Wilt u met een medium of paragnost praten?

De empowerment column: wis de fawg (angst, woede, zorgen, en gilde)

Het is nu tijd om alle FAWG op te ruimen die onze levende ervaring van Waarheid en Licht alleen maar vertroebelen en verduisteren. Zeg alstublieft: "Vanaf dit moment kies ik ervoor om geen enkele FAWG meer toe te staan om wortel te schieten in mijn ziel. FAWG staat voor Angst, Woede, Bezorgdheid en Schuldgevoel - en hoe eerder we er vanaf zijn, hoe beter!

FEAR staat voor Vals Bewijs dat Echt Lijkt. Angst is de afwezigheid van geloof. Angst betekent dat we onze macht weggeven aan dingen die geen macht hebben. We kunnen niet alles controleren, maar we kunnen wel onze reactie op alles controleren. De manier waarop we reageren op dingen die gebeuren, onthult de waarheid over ons niveau van spirituele volwassenheid en ons niveau van bewustzijn.

Woede is de meest destructieve kracht in elke relatie. De meeste depressies zijn in zichzelf gekeerde woede. Meestal is er sprake van gekwetstheid of een onderliggende pijn waar woede aanwezig is, maar woede is nog steeds een keuze. Woede is optioneel. Het brengt ons niet vooruit naar hogere vreugden en groeiend geluk als we ervoor kiezen boos te zijn. Boos worden helpt de situatie niet en lost het probleem niet op. Het laat alleen zien aan wie of wat we op dat moment onze macht weggeven. Niets kan je kwaad maken, tenzij jij het zegt. Wie jou boos maakt, verovert jou!

Piekeren is als bidden om wat je niet wilt. Bezorgdheid is denkbeeldig, het is niet echt en we verzinnen het. Op deze manier verspillen we kostbare energie en maken we onszelf gek. De verbeelding die in positieve zin wordt gebruikt is optimisme en de verbeelding in negatieve zin is bezorgdheid. Zorgen maken is ook volledig optioneel. De zon zal altijd op tijd opkomen, dus maak je geen Maak je geen zorgen!

Geschuld is niet constructief. Iedereen doet wat hij kan, gezien zijn individuele en unieke omstandigheden. Wij zouden niet anders zijn en dezelfde beslissingen nemen als we in hun schoenen zouden lopen en in dezelfde omstandigheden geboren zouden zijn en dezelfde leraren en dezelfde overtuigingen zouden hebben. Alles wat je kunt doen is je best doen. Alles wat je kunt geven is je best. Zelfs als we ons best doen, hebben we altijd het gevoel dat we het beter hadden kunnen doen. Verspil je tijd niet aan "had gekund, had gemoeten en zou hebben", want dat werkt averechts. Door lessen te leren in plaats van je te wentelen in schuldgevoel, kom je op een hoger niveau van empowerment.

Je kunt een beter leven verwachten dat verbazingwekkend is naarmate je beter gaat leven zonder de aanwezigheid van FAWG. Vreugde is de natuurlijke staat van de Ziel. Dit is de reden waarom we vragen: "Wat is er aan de hand of wat is er mis?" wanneer we zien dat anderen niet genieten van het geschenk van het leven of van het leven.

Het doel van het leven is vervulling. Alles wat leeft, wil simpelweg bevredigd worden. Het doel van het leven is de uitbreiding van geluk. Je hoeft niet op zoek te gaan naar vreugde. Vreugde is overal omdat jij het met je meebrengt.

Je leven is je grootste leraar die nooit een fout zal maken door je in de perfecte situaties te brengen die nodig zijn om je te doen ontwaken. Sta je ervaringen toe om je verruimende bewustzijn te activeren en je grotere schoonheid, liefde en potentieel naar voren te brengen.

Je kunt alleen maar meer worden en nooit minder van je Ware Zelf. Je moet doorgaan, wat er ook gebeurt. Geen verwijten. Geen excuses.

Eeuwige zegeningen,

♥♣♦♠

Auteursopmerking:De boodschap van deze week is opgedragen aan mijn oude vriend Bruce Serra uit Beverly Hills, Californië. Bruce en ik ontmoetten elkaar op een spirituele school en zijn sindsdien als familie gebleven. Bruce is een super presteerder. Hij is de CEO van de Beverly Hills Asset Management Company. Hij heeft een succesvolle carrière opgebouwd in het verdienen van geld en het behouden van rijkdom voor bedrijven en mensen. Bruce is een zeer toegewijde echtgenoot en vader. Hij is een trouwe vriend en een inspirerende leider op het gebied van empowerment. Bruce is een succesverhaal van hard werkend doorzettingsvermogen en vastberadenheid van een man die verwijten en excuses volledig vermijdt. Ook - Gelukkige Verjaardag Bruce!

Over de Auteur:

Rev. Thabiti, bekend als adviseur Beyond Amazing op Keen, is een Persoonlijke Voorspellingsexpert bij die verlichte Richtinggevende Leiding geeft aan diegenen die willen genieten van een Superieur Voordeel over situaties en omstandigheden.

Klik hier om een lezing te krijgen van Beyond Amazing vandaag!