Wilt u met een medium of paragnost praten?

De empowerment column: vertrouw op het proces

Er is iets dat ervoor zorgt dat elke planeet is waar hij hoort te zijn op het exacte tijdstip dat hij daar hoort te zijn. Deze Perfecte Orde achter alles is de reden waarom het onmogelijk is dat de zonsopgang ooit te laat komt. Perfecte Orde is waarom je dit nu leest. Hoe meer we begrijpen dat de Volmaakte Orde het hele Universum bestuurt, des te gemakkelijker wordt het om het Proces te Vertrouwen.

Een eikel die in de aarde is geplant, begrijpt misschien niet waarom zijn muren afbreken of waarom alles uit elkaar lijkt te vallen, maar wat er in werkelijkheid gebeurt, is dat er een machtige eik krachtig van binnenuit tevoorschijn komt. Dit is het perfecte proces dat hij volgens de basiswetten van de natuur moet doorlopen.

Dagen voordat een kip wordt geboren, voelt het kuiken zich elke dag ongemakkelijker in het ei, totdat er uiteindelijk een pik wordt gegeven die een gat in de schaal slaat. Dan komt er licht van buiten naar binnen en blijft het kuiken zich een weg naar buiten pikken, totdat het in een heel nieuw paradigma terechtkomt. Als we in dit geval proberen het kuiken te vroeg uit het ei te helpen, zullen we het doden omdat het zijn natuurlijke ontwikkelingsproces moet doorlopen terwijl het de spieren opbouwt die nodig zijn om te overleven.

Het is ook dezelfde regel als wanneer een rups een vlinder wordt. We vertrouwen op het proces en laten het zijn gang gaan, omdat het de wil of de manier van Moeder Natuur is.

Om het proces perfect te laten werken, is tegenslag absoluut noodzakelijk. We kunnen niet inademen zonder uit te ademen, niet blij zijn zonder verdrietig te zijn, of plezier hebben zonder pijn. Tegenspoed bestaat niet om u boos te maken, teleur te stellen of je naar beneden halen. Tegenspoed bestaat om je op te bouwen en/of te versterken tot de Grotere Jij die je op het punt staat te worden. Duwen of trekken tegen weerstand of tegenspoed is hoe we sterkere spieren opbouwen in de sportschool. Tegenspoed bouwt kracht en ontwikkelt karakter.

Omdat je alleen maar meer en nooit minder van je ware zelf kunt worden, betekent dat er op dit moment een 'Nieuwe Jij' aan het ontstaan is. Laat je daarom niet te veel afleiden door de geboortepijnen, anders mis je de schoonheid van de geboorte. De geboorte pijnen of blauwe plekken zijn onderdeel van het proces. We vertrouwen het proces omdat we weten dat datgene wat het Leven bestuurt precies weet wat het aan het doen is en dat al doet sinds het begin der tijden.

Jouw Leven is je grootste leraar (die opereert binnen een perfecte orde) die nooit een fout zal maken door je in de perfecte situaties en omstandigheden te brengen die nodig zijn om je spiritueel te laten ontwaken of je naar hogere staten van bewustzijn te brengen.

Het is nu tijd om verder te gaan en het bewustzijn van het Al Goede te vermenigvuldigen!

Eeuwige zegen,

♥♣♦♠

Author's Note:De boodschap van deze week is opgedragen aan mijn prachtige geliefde vriend Bob 'Tony' Ching uit Hawaii en Las Vegas. Tony is een super rolmodel die zoveel mogelijk mensen helpt om een welvarend, gezond, gelukkig en succesvol leven te hebben. Hij is een groot voorstander van fysieke fitheid en zijn overduidelijke liefde voor iedereen is de reden waarom degenen die het dichtst bij hem staan zeggen: "Hij is iemand die nooit een vreemde heeft ontmoet." Tony, je hebt waarschijnlijk geen idee hoeveel je voor zovelen van ons betekent. Er wordt meer van je gehouden en je wordt meer gewaardeerd dan je zelf weet. Blijf het Licht van het Eeuwige Leven schijnen dat geworteld is in en geregeerd door, de kracht van liefde.

Over de auteur:

Rev. Thabiti, bekend als adviseur Beyond Amazing op Keen, is een Persoonlijke Voorspellingsexpert op die Verlichte Richtinggevende Leiding geeft aan diegenen die willen genieten van een Superieur Voordeel over situaties en omstandigheden.

Klik hier om een lezing te krijgen van Beyond Amazing vandaag!