister dan goed - de bloemen zullen tegen je terug praten en je leiding geven. De bloemenfeeën hebben zijdezacht, sluik haar, zwart of donkerbruin en soms blond.

Wanneer je contact maakt met een bloem, hebben ze elk hun eigen specifieke energie. Ze zijn bijna te vergelijken met bepaalde aartsengelen. Elke aartsengel heeft een bepaalde kleur aura, als je wordt geleid om je met aartsengelen te verbinden met bloemen op basis van hun kleur.

Aartsengel Ariël: Lichte tint roze

Aartsengel Jeremiel: Diep aubergine paars

Aartsengel Chamuel: Licht Groen

Arngel Uriel: Geel

Arngel Metatron: Violet, strepen in zeeblauw

Arngel Zadkiel: Indigoblauw

Arngel Raziël: Alle prisma's van de regenboog

Achangel Jophiël: Diep Roze

Achangel Azraël: Zeer lichtgeel

Achangel Michael: Koningsblauw

Achangel Raguel: Lichtblauw

Achangel Sandaphon: Turkoois

Agel Haniël: Blauwachtig wit

Gebed tot de Engelen en Feeën

Deliefste Engelen en Feeën, begeleid mij vandaag bij mijn werk en bij het selecteren van jullie helende bloemen. Ik wil de perfecte bloemen kiezen om mijn Goden en Godinnen te eren. Ik vraag jullie om mij te omringen met een bel van wit licht en mij eraan te herinneren om te spelen zoals de kinderen in "Een rimpel in de tijd". Ik heb diep respect en liefde voor alles wat jullie doen. Houd me gecentreerd en gegrond terwijl ik de bloemen aanroep die deze lente in bloei staan.

En zo is het. Amen.

Over de auteur:

Adored Angel (Desiree Szabo) is een engelentolk die een zacht licht werpt op de moeilijkste problemen in het leven. Haar achtergrond als helderziende is een formele opleiding als Master Instructor in Geïntegreerde Energie Therapie, en de Helende Engelen van het Energieveld. Ze beoefent haar werk sinds de vroege kinderjaren. Haar specialiteit is je te helpen het licht te zien, door gebeden, healingen, cellulaire engelenenergie en engelenkaarten lezingen.