Wilt u met een medium of paragnost praten?

De empowerment column: over die stormen

Laten we nu even samen stilstaan bij het onbetwistbare natuurlijke feit dat er stormen zullen blijven komen. Het is ook belangrijk om ons de manier te herinneren waarop onze voorouders ons hebben geleerd hoe we moeten reageren. Wat zij deden was grotten binnengaan voor veiligheid of bescherming en geduldig wachten, begrijpend dat de storm voorbij zal gaan en dat schoonheid, nieuwe kansen, genezing en gelukkige, zonnige dagen altijd zullen terugkeren. Vaak is er na een grote storm enige schade, vernietiging of zelfs volledige verwoesting van alles wat zij hadden opgebouwd.

Wanneer er verwoesting plaatsvond, waren onze voorouders nooit slachtoffers of slachtoffer-denkers over het schijnbare verlies van materiële zaken, maar waren zij in plaats daarvan dankbaar voor de gelukkige en gezegende gelegenheid om de reis in de uitgestrekte avonturen van het Leven voort te zetten, terwijl zij een nieuwe toekomst opbouwden die beter en sterker zal zijn dan voorheen. Zij wisten dat het onmogelijk is dingen te verliezen die ons in de eerste plaats niet toebehoren. Anders denken of geloven wordt de 'Illusie van Bezit' genoemd. Het is een illusie omdat niets ons toebehoort, maar we behoren allemaal tot deze wereld en moeten ons houden aan de regels die ons bestaan bepalen.

We krijgen mensen om van te houden en dingen om te gebruiken en denken nooit dat het andersom is rond. We mogen tijdelijk gebruik maken van en genieten van een grote verscheidenheid aan dingen, maar gehecht raken aan die dingen wordt duidelijk afgeraden door de natuur, omdat er onvermijdelijke stormen en veranderingen op komst zijn die uiteindelijk, in veel gevallen, onthechting zullen vereisen van een bezit of van de Illusie van bezit.

Onthechting is de diepe onderliggende boodschap hier als het gaat om het begrijpen van de betekenis van het bestaan van de storm. Onthechting komt bij ons allemaal op, vrijwillig of niet, op de een of andere manier. Schade door een brand of een sterfgeval bijvoorbeeld, is een gedwongen of onvrijwillige onthechting.

Elke begrafenis bewijst verder dat niets ons toebehoort. Je kunt zelfs naar de man in de kist toelopen en vragen: "Van wie is het nu, meneer? U dacht of dacht ten onrechte dat het uw huis was en uw auto en uw geld op de bank, dus van wie is het nu, nu u dood bent?" Hoe eerder we leren dat "Het niet van ons is", des te beter zal het met ons gaan, want onthechting komt eraan en is een zeer natuurlijke manier van leven.

Hoe eerder we ons vrijwillig onthechten, des te eerder maken we ook een einde aan de illusie van een ellendig gevoel van verlies. Onze onthechting van de Illusie van Bezit bereidt ons eenvoudigweg voor op elke storm.

Verzuivering van Pad is de Eerste Wet van de Natuur. Dit is waarom het regent, waarom er stormen zijn, waarom de winden waaien, waarom de rivieren stromen, en waarom wij verkouden worden. De natuur is altijd aan het schoonmaken, en schoonmaken is het smerigste werk dat er is (vraag het maar aan iemand die schoonmaakt). Stormen zijn intensievere momenten van schurende reiniging die ons losmaakt van dat wat niet langer nodig is. Onze lichaamstempel haalt bijvoorbeeld uit het voedsel dat we eten wat het nodig heeft en reinigt ons vervolgens door ons los te maken van de viezigheid die het als stinkend nutteloos afval weggooit.

Stormen kunnen zich op verschillende manieren manifesteren. Soms kan een storm een pad van vernietiging zijn. Een destructieve woedestorm is onze lelijkste verhitte ruzie. Een storm is een noodzakelijke planetaire stress- of spanningsontlading zoals bij een vulkanische explosie of aardbeving. Een storm is het centrum van een oproer. Onze ergste onvoorstelbare pijn is verwant aan een dodelijke storm. Een storm kan een van die dagen zijn waarop alles mis lijkt te gaan.

Waarom het op dit moment meer dan ooit van belang is om in ons kracht te blijven, is omdat dit bepaalt of we eindigen of een slachtoffer-verliezer worden of een triomferende winnaar. Een verliezer zit vol verwijten en excuses, terwijl de winnaar doorzettingsvermogen en vastberadenheid aan de dag legt bij het overwinnen van de tegenslagen die nu eenmaal komen door de stormen die moeten gaan liggen. We kunnen niet alles controleren, maar we hebben wel controle over onze reactie op wat dan ook en hoe we reageren op de stormen onthult waar we zijn in ons eigen niveau van volwassenheid, bewustzijn of spiritueel bewustzijn.

Eeuwig Zegeningen,

♥♣♦♠

Author's Note:De boodschap van deze week is opgedragen aan mijn geliefde vriendin Lori Chaffin, de Koningin der Diamanten. Zij was de uitgever en oprichter van de Nevada Wellness Directory en de Hawaii Wellness Directory. Ze eerde me eerder in mijn carrière door me in haar tijdschrift te laten zien, wat leidde tot eindeloos veel prachtige dingen. Vandaag de dag heeft Lori tienduizenden mensen die haar net zo liefhebben, waarderen en bewonderen als ik.

Over de auteur:

Rev. Thabiti, bekend als adviseur Beyond Amazing op Keen, is een Persoonlijke Voorspellingsexpert op die Verlichte Richtinggevende Leiding geeft aan diegenen die willen genieten van een Superieur Voordeel over situaties en omstandigheden.

Klik hier om een lezing te krijgen van Beyond Amazing vandaag!