Wilt u met een medium of paragnost praten?

Omarm de uitdaging van verandering

De lente is gekomen met warmte en vriendelijkheid, het raakt ons tot diep in onze kern. We kunnen niet anders dan geraakt worden door de cycli van de natuur. We zijn één met deze ongelooflijke universele dans van de natuur.

Als we kijken naar het ontluiken van de prachtige lentebloemen die door de weinige sneeuw van dit jaar heen piepen, kunnen we het niet helpen om aan onze eigen vernieuwing te denken. Het is tijd voor nieuwe gedachten en een nieuw begin, voor het loslaten van alles wat ons in de tijd heeft vastgezet.

Het belangrijkste deel van ons leven is onze band met anderen. Onze relaties zijn een weerspiegeling van wie we van binnen zijn. Dit zijn de moeilijkste lessen die we ooit zullen meemaken. Al onze relaties, of het nu als ouder of echtgenoot, kind of vriend, of zelfs als tegenstanders is. Deze ervaringen helpen ons onszelf te begrijpen en te groeien. Het maakt niet uit of ze een minuut of een heel leven duren, ze worden een deel van ons en vormen ons tot wie we op dit moment zijn.

Waarom is het dan zo moeilijk om afstand te nemen van een schadelijke relatie? Is het omdat we eraan gewend zijn geraakt? Verdienen we niet beter? Zijn we bang voor het onbekende? Zijn we zo diep in elkaar geslagen dat we niet meer kunnen opstaan? Welke combinaties van deze zijn van toepassing? Schuldgevoel? De behoefte om te herstellen of te zorgen voor de misbruiker? We blijven onszelf vertellen dat deze relatie voor niemand goed is, maar we blijven. Verandering is altijd een uitdaging.

Wat als we zouden beginnen met het maken van een plan? Wat als we het pad voor ons konden zien terwijl de wolken optrekken? We wachten op dat moment van drastische verandering waar we weg kunnen lopen, een nieuw persoon voor altijd veranderd. We zijn geen pionnen van de natuur of het leven. Neem een besluit en maak dan een plan. Wat zijn uw opties? Vaak nemen we onze beslissingen op basis van informatie die we nog niet hebben. Zoals: over een jaar is het makkelijker om te vertrekken of over twee jaar is het geld beter. Er zijn zo veel variabelen tussen nu en dat moment in de toekomst. Je hebt dus alle informatie nodig om een goede beslissing te kunnen nemen.

Er is alleen het Nu. Hoe zijn de dingen in het nu en hoe zou u willen dat ze waren? Dit is uw realiteit, nu. Jij hebt die informatie. Alleen jij weet hoe je je voelt. Alleen jij weet wat je wilt veranderen. Als je het Nu kunt vatten, kun je je opties zien en een nieuw pad creëren naar waar je wilt zijn.

Soms moeten we erop vertrouwen dat we in harmonie zijn met deze ongelooflijke cyclus van het leven. Het ergste is de dingen hopeloos te laten voortduren. Neem dus wat tijd. Maak een lijst van je opties, van de opties die je kunnen helpen en van de opties die je gevangen houden, en kijk naar wat je in jezelf moet veranderen om die veranderingen door te voeren. Het is een proces. Zodra je het heft in handen neemt, verandert alles. Hoe je over jezelf denkt is als een gigantische magneet. Het zal terug aantrekken waar je mee resoneert. Het zal de energie terug aantrekken die je uitzendt. Dus het kan zo simpel zijn als te zeggen tegen jezelf "Ik ben één met alle dingen" en die energie in jezelf creëren. "Ik ben in perfecte harmonie in het Nu". Neem rustige momenten om deze energie te voelen. Het kan beginnen als slechts een sprankje of een klein groen knopje dat door dat laatste stukje sneeuw heen komt. Laat het opbloeien. Het zal groeien. Je realiteit om je heen zal zonder enige moeite veranderen. Het zal reageren op de energie waarmee je resoneert in het Nu.

Dus kijk naar binnen naar die prachtige lentebloem die door de bevroren duisternis heen begint te groeien. Sta jezelf toe om tot bloei te komen.

Over de auteur:

Mijn vroegste herinneringen zijn die van geesten om me heen. Ik groeide op met een gevoel van deze geesten om me heen en communiceerde mijn hele leven met ze. Dit is het kanaal dat ik gebruik om anderen te leiden. De duidelijkste boodschappen komen wanneer dat het meest nodig is in elke situatie, of het nu gaat om het vinden van iemand of een relatie.