Wilt u met een medium of paragnost praten?

De empowerment column: zelfbeheersing

Zelf-meesterschap is de staat van volledige vervulling. Vergeet nooit dat ons gemeenschappelijke doel in dit leven vervulling is. Het enige wat we willen in dit grote avontuur van het leven, is tevreden zijn,

♥ Emotioneel ♣ Mentaal ♦ Financieel en ♠ Spiritueel.

Voldoening komt van prestatie. Prestatie komt voort uit Juiste Actie. Juiste Actie komt voort uit Juist Denken, en de basis van Juist Denken is Juist Zijn. We beslissen hoe we willen zijn in elk geval. We kunnen een winnaar of een verliezer zijn, wat in de meeste gevallen meer te maken heeft met iemands houding dan met feitelijke resultaten. Hoe meer we zelfbeheersing hebben, hoe beter onze houding zal zijn.

Zelfbeheersing is het deel van jou dat reageert op alles wat er gebeurt. Hoe je reageert op alles wat er gebeurt, onthult je zelfdiscipline of zelfbeheersing en zelfbeheersing. Als er iets gebeurt, kunnen we er boos om worden of we kunnen er door worden geïnformeerd. Wat het ook is, het doet er alleen toe als of wanneer we het zeggen, anders heeft het geen macht om ons boos te maken, behalve de macht die we eraan overgeven.

Volledig zelf-meesterschap is de Hemel op Aarde die in ons individuele leven wordt bereikt. Om ons geboorterecht op te eisen en de Hemel op Aarde te ervaren, is simpelweg meesterschap vereist over de Vier Kleuren volgens de oude wetenschap van het standaardspel van 52 speelkaarten.

Meesterschap over de Vier Kleuren betekent dat we de onvoorwaardelijke liefde en het steeds groter wordende Geluk van Harten ♥, de Kennis en Intelligentie van Klaveren ♣, de Overvloed en Welvaart van Ruiten ♦, en de Volmaakte Gezondheid en Goddelijke Wijsheid van Schoppen ♠.

Je kunt dit, tenzij je erop staat jezelf ervan te overtuigen dat je het niet kunt. In de komende weken zullen we verder ingaan op specifieke methodes om meesterschap in elke kleur te bereiken.

Zelf-meesterschap is niet noodzakelijkerwijs iets dat je moet 'laten gebeuren', want op een dieper niveau is wat je in werkelijkheid doet 'toestaan dat het gebeurt'. Deze innerlijke staat activeert de Wet van Aantrekking achter de mensen die op dit moment tot je worden aangetrokken of de directe ervaringen die je hebt.

Onze zoektocht of ons individuele streven naar Zelf-meesterschap of om simpelweg het beste te zijn wat we kunnen zijn, kan alleen maar resulteren in het overwinnen van de noodzakelijke uitdagingen om van de gelukkigst mogelijke Levensstijl te genieten.

Eeuwige zegen,

♥♣♦♠

Author's Note:De boodschap van deze week is opgedragen aan Noelie Martin uit Las Vegas. Noelie is een zeer aanbiddelijke, inspirerende, mooie en spirituele aanwezigheid in mijn leven. Ze geeft les aan kinderen met speciale behoeften en straalt altijd het licht van de liefde uit, samen met haar hond Neva of met mij. Noelie, ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken dat je me in je leven hebt toegelaten. Ik ben helemaal onder de indruk van je.

Over de auteur:

Rev. Thabiti, bekend als adviseur Beyond Amazing op Keen, is een Persoonlijke Voorspellingsexpert bij die verlichte Richtinggevende Leiding geeft aan diegenen die willen genieten van een Superieur Voordeel over situaties en omstandigheden.

Klik hier om een reading te krijgen van Beyond Amazing vandaag!