Wilt u met een medium of paragnost praten?

De geschiedenis van kaarsen magie

stellen je in staat om een machtige kracht aan te boren voor manifestatie, genezing en het beantwoorden van gebeden. Kaarsen zijn een van de beste waarzeggerij instrumenten om je geest te richten op positieve intenties. Wanneer je in een kaars staart, kun je je gemakkelijker op je verlangens concentreren. Een belangrijke opmerking - Wanneer je met kaarsen werkt, is het van cruciaal belang om een heldere geest te hebben. Het is ook van vitaal belang om je gebeden en intenties uit te voeren vanuit een plaats van liefde, dus we smeken je om nooit engel magick kaarsenceremonies uit te voeren terwijl je boos of wrokkig bent. Je intenties zijn het belangrijkste ingredi├źnt wanneer je met kaarsen werkt.

De geschiedenis van kaarsen in spirituele praktijken

Archeologen hebben in Egypte bewijzen gevonden van kaarsenhouders die dateren uit de 4e eeuw v.Chr. Het vermogen om licht en licht te dragen was een zeer belangrijke ontdekking in de geschiedenis van de beschaving, en de oude Egyptenaren maakten de eerste bekende kaarsen door riet in dierlijk vet te dompelen. Toen deze ruwe kaarsen eenmaal hun taak hadden volbracht, vond men het belangrijk de brandtijd te verlengen. De eerste mensen ontdekten dat hout tot lonten kon worden gedraaid om het branden te verlengen.

De kaarsen die in het oude Rome voor religieuze doeleinden werden gebruikt, waren gemaakt van gevlochten plantaardig hout dat in talg, was of andere harsachtige stoffen was gedoopt. Tot de 15e eeuw voor Christus werden alle kaarsen in de katholieke kerk gemaakt van bijenwas, een soort geurloze vaste kerosine. Dit is bijzonder nuttig voor geurkaarsen, omdat parafine gewoonlijk zonder zwarte rook brandt en geen van de de geur die geassocieerd wordt met bijenwas. De meeste huishoudens, tempels en kerken gebruiken kaarsen. Dit relatief eenvoudige stukje technologie is vandaag de dag nog net zo levend als in de oudheid.

Op zoek naar antwoorden? Bel of chat vandaag nog met een helderziende!

U hoeft maar naar de gewone verjaardagstaart te kijken om te beseffen dat de kaars nog lange tijd bij ons zal zijn in rituele praktijken. Ceremonies bij kaarslicht hebben doorgaans een meer plechtige en waardige uitstraling dan onze dagelijkse bijeenkomsten. Thomas Edison schepte ooit op dat de elektrische gloeilamp zo goedkoop zou worden dat alleen de rijken nog kaarsen zouden kopen. Hij kon niet vermoeden dat honderden religieuze families, ongeacht hun economische achtergrond, gulzige kaarsverbruikers zijn. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit of de kaars wordt gebruikt voor een joods lichtfeest, een katholiek gebed of een wicca-proces - de kaars kent geen kunstmatige grenzen... hij doet gewoon zijn werk.

Over de auteur:

Geadoreerde Engel (Desiree Szabo) is een engelentolk die zacht licht werpt op de moeilijkste problemen in het leven. Haar achtergrond als helderziende is een formele opleiding als Master Instructor in Geïntegreerde Energie Therapie, en de Helende Engelen van het Energieveld. Ze beoefent haar werk al sinds haar vroege jeugd. Haar specialiteit is om je te helpen het licht te zien, door middel van gebeden, healingen, cellulaire engelenenergie en engelkaart readings.

Krijg vandaag nog een reading van Adored Angel! Klik hier voor een lezing.