Wilt u met een medium of paragnost praten?

Inzicht in astraal reizen en astrale projectie

Astrale reizen zijn geweldig! Ik ben in het Amazone regenwoud geweest, ik weet hoe het klinkt, hoe de lucht smaakt en hoe de rode aarde onder mijn voeten aanvoelt, maar ik heb nooit mijn bed verlaten! De eerste herinnering die ik heb aan astraal reizen was toen ik heel jong was, een jaar of zes, ik werd wakker en wist dat ik op de top van een heel hoge berg was geweest. Hij was zo hoog, dat toen ik naar beneden keek, ik wolken onder me zag cirkelen. In mijn korte leven had ik nog nooit in een vliegtuig gezeten en ik had geen idee hoe wolken onder mij eruit zouden zien. Ik herinner me dat ik me afvroeg of het mogelijk was dat bergen hoger waren dan wolken. Ik vroeg mijn lerares de volgende dag op school of het mogelijk was, en ze haalde een boek tevoorschijn en liet me een foto zien van een hoge berg met wolken die rond de top cirkelden. Op dat moment wist ik dat ik daar was geweest!

Wat is astraal reizen?

Er zijn verschillende overtuigingen en concepten die in de spirituele biz gangbaar zijn met betrekking tot astraal reizen. Wanneer het astrale projectie wordt genoemd, wordt het beschouwd als een ervaring buiten het lichaam waarbij de ziel of het bewustzijn van een persoon, het "astrale lichaam", zich afscheidt van het fysieke lichaam en rondreist het universum of in het astrale vlak. De beste manier waarop ik het astrale vlak kan beschrijven is dat het een beetje lijkt op een droomwereld. Het is ook beschreven als een andere dimensie en wordt ook wel de Ether genoemd. Terwijl men zich midden in deze uittreding bevindt, wordt algemeen aangenomen dat een persoon aan zijn fysieke lichaam is gebonden door een zilveren koord dat bij zijn navel is aangesloten. Sommigen vrezen dat als dit koord wordt doorgesneden, zij verloren zullen zijn en niet meer naar hun lichaam kunnen terugkeren. Sommigen geloven ook dat wanneer je je lichaam verlaat, het kwetsbaar blijft voor bezetenheid door andere entiteiten.

Een ander concept van astraal reizen dat niet als astrale projectie wordt beschouwd, is dat je ziel je lichaam nooit echt verlaat en dat je de gebeurtenis ervaart op een manier die vergelijkbaar is met dromen. Deze droom is zeer intens en levendig, en u zult het gevoel hebben dat u werkelijk op die plaats bent, en het ervaart alsof u wakker bent. U kunt gebruik maken van al uw zintuigen of slechts enkele ervan, zoals spreken, geluiden horen, temperaturen voelen en zelfs de tastzin hebben. Natuurlijk is er geen sprake van bezetenheid of het losraken van je fysieke zelf.

Opzoek naar een paranormale lezing? Klik hier om uw

Astraalreizen in de praktijk

Veel mensen reizen zonder enige moeite astraal; sommigen doen het zelfs terwijl ze aan het dagdromen of mediteren zijn. Anderen merken dat het vermogen komt en gaat. Weer anderen krijgen het niet onder de knie, hoe hard ze het ook proberen. Als je het gevoel hebt dat je niet in staat bent om naar het astrale vlak te gaan, kan het zijn dat er iemand of een situatie is die je tegenhoudt. Ik ken veel nieuwe moeders die stoppen met astraal reizen, omdat ze het gevoel hebben dat ze hun kind zonder toezicht achterlaten!

Zoals met alles, moet je astraal reizen nooit een obsessie laten worden. Als je je ooit verdrietig, verward, negatief of bezorgd voelt als je terugkomt, moet je contact opnemen met je adviseur op Keen voor advies en inzicht. Tijd doorbrengen in het astrale vlak heeft voordelen, maar als je merkt dat je daar zo graag bent dat het een vorm van escapisme wordt of je afleidt van de werkelijkheid, is het misschien tijd voor een pauze!

Voordelen van astraal reizen

Astraal reizen heeft vele voordelen. Misschien vindt u oplossingen voor problemen of komt u getroost, meer ontspannen en minder angstig terug van uw reis. Veel mensen komen energiek en met een hogere vibe. Persoonlijk ontdek ik vaak problemen of vraagstukken van de mensen om wie ik geef en welke actie ik eventueel moet ondernemen om hen te helpen. Ik heb veel readings gedaan met mensen die hun toekomstige ware liefdes ontmoeten en sommigen brengen tijd door met hun toekomstige kinderen. Anderen ontmoeten gewoon mensen uit hun dagelijks leven voor een beetje delen van energie en plezier. Deze astrale reizigers lijken zich niet zozeer te richten op een plaats, maar op mensen en gevoelens!

Ben jij een astrale reiziger? Hebt u meer informatie nodig? Neem de eerste stap door contact op te nemen met een adviseur op Keen die u op uw reis zal helpen!

Over de auteur:

Als empathisch helderziende gebruikt juffrouw Josephine haar gaven om diepgaande, persoonlijke en informatieve lezingen te geven. Haar specialiteiten zijn levensvragen, spirituele lezingen en lezingen over liefde en relaties. Ze helpt anderen graag bij het vinden van hun ware liefdes, levensdoelen, carrières en de juiste paden voor een vervullend en succesvol gelukkig leven.

Krijg vandaag nog een reading van Miss Josephine! Klik hier voor een persoonlijke lezing.