Wilt u met een medium of paragnost praten?

Blauwe aura betekenis & persoonlijkheid

Wat zegt je aura over je persoonlijkheid? Als je een blauwe aura hebt, kan het antwoord gecompliceerder zijn dan je denkt. Blauwe aura's worden vaak geassocieerd met kalme, gevoelige persoonlijkheden, maar gevoeligheid manifesteert zich op veel verschillende manieren, net zoals blauw er in veel verschillende tinten is. Jouw energie heeft iets belangrijks gemeen met de lucht en de zee, maar net als deze natuurlijke elementen kan ze stil of woelig zijn, helder of bewolkt. Dus, wat voor soort blauw bent u, en wat betekent dat voor uw dagelijks leven?

Lees wat uw specifieke type blauwe aura eigenlijk zegt over uw stemming, persoonlijkheid en geestelijk welzijn.

Wat is de basisbetekenis van een blauwe aura?

Voordat we ons gaan verdiepen in de verschillende tinten, is het handig om even te kijken naar de kleur blauw en de meest voorkomende betekenissen. In kunst en interieurontwerp is blauw een kalmerende kleur, psychologisch gekoppeld aan een gevoel van rust en ontspanning. In tegenstelling tot "warme" kleuren zoals rood en oranje, die emoties oproepen die net zo verhit zijn als de vlammen die ze produceren, is blauw een koele kleur die verbonden is met de kalmste elementen van de natuur - en de kalmste neigingen van de mensheid. Terwijl Rode aura's omgeven gepassioneerde, zelfbewuste mensen, blauwe aura's omgeven meelevende, intuïtieve mensen.

Natuurlijk kunnen deze eigenschappen op zeer verschillende manieren worden toegepast en onthuld, dus algemeen geldende uitspraken gelden meestal niet voor aura's van welke kleur dan ook. Aura's zelf zijn unieke elektromagnetische velden, die de geestelijke gesteldheid en de dominante chakra's weerspiegelen van de mensen die ze omgeven. Uw aura is eenvoudig gezegd een ovaalvormig veld van licht en vibratie dat de huidige toestand van uw fysieke, mentale en spirituele zelf laat zien. Het kan belangrijke waarheden over je leven en je stemmingen onthullen, en als je weet dat dit licht blauw is, heb je al een goede start gemaakt... maar je bent er nog niet helemaal. Weet je de kleur van je aura niet? Bel een helderziende adviseur op Keen om erachter te komen.

Wat zegt een blauwe aura over je chakra's?

Jouw dominante aurakleur komt meestal overeen met je meest dominante chakra. Met andere woorden, uw blauwe chakra is net zo dominant als uw aura blauw is. Elke chakra is verbonden met een andere kleur van de regenboog en een ander deel van je lichaam, van de rode wortel (onderlichaam) tot de violette kruin (hersenen). Dus, welke chakra is blauw, en wat betekent dat

De schildklier- of keelchakra, de vijfde van zeven chakra's, is verbonden met de schildklier en de kleur blauw. Als je een rijk, koningsblauw chakra hebt, ben je diep afgestemd op je keelchakra en dus op je stem. Het blauwe chakra, of keelchakra, is sterk verbonden met eerlijkheid, zelfexpressie, en goede spraak- en communicatievaardigheden. Hoe dominanter deze chakra, hoe groter de kans dat je deze vaardigheden en neigingen vertoont.

Welke tint blauw is je aura?

Elke kleur van de regenboog vertegenwoordigt eigenlijk een veelheid aan verschillende tinten en tonen, en hetzelfde geldt voor aura's. Tenslotte zijn deze velden een weerspiegeling van de mens als uniek en onvoorspelbaar wezen. Voordat u de betekenis van uw blauwe aura echt kunt beoordelen, moet u vaststellen hoe donker of licht uw aura is en waar de specifieke tint ervan in het kleurenspectrum valt.

