Wilt u met een medium of paragnost praten?

Emoties en energie heling begrijpen

Energetische healing is een populaire manier geworden om problemen van allerlei aard op te lossen, maar de mechanismen worden vaak niet begrepen. Om het beter te kunnen waarderen, moet men begrijpen hoe emoties verbonden zijn met energie. In het algemeen regeren emoties de mensheid, en het lot wordt vaak bepaald door de gevoelens die op elk moment in het leven worden opgeroepen.

Waarom zijn emoties zo krachtig?

Emoties zijn intiem verbonden met energie. In wezen is een emotie energie die zich op elk moment via iemands gedachten manifesteert. Gevoelens hebben dus een eigen leven en nemen ruimte in het lichaam in.

Wanneer mensen gevoelens ervaren, vooral krachtige gevoelens zoals vreugde, verdriet, woede en angst, fungeren deze als een kanaal waardoor iemands geest reageert op de werkelijkheid. Gevoelens kleuren elke ervaring en laten een onuitwisbaar spoor achter in iemands lichaam.

Daarom is een relatiebreuk zo mentaal stressvol en lichamelijk pijnlijk. Het is moeilijk om een gebroken hart te vergeten, zelfs na jaren, omdat de energie van dat trauma in het lichaam aanwezig blijft, ongestoord door de tijd.

Rouw creëert een kilte in iemands borstkas, en blijft daar vaak. Omgekeerd zorgt opgetogenheid voor een glimlach op het gezicht en laat een blijvende, dierbare herinnering achter.

Onze paranormaal begaafde adviseurs zijn er om u op te beuren. Bel of chat vandaag nog!

Hoe energiehealing kan helpen

Wanneer gevoelens je overbelasten, wordt de overtollige energie opgeslagen in verschillende delen van je lichaam. Emoties, net als alle andere energie, stagneren en worden ranzig als ze niet worden afgevoerd via een of andere vorm van expressie. Na verloop van tijd kan deze beïnvloede energie onbalans veroorzaken in verschillende delen van iemands systeem en in het dagelijks leven.

Energiebalancering is het herstellen van het emotionele, mentale en fysieke systeem in harmonie met zichzelf, door het loslaten van geblokkeerde emoties die fysiek en energetisch vastzitten in verschillende delen van iemands lichaam en die verbonden zijn met disfunctionele gedachten en gevoelens.

Energiebalancering kan zorgen voor een gezonder lichaam, een rustigere geest en een gelukkiger hart. Het zorgt ook voor een betere doorstroming van emoties door het systeem, waardoor het gemakkelijker wordt om stress los te laten en een sterkere veerkracht in het dagelijks leven te creëren.

Over de auteur:

Puurziener Emanuel Medium is gezegend met helderziendheid, heldervoelendheid, helderhorendheid, empathisch gevoel, mediumschap en energiehelende vermogens. Hij heeft 17 jaar ervaring in zowel seculiere als spirituele counseling. Emanuel dient anderen door zijn spirituele wijsheid en praktische kennis van problemen uit het echte leven die hij tegenkomt bij zijn cliënten. Zijn specialiteit is het bepalen van de spirituele verbindingen tussen mensen en andere individuen; deze verbindingen onthullen belangrijke informatie met betrekking tot de situatie van elke cliënt.

Krijg vandaag nog een reading van Zuiver Ziener Emanuel Medium! Klik hier voor een goede en betrouwbare lezing.