Wilt u met een medium of paragnost praten?

De ladder van geluk: het beklimmen van de zeven chakra's door persoonlijke verzorging en zelfliefde

Een motto dat ik vaak tegen mezelf zeg is: "Er is niemand die ik liever zou zijn dan ikzelf." Ik weet zeker dat dit voor velen zou kunnen worden opgevat als een verwaande uitspraak, maar dit adagium heeft me in staat gesteld om de voordelen van het houden van mezelf op een zodanige manier te realiseren dat het me in staat heeft gesteld om mijn waarde te realiseren, zonder welke, daar ben ik heel zeker van, anderen niet in staat zouden zijn om de waarde van mezelf als mens te zien. We hebben allemaal waarde; voor sommigen van ons is het gemakkelijker die in onszelf te vinden, maar als we weten waar we moeten zoeken, zullen we de basis van de ladder vinden en die gebruiken om onze weg te beklimmen naar een belangrijk begrip van wie we zijn en wie we bedoeld zijn te worden. Heb jezelf lief, boven alles, en je zult begrijpen hoe je een ander kunt liefhebben. Want als je niet eens van jezelf kunt houden, hoe kan een ander dan liefde van jou voelen en die liefde in dezelfde mate beantwoorden?

Voor mijzelf heb ik dit gevonden door eerst een basisbegrip te krijgen van de zeven chakra's. Door een fundamentele openheid voor het innerlijke licht dat zich in ieder van ons kan weerspiegelen, ben ik in staat geweest een positie van geluk voor mezelf te creëren door waarde in mezelf te vinden. Dit heeft mij ertoe gebracht een leven op te bouwen met iemand die de sterkste verbinding met mij heeft gedeeld die ik ooit met een ander persoon heb gehad, de liefde van mijn leven.

Breng het leven tot stand dat je verdient met de begeleiding van een helderziende reading. Bel of chat vandaag nog!

Hoe cliché het ook klinkt, "het universum werkt op mysterieuze manieren." Dit is een uitspraak die ik mijn hele leven al hoor en die me op veel momenten heeft gefrustreerd. Maar door begrip te krijgen voor de synchroniciteit die het leven te bieden heeft, heb ik een openheid gecreëerd ten opzichte van het ontdekken van mijn eigen spiritualiteit en de posities van liefde die ik heb kunnen uitstralen nadat ik die diep in mijzelf had opgesloten. Voor mij begon deze reis niet met Chakra's, maar ik heb, door ze te bestuderen, een openheid gevonden voor de wereld om me heen waarvan ik echt het gevoel heb dat die er niet geweest zou zijn als ik niet open had gestaan voor de posities van spiritualiteit die ik ontdekte.

In deze serie wil ik mijn schrijven gebruiken om basisposities in het leven te laten zien die we allemaal hebben doorgemaakt, als een middel om hopelijk tot een pad van zelfontdekking te leiden. Om de functie, het doel en de positie van chakra's volledig te begrijpen, zou iemand twaalf levens nodig hebben. Ik wil duidelijk zijn, er zijn veel bronnen en vele, vele manieren om de Chakra's te beïnvloeden, waarvan de meeste niet in dit artikel te vinden zullen zijn; maar ik hoop dat dit in staat is enige begeleiding te bieden om de denkrichting van geluk te begrijpen en de eigenschappen die men zou kunnen overwegen voor zichzelf naar voren te brengen, om een groter niveau van openheid naar zichzelf te bereiken.

Hindoeïsme is afgeleid van het werk geschreven in het Sanskriet, een van de oudste geschreven talen ter wereld. Volgens het Hindoeïsme zijn de zeven Chakra's "wielen van licht" en heersen ze over verschillende punten in het lichaam en kunnen ze mentale en fysiologische belemmeringen in het lichaam veroorzaken, maar ze geven ook instructies voor het vinden van de juiste balans.

Over de auteur:

Psychic Draven Grey maakt sinds april 2004 deel uit van de Keen-gemeenschap. Hij heeft sinds 2000 professioneel readings gedaan. Hij gebruikt Tarot en Astrologie in combinatie met zijn natuurlijke vermogens van helderziendheid en empathie. Hij heeft een grote liefde in het helpen van anderen te vinden hun weg naar liefde en geluk.

Klik hier om een lezing te krijgen van helderziende Draven Grey!