Wilt u met een medium of paragnost praten?

De empowerment column: de kracht in jou

Onder onze verschillen aan de oppervlakte zijn we ALLEMAAL EEN en hetzelfde. Als we zeggen "Ik ben blank" of "Ik ben zwart" of "Ik ben man" of "Ik ben vrouw", dan is het dezelfde 'Eeuwige Ik Ben' die zich uitdrukt en openbaart.

In jou is je persoonlijke verbinding met de 'Ik Ben Aanwezigheid'. Deze 'Ik Ben' zegt: "Kijk naar mij, want ik ben je bron en ik ben je voorraad. Breng al je zware lasten tot Mij en Ik zal je rust, herstel en genezing geven" "Ik ben die aanwezigheid die nooit afwezig is. Ik ben dichter bij je dan je ademhaling en dichterbij dan je handen en voeten. Je kunt Mij vinden terwijl Ik op je wacht in de stilte en de stilte van je Ziel."

Elke planeet is precies waar hij hoort te zijn op het exacte tijdstip dat hij daar hoort te zijn. Dit is de reden waarom wetenschappers ons niet alleen kunnen voorspellen of vertellen hoeveel jaar vanaf nu, welke dag en tijd er een zonsverduistering zal zijn, maar ze kunnen ons ook vertellen waar op Aarde het beste zicht op zal zijn. Elke dag bewijst de stipte zonsopgang dat de Volmaakte Orde de baas is, of we dat nu leuk vinden of niet. Het zoekt niet onze goedkeuring of toestemming om te zijn wat het is of te handelen zoals het doet. Stress wordt veroorzaakt door in strijd te zijn met wat is. De volgende keer dat je op het toilet zit is een goed moment om je te herinneren dat datgene waardoor je daar zit ook het hele Universum regeert, en het kan je niet schelen wat je denkt of gelooft, en daarom moet je daar gaan zitten en dit feit respecteren.

Laat elke aardbeving, tornado en orkaan een herinnering zijn dat de mens of de mensheid hier op Aarde niet de touwtjes in handen heeft. In feite is de mens op de vlucht voor tsunami's en vulkanische explosies in hemelsnaam. Daarom moeten we alle onzin die mensen ons proberen wijs te maken negeren, en ons overgeven aan de realiteit van ALLE bestaan: "Laat Uw Wil geschieden". Wij maken de regels van het universum niet, maar we kunnen ervoor kiezen om ze na te leven of de consequenties te aanvaarden.

Manifesteer het leven dat je verdient met de begeleiding van een helderziende reading. Bel of chat vandaag nog!

De Wet van het Universum

De regels zijn er om te dienen en niet om te straffen. Als we bijvoorbeeld de schakelaar omzetten, moet het licht aangaan, ongeacht wie de schakelaar omzet, zolang alles maar in overeenstemming is met de regels van het universum. Het maakt niet uit of je een Moslim bent of een Boeddhist, een man of een vrouw, het licht moet branden omdat Universele Wetten Allen moeten dienen. Als het licht niet aangaat, of als het dan niet werkt, betekent dit dat de integriteit ergens is verbroken.

Het Universum kan zijn eigen Wet niet overtreden. Als je tomatenzaad plant, krijg je tomaten en geen wortels. Als je de dingen doet die mensen rijk maken, zul je rijk worden, en als je de dingen doet die mensen arm maken, zul je arm worden.

Je leven is je grootste leraar, en dit is wat je heeft geleid om dit op dit perfecte moment te lezen, zodat je vrijheid kunt ervaren, openbaring of een inzichtelijk 'Ah Ha'-momentet kunt hebben. Je bent geen gevangene van de omstandigheden, want jij creëert omstandigheden. Je bent gemaakt naar het beeld en de gelijkenis van iets dat magnifiek is. De enige manier voor jou om ergens een gevangene van te zijn betekent dat je je macht moet overgeven of opgeven wat tegen je

Het ontvangen van Liefde en Waarheid

Er is een Liefdesintelligentie die het Universum bestuurt en dit is de reden waarom we genezen. Ongeacht wat er eerder is gebeurd, zal de toekomst het resultaat zijn van betere keuzes die we nu maken. We eisen nu de macht op die ons geboorterecht blijft. We herinneren ons dat ons leven een geschenk is om van te genieten, en niet een of ander ingewikkeld probleem dat opgelost moet worden. De Gever en Voorziener van alle Dingen heeft ons meer gegeven dan we weten wat we ermee moeten doen. Twijfel belemmert ons vermogen om de constante stroom van prachtige wonderen te zien die overal plaatsvinden. Zodra de twijfel is weggenomen, kun je verwachten meer goeds te ervaren dan je je kunt voorstellen.

We openen nu ons hart en onze geest om ontvankelijker te zijn en bereid om ons te laten leiden door de absolute waarheid die zich altijd aan het openbaren is. We zijn niet boos op de waarheid, we omarmen en accepteren haar. We proberen haar niet te dwingen te zijn wat ze niet is.

De waarheid bevrijdt ons door ons te bevrijden van de verkeerde overtuigingen die we gevangen hebben gehouden en die ons vermogen blokkeren om van het geschenk te genieten en te zien hoe goed het leven werkelijk is. De reden waarom we elke dag zeggen "Alles is goed" en "Het leven is goed" is omdat "In den beginne zag God het en zei "Het is goed" en sindsdien is er niets veranderd.

Eeuwige zegen,

♥♣♦♠

Author's Note:De boodschap van deze week is liefdevol opgedragen aan Awbrey Beard en de leden van haar Facebookgroep 'Spirituele genezers' die inmiddels meer dan 100.000 leden heeft en nog steeds groeit. Awbrey is een van de die zo'n voortreffelijk werk heeft geleverd door de leden kracht, hoop en steun voor elkaar te geven, dat we haar willen eren en erkennen voor al het goede dat ze elke dag in het leven brengt. Awbrey, ik wil je persoonlijk en publiekelijk bedanken voor alle steun die je me hebt gegeven. Je bent een lichtend voorbeeld dat de weg wijst in het delen van waar het bij Empowerment om gaat.

Over de auteur:

Rev. Thabiti, bekend als adviseur Beyond Amazing op Keen, is een Persoonlijke Voorspellingsdeskundige die verlichte richtinggevende aanwijzingen geeft aan diegenen die willen genieten van een Superieur Voordeel over situaties en omstandigheden.

Klik hier om een reading te krijgen van Beyond Amazing vandaag!