Wilt u met een medium of paragnost praten?

Chinees nieuwjaar, jaar van de hond

Het komende Chinese Nieuwjaar begint op 16 februari en 2018 is het Jaar van de Hond. De welwillende en onbaatzuchtig loyale beste vriend van de mens heeft dit jaar veel voor je in petto, en als je er meer over leert, kan dat de weegschaal van het leven in jouw voordeel doen doorslaan. Dit jaar zal je lot en fortuin direct verbonden zijn met de energie die je besteedt aan het maken ervan, dus wees bereid om je mouwen op te stropen. Het Jaar van de Hond 2018 is een jaar van uitdagingen, veranderingen en hoop. Weinig dingen zullen vanaf het begin eenvoudig lijken, maar als je jezelf eenmaal op gang hebt gebracht, wordt het steeds gemakkelijker om door te gaan.

Dit Jaar van de Hond Uitgelegd

Het Jaar van de Hond 2018 is een bruin aarde-hondenjaar. Hoewel we je hier niet zullen lastigvallen met een volledig Chinese dierenriem overzicht, is dit specifieke onderscheid belangrijk om te begrijpen welke impact het Jaar van de Hond op je zal hebben. De bruine aarde hond is een wilde hond geassocieerd met bergen en de Yang aarde. De bergen, in dit geval, vertegenwoordigen potentiële uitdagingen die waarschijnlijk talrijk zullen zijn dit jaar, met het voorbehoud dat, eenmaal beklommen, u echt beloond zult worden. Een wilde hond heeft zijn verstand en doorzettingsvermogen nodig om te overleven, en deze eigenschappen zullen zeer belangrijk zijn om uit de problemen te blijven. De aarde zorgt ook voor een stabiliserende factor die succes betekent zolang je op koers blijft. Kortom, dit jaar zal niet gemakkelijk zijn, maar je zult meer winnen dan je Als je volhardt in het aangaan van uitdagingen, krijg je een eerlijke beloning.

Goed geluk in het Jaar van de Hond

Als je hoopt op goed geluk in het Jaar van de Hond, heb je geluk, op voorwaarde dat je niet te lui bent om er wat moeite voor te doen. Voordat de gewoonte om poeperds te vertroetelen zo'n hoge vlucht nam, moesten onze harige vrienden werken voor hun eten en dit Jaar van de Hond wil terugkeren naar zijn wortels. Voor risicovolle financiële ondernemingen moet u kieskeurig zijn in uw beslissingen, en er vervolgens hard aan werken. Onthoud, dit is niet het jaar voor u om achterover te leunen en uw plannen zichzelf te laten drijven; een slapende hond kan de investering van zijn baasje niet beschermen. Dit gezegd zijnde, moet u op uw instinct vertrouwen en niet meer hooi op uw vork nemen dan u in één keer aankunt.

Als u uw voornemen om 2018 gezonder te beginnen al bent begonnen te laten schieten, is het Jaar van de Hond misschien net wat u nodig hebt om uw vastberadenheid te vernieuwen. Dit is het ideale jaar om uw ongezonde gewoonten te zuiveren en te werken aan een gezondere u. Als de positieve vooruitzichten voor de geleverde inspanningen niet genoeg zijn om u in beweging te krijgen, dan zijn de gevolgen van het nalaten daarvan dat misschien wel. Helaas, degenen die nalaten om aandacht te besteden aan hun huidige gezondheidsproblemen kunnen verwachten dat ze spiraal uit de controle in een staat veel erger. Als je echt het beste uit dit jaar wilt halen, kan feng shui het puzzelstukje zijn dat je ontbreken. Overweeg om een adviseur van Keen te raadplegen voor een feng shui-lezing, zodat u helemaal klaar bent voor het Chinese Nieuwjaar.

Dingen om in de gaten te houden in het Jaar van de Hond

Niet alle dingen zijn voorbestemd om goed te gaan dit jaar. Zoals eerder gezegd, is dit in feite een jaar van uitdagingen en, ondanks het geluk dat degenen die ze aangaan te wachten staat, is het belangrijk om te weten wat je kunt verwachten. U moet dit jaar voorzichtig zijn met uw sociale relaties, want die kunnen heel gemakkelijk afglijden naar negativiteit. Sommigen kunnen proberen misbruik te maken van uw blinde vertrouwen en volledige toewijding; voorkom dat u in deze val loopt door waakzaam en kritisch te blijven. Geduld en empathie zullen van het grootste belang zijn om het gekibbel binnen de perken te houden en te voorkomen dat u uw dierbaren afsnauwt. Eenzaamheid zal dit jaar zowel frequent als bitter zijn als je de fout maakt om je vrienden en familie weg te jagen.

Zichzelfzuchtig gedrag is niet kenmerkend voor de hond en kan resulteren in ongeluk en permanent geruïneerde relaties. Zelfs uw onbaatzuchtigheid moet aan de lijn worden gehouden, want de onbaatzuchtige hond mag dan wel foutloos loyaal zijn, maar dat betekent zeker niet dat hij altijd gelukkig is! Jezelf geestelijk, emotioneel en lichamelijk gezond houden zodat je anderen kunt helpen is geen egoïstische daad. Laat anderen u niet beschamen om te verwaarlozen wat gedaan moet worden. Wees op de uitkijk voor grote veranderingen, zowel in je eigen leven als in de maatschappij als geheel. 2018 zal niet Het zal het jaar worden waarin u de vruchten plukt van al uw eerlijke inspanningen.

Een goede start maken

Als u een lange lijst met vervelende voorbereidingen vreest om klaar te zijn voor het begin van het Jaar van de Hond, dan zult u blij zijn te weten dat die niet bestaat. Honden zijn over het algemeen zorgeloos en gelukkig en ze spelen altijd alsof het hun laatste kans kan zijn. Nu is de tijd om ten volle van het leven te genieten en de planning en verantwoordelijkheden te laten voor wanneer u bereid bent ze aan te pakken. Dit jaar zal het leven niet bepaald vriendelijk voor je zijn als je pauzes neemt van je doelen of uitdagingen opgeeft. Daarom is het van het grootste belang dat je pas begint als je er klaar voor bent. Doe wat je het gelukkigst maakt, zoek nieuwe vrienden en bouw jezelf op in een mindset die gericht is op prestaties. De moeilijke dagen zullen sneller komen dan je denkt, maar nu is het tijd om te spelen.

Dit Chinese Nieuwjaar, Jaar van de Hond, zal even interessant als verjongend zijn. De belofte van grote veranderingen in de wereld om ons heen creëert een voelbare kracht van energie en opwinding. Er wachten zegeningen op hen die gebruik maken van hun sterke punten en ophouden een leven te leiden dat wordt gedicteerd door hun zwakke punten. Belichaam de vasthoudendheid, loyaliteit en dapperheid van de hond en u zult wellicht delen in de voorspoed die hem dit jaar te wachten staat. Wij wensen u een gelukkig en voorspoedig Jaar van de Hond.

Krijg een Chinese astrologie lezing voor extra inzichten over wat er in petto is voor u deze Chinese New Jaar!