Om te beginnen: is uw aura echt blauw, of neigt deze naar groen of indigo in het kleurenspectrum? Er kunnen ook andere tinten in uw aura aanwezig zijn, en uw aura kan ook modderig of levendig, licht of donker zijn. Helderheid en licht corresponderen met positieve energie, terwijl donkere of modderige tinten worden geassocieerd met meer negatieve stemmingen en persoonlijkheden. Ondertussen kan de aanwezigheid van andere kleuren wijzen op persoonlijkheidskenmerken die samenhangen met andere aurakleuren, zelfs als blauw uw dominante kleur blijft.

Hier volgen enkele van de meest voorkomende tinten van blauwe aura's. Wat zegt uw specifieke tint over uw persoonlijkheidskenmerken en gedrag?

Turquoise Aura

Naar groen neigend in het kleurenspectrum, weerspiegelt een turquoise aura een verbinding met het immuunsysteem, wat zou kunnen betekenen dat uw persoonlijkheidsvaardigheden perfect zijn voor een beroep in de gezondheidszorg. Je bent gevoelig en meelevend, en je lichaam en geest passen zich snel aan bedreigingen aan en kalmeren negatieve emoties of gebeurtenissen, wat er voor anderen niet altijd als kalmte uitziet. Zolang je gezonde uitlaatkleppen hebt voor je empathie, is een turkooizen aura een goede indicatie dat je een positief effect hebt op anderen.

Royaalblauwe aura

Het zuiverste blauw van alle blauwe aurakleuren, koninklijk blauw, is zo sterk verbonden met gevoeligheid dat het soms duidt op helderziende gaven. Of je nu wel of niet in contact staat met een hoger spiritueel niveau, je bent waarschijnlijk vrijgevig, open, gul en hebt een goed ontwikkeld gevoel voor intuïtie en empathie. Je bent niet bang om nieuwe kansen en omgevingen te omarmen, omdat je niet vastzit aan een permanente toestand of vertroebeld bent door angst of negativiteit.

Schijnblauwe aura

Aura's die licht, helder of semi-transparant zijn, reflecteren meer positieve energie dan aura's met donkere, troebele tinten, die negatieve energie en negatieve stemmingen suggereren. Hoe lichter je blauwe aura, hoe vrediger en positiever je persoonlijkheid waarschijnlijk is. Lichtblauw is een serene, communicatieve kleur, en lichtblauwe aura's worden geassocieerd met helderheid, eerlijkheid en sereniteit. Hoewel alle lichte tinten worden geassocieerd met positieve interacties, heeft lichtblauw een bijzonder sterke link met goede communicatieve vaardigheden.

Wol of modderig blauw aura

De aanwezigheid van grijze, schimmige of modderige tinten kan precies hetzelfde betekenen over je energie: het is verduisterd. Troebele, modderige of ondoorzichtige blauwe aura's kunnen horen bij mensen die bang zijn voor eerlijkheid en communicatie, in plaats van ze te omarmen. Omdat blauwe aura's vaak gevoelige mensen omringen, kan deze angst bijzonder moeilijk zijn, en bijzonder invloedrijk op je beslissingen, als je niet weet hoe je je eigen intuïtie en stem moet controleren. Als u een troebele of modderige blauwe aura heeft, bent u misschien

Blauw-Indigo aura

Lijkt uw aura op een tint ergens tussen diepblauw en diep paars? Een blauwe aura met indigotinten kan wijzen op een persoonlijkheid die neigt naar diepere, meer intuïtieve gevoelens. Immers, indigo is verbonden met het derde oog chakra, en indigo aura's wijzen op diepe intuïtie en gevoeligheid. Omdat blauw en indigo naast elkaar liggen in het kleurenspectrum, zijn kalm blijven en goed communiceren vaardigheden die vaak hand in hand gaan met een goede relatie met anderen en diepgaande gevoelens.

Wilt u meer weten over uw blauwe aura of wilt u uw stem en intuïtie op een productievere, positievere manier gebruiken? Of u nu op zoek bent naar bevestiging van uw aurakleur of chakra's en persoonlijkheidskenmerken wilt aanboren die minder dominant zijn, de experts van Keen zijn er om u te helpen. Doe vandaag nog een online spirituele reading om meer te weten te komen over uw verleden, heden en toekomstige staat van geest.