Wilt u met een medium of paragnost praten?

De empowerment column: jouw krachtige aandacht

Jouw aandacht is het krachtigste goed dat je hebt. Het is zo krachtig dat als je je aandacht op de maan richt, je aandacht daar onmiddellijk is en sneller reist dan de snelheid van het licht! Een ander voorbeeld van de kracht van je aandacht is het feit dat je, op elk moment, de Maan onder je aandacht kunt brengen.

Ongetwijfeld kunnen we zeggen dat iets niet bestaat zolang het onze aandacht niet heeft bereikt. Energie stroomt waar de aandacht naartoe gaat. Ons leven is slechts een verhaal over de dingen die onze aandacht krijgen, of over de dingen waar we onze aandacht aan geven.

We kunnen niet alles controleren, maar we kunnen wel controleren hoe we op wat dan ook reageren en de manier waarop we reageren op dingen die gebeuren, onthult de waarheid op dat moment over ons niveau van spirituele volwassenheid of ons niveau van bewustzijn. We hebben geen controle over willekeurige gedachten die onze geest binnenkomen, maar we hebben wel controle over welke gedachten we onze aandacht geven en welke we simpelweg negeren.

Als je verdrietig, boos of depressief bent, komt dat door de dingen die je naar je eigen keuze onder de aandacht brengt. Je hebt altijd en overal het geboorterecht om je aandacht van iets af te leiden. Als je blij bent en geniet van een prachtig leven, dan komt dat opnieuw door wat je kiest om onder je aandacht te brengen.

Dit besef betekent dat blij of verdrietig zijn een krachtige en toch eenvoudige bewuste keuze is die we kunnen maken. Vreugde is de natuurlijke staat van de Ziel. Dit is de reden waarom we vragen: "Wat is er aan de hand?" of "Waarom zo'n lang gezicht?" als we niet vreugdevol zijn.

Jij bent de enige met de exclusieve macht om te beslissen wat wel en wat niet je aandacht zal krijgen. JIJ bent degene die bepaalt hoeveel van je aandacht iets wel of niet krijgt. JIJ zit te allen tijde aan het stuur. Houd je aandacht bij de dingen die het verdienen. Als "Tijd geld is" dan hebben we niets te verspillen! Wat jou beïnvloedt zijn alleen die dingen die jouw aandacht krijgen.

De volgende keer dat je iemand tegenkomt die zich down voelt, merk dan gewoon op hoe ze weigeren los te laten waar ze hun aandacht op gericht hebben, en dit is waarom ze van streek zijn. De gedachten en ideeën die je aandacht krijgen, komen voort uit onze keuzes.

Vraag jezelf af: "Brengt dit me dichter bij mijn doelen?" voordat je er je aandacht aan geeft of je tijd blijft verspillen. Geef je krachtige aandacht alleen aan gedachten, mensen en dingen die de eer waard zijn. Het doel van het leven is de uitbreiding van geluk. Je leven is een kostbaar geschenk. Geniet er ten volle van.

Eeuwige zegeningen,

♥♣♦♠

Auteursopmerking:De boodschap van deze week is opgedragen aan mijn geliefde vriendin Naomi Corbett Kelsall uit Ierland, die nu met haar man in Florida woont. Naomi is een superpresteerder die een groep op Facebook heeft opgericht die momenteel bijna 20.000 leden heeft die graag Tarotkaarten krijgen en Intuïtieve Kunst lezingen. Zij is een levende belichaming van liefde, wijsheid en licht. Naomi is er altijd voor me geweest met overvloedige steun en daarom is het nodig om haar vandaag op dit enorme platform te eren voor al haar onbaatzuchtige diensten aan de mensheid.

Over de auteur:

Rev. Thabiti, bekend als adviseur Beyond Amazing op Keen, is een expert op het gebied van persoonlijke voorspellingen die verlichte richtlijnen geeft aan mensen die een superieure voorsprong willen hebben op situaties en omstandigheden.

Klik hier om een lezing te krijgen van Beyond Amazing vandaag!