Wilt u met een medium of paragnost praten?

Blijf in jezelf geloven

De lente is een van de mooiste seizoenen en herinnert ons eraan om verandering te omarmen en vooruit te gaan. Neem deze tijd om na te denken over de schoonheid van het leven dat je omringt.

De meeste mensen beginnen hun nieuwjaarsvoornemen in januari, maar je kunt op elk moment met een frisse start beginnen. Als je niet gelukkig bent in jezelf, verander dan je omgeving. Tijdens de wintermaanden hebben we de neiging om ons comfortabel te voelen met koel weer en donkere kleuren, maar dat seizoen is nu voorbij. Warm de energie om je heen op door heldere kleuren aan je huisinrichting of garderobe toe te voegen - het is tijd om uitdrukking te geven aan de eigenliefde die in je zit te broeien.

Vaak focussen we ons op de dingen die verkeerd gaan in ons leven zonder het goede te waarderen. Ik geloof dat elke ervaring een reden heeft, en niet zomaar toevallig is. Als je niet de baan hebt gekregen waar je op hoopte, de relatie waar je naar verlangde, of zelfs die goedkeuring voor een lening waar je op rekende, geef dan niet op. Misschien was het op dat moment niet voor jou weggelegd, maar dat betekent niet dat het niet zal gebeuren. Gebruik moreel redeneren om te bepalen wat werkelijk goed of slecht is voor je toekomst. Alles wat je verlangt kan gemanifesteerd worden door je perceptie te veranderen. Wees altijd dankbaar voor wat je nu hebt en onthoud dat goede dingen komen aan degenen die wachten. In het leven hebben we van nature de neiging om vertrouwen te stellen in mensen, spiritualiteit en/of religie, maar niet in onszelf.

Het komende kwartaal daag ik je uit om niet alleen vertrouwen te hebben, maar ook vertrouwen in jezelf. Jij bent de hoofdrolspeler in je leven en hebt elk aspect onder controle. Het is tijd om jezelf te belonen voor al je harde werk. Leer hoe je voordeel kunt halen uit je tekortkomingen door je zwakke punten om te zetten in sterke punten. Elke fout uit het verleden heeft wordt nu een les. Integreer spiritualiteit in je leven door je bewust te zijn van mogelijke gevolgen en je niet te richten op angst.

De wereld verandert voortdurend en het is aan ons om ons aan te passen. Verontschuldig je niet als je de tijd neemt om je energie weer op te laden. U bent niet verantwoordelijk voor het repareren van alles wat kapot is. Je hoeft niet te proberen om iedereen gelukkig te maken. Maar je hebt altijd een plicht tegenover jezelf, ongeacht de omstandigheden. Die plicht is het vinden van je innerlijke vrede en geluk, want je verdient het. Als je verder gaat op je levenspad, onthoud dan dat er niemand anders op de wereld is die precies op jou lijkt. Ik moedig je aan om voorwaarts te springen, die ijspegels van je af te schudden en uit te groeien tot die prachtige persoon die je verbergt! Veel geluk!

Over de auteur:

NewBeginnings31 is een ervaren empath en adviseur die haar gave van helderziendheid gebruikt om readings te geven. Ze biedt inzicht op gebieden als carrière, lot en relaties. Ze heeft altijd de energie van anderen om haar heen kunnen voelen en lezen sinds ze een kind was. NewBeginnings31 is ook zeer deskundig op het gebied van spiritualiteit en lucide dromen.