Wilt u met een medium of paragnost praten?

Eenvoudige manieren om te oefenen meditatie en mindfulness

Veel van mijn cliënten zijn geïnteresseerd in het nastreven van hun eigen verbinding met het Universum door hun intuïtie te verbeteren. Sommigen zijn gewoon geïnteresseerd in het veranderen van hun mentale patronen. Velen van ons hebben niet de tijd of het geduld om te zitten en te mediteren. Dit kan het gevolg zijn van vele verantwoordelijkheden, zoals werk, het grootbrengen van een gezin, relatieverplichtingen, enzovoort.

Hier volgen een paar oefeningen die je gemakkelijk in je leven en dat van je kinderen kunt opnemen:

Oefening 1:Als je onder de douche staat, denk dan aan goede gedachten. Stel je voor dat het water je geest en lichaam reinigt. Bedenk hoe alle stress, ziekte, negativiteit, angsten, wrok en angst worden weggespoeld en vervangen door vrede, goede gezondheid, positiviteit, liefde en vreugde. Dit is ook een goed moment om te praten met het Universum, God, Engelen, Jezus, of wie je maar bidt en tot wie je je aangetrokken voelt. Vraag waar je hulp bij nodig hebt of bedank voor wat je hebt. Wees dankbaar (dat is de beste houding).

Op zoek naar antwoorden? Bel of chat vandaag nog met een helderziende!

Oefening 2:Luister tijdens het woon-werkverkeer naar de geluiden van de natuur voorbij het verkeer, de claxons die toeteren en de auto's die rijden. Probeer de geluiden op te vangen van de bomen die hun bladeren laten schudden, het water dat door een beekje stroomt, de vogels die fluiten en de dieren die rondlopen. Dit zal je leren om je af te stemmen op het "lawaai" en je af te stemmen op het Universum. Je kunt dit moment ook gebruiken om met een Hogere Macht te praten of om dank te zeggen. Wees dankbaar.

Oefening 3:Probeer "visuele meditatie". Dit is wanneer Neem even de tijd om naar iets te kijken, of het nu de natuur buiten je raam is, een schilderij in je kantoor, een foto in je portemonnee, of iets anders wat je prettig en ontspannend vindt om naar te kijken. Neem 5 minuten de tijd, een of meerdere keren per dag, om "visueel te mediteren". Dit zal u helpen uw geest te ontspannen en tot rust te brengen. Mensen vergeten vaak de impact van wat we met onze ogen zien op ons onderbewustzijn. Wanneer we ons concentreren op het verbeteren van ons onderbewustzijn, kunnen een paar minuten al een lange weg afleggen. Het is ook een goed idee om een foto van iets wat je wenst (zoals een diploma, een nieuwe auto, een droomhuis, een droombaan, etc.) op je bureau of in je huis te bewaren. Manifesteer je gedachten.

Op zoek naar aanwijzingen over je toekomst? Doe vandaag nog een helderziende reading!

Oefening 4:Voor de kaarsliefhebbers onder u: u kunt uw favoriete geuren gebruiken om uzelf te centreren. Kaarsen zijn een uitstekende manier om je intuïtie te verbeteren. Steek 's avonds een kaars aan, bij voorkeur een witte. Het kan zo klein zijn als een theekaarsje, zorg er gewoon voor dat het veilig uit de buurt staat van iets brandbaars. Zodra je de kaars aansteekt, kijk je naar de vlam en sluit je je ogen. Probeer het beeld van de vlam in je geestesoog vast te houden. Blijf dit elke nacht oefenen. Hoe langer je de vlam in je geestesoog vasthoudt, hoe meer je je intuïtieve, meditatieve en focusactieve vermogen versterkt. Kijk naar binnen.

Oefening 5: Pak een doorzichtige plastic fles water en verwijder de verpakking. Gebruik een permanente blauwe stift en schrijf een boodschap voor die dag op de fles. Enkele van mijn favoriete dingen om te schrijven zijn: "Dit water is gezegend om de energie van liefde en positiviteit te ontvangen," "Dit water is gezegend om de energie van overvloed te ontvangen," en, "Dit water is gezegend met de energie om genezing te ontvangen." Dit werkt omdat water een zuiver en krachtig element is dat elke energie kan absorberen die je erin stopt. Door het water te zegenen en het vervolgens te drinken, zegen je jezelf en manifesteert de positiviteit zich. Blijf gehydrateerd.

Over de auteur:

AstroDevi is een professioneel helderziend medium, helderziende, helderhorenden, heldervoelenden, helderhorenden, kanaliseerders, remote viewers en numerologen die ook Vedische astrologie in haar werk gebruikt. Ze heeft meer dan 35 jaar ervaring. AstroDevi is gespecialiseerd in relaties, numerologie en wereldvoorspellingen. Maak vandaag nog contact voor begeleiding over uw toekomst en duidelijkheid over uw verleden en heden.

Krijg vandaag nog een reading met AstroDevi! Ontvang de