Wilt u met een medium of paragnost praten?

Op één lijn komen met je innerlijke wezen

Een energetische opeenhoping heeft zich de laatste jaren opgehoopt in wat Carl Jung definieerde als het Collectief Onbewustzijn. Dit is dat in de loop der tijd is samengesteld uit innerlijke gevoelens en moeizaam verworven wijsheid van alle mensen die deze aarde hebben gedeeld. Deze energie verbindt ons allen en helpt ons zeker te voelen van wat we weten. Ik geloof dat deze recente accumulaties ongelooflijke en positieve veranderingen hebben doorgevoerd en opgeleverd, zoals empowerment voor vrouwen en een grotere algemene verantwoordelijkheid. 2018 voelt aan als een scharnierjaar, wanneer de gedenkwaardige energie die zich opbouwt van onze planeet, alsook van onze welwillende niet-fysieke spirituele weldoeners, zich zal opstapelen en prachtige, prachtige wortels zal schieten in de heilige grond van onze harten en geesten. En wat voor prachtige dingen zullen er daardoor bloeien!

Eén resultaat van deze energetische opeenhoping is transparantie; de grimmige en zichtbare actualiteit van hoe dingen en mensen werkelijk zijn. Het is zo veel duidelijker en helderder zichtbaar, en absoluut bekend. Dit komt omdat de omvang van onze persoonlijke en mondiale energie toeneemt, en de stroom van deze energie veel sneller is. We moeten mee gaan, om ons door hun snel bewegende stroom naar nieuwe plaatsen te laten voeren, naar de nieuwe aarde waar we nu deel van uitmaken, en de nieuwe versies van onszelf. Dit is een zeer opwindende tijd om te leven! Het nieuwe bewustzijn van deze transparantie maakt dat iedereen zichzelf meer Verantwoordelijk!

Met een grotere integriteit vinden mensen ook een grotere helderheid. Dit is zo'n zegen, omdat plotseling alles duidelijk wordt en iedereen kan begrijpen waar hij is, waarom hij hier is, en hoe hij kan komen waar hij wil zijn. Dit kan alleen komen door diepe helderheid, omdat deze emotionele toestand wijst op een veilige verbinding met iemands Innerlijke Wezen. Dan zien we met die ogen.

Onze Innerlijke Wezens houden zielsveel van ons. Het is moeilijk te bevatten hoeveel, maar het is heel echt en altijd aanwezig. Onze Innerlijke Wezens zijn onbetaalbaar wijze wezens die ons alleen maar proberen te leiden en te helpen. Zoveel houden zij van ons. Wanneer we toegeven aan alles wat we voelen, aan alles waarvan we weten dat het waar is in ons, en ons opnieuw afstemmen op onze Innerlijke Wezens, zijn we nieuw en is de wereld nieuw, en dat is heerlijk. We dragen ook absoluut bij aan de glorieuze expansie van ons universum op de meest diepgaande manier. We creëren nieuw dat er eerder niet was. En dat is wonderbaarlijk.

Over de auteur:

Mijn schermnaam is Citrine Angel en ik ben een lezer hier bij KEEN, ik ben een alleenstaande moeder van 3 jongens die nu behoorlijk volwassen zijn, ik werk eraan om ze naar de universiteit te krijgen, ik schrijf, teken, schilder, speel skeeball wanneer ik kan, help mensen zoveel ik kan, en leer en groeien